Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Hogy és hogyan tudom az eSIM funkciót ki/be kapcsolni, hogy csak akkor éljen, ha pl elmegyek tekerni és nem akarom vinni a telefonomat magammal? Vagy ez automatikus mint a mobilnet/wifi kapcsolódás, hogy ha észlel egy korábban csatlakoztatott wifi hálózatot, akkor kikapcsolja a mobilnetet és csatlakozik a wifire?!? Sosem volt még eSIM-es kütyüm, nem tudom hogyan zajlik ez, nézzétek el nekem pls.
Láthatóan csatlakozott a cégnél a hálózatra, mégis azt mutatja, hogy Telekom HU hálózaton van az óra! Ez miért van? Illetve mikor APP-ot frissítek, akkor felszokta dobni, hogy csatlakozzak wifi-re hogy gyorsabban tudjon lefutni a frissítés.[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
kanyi51
senior tag
válasz tomcat1987 #2595 üzenetére
Örülök hogy örülsz Használd egészséggel.
-
jano_77
nagyúr
Köszi a tanácsokat.
Ez utóbbi volt végül, vagyis hiába jelezte a telefon, hogy fent van az órán, nem volt fent. Ismét rá kellett nyomni, hogy telepítse. Most már rendben van és én is a felső gomb 2x nyomására állítottam be.
PIN kódot mindig fogja kérni?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
pgonzy
tag
válasz jano_77 #2590 üzenetére
Ha belépsz a wearable alkalmazásba, ott az Alkalmazások képernyőbe belépve látod?
Nekem úgy van beállítva, hogy a jobb felső gomb kétszeri gyors megnyomására megnyíljon a wallet, így nem kell keresgélni, vannak olyan számlapok, ahová ki lehet tenni a wallet-et. Ha nem találod az órán, akkor az óra play áruházában is keresd meg, hátha mégsem települt valami miatt, hiába hogy a telefon azt jelzi. -
jano_77
nagyúr
Help pls!
Szeretném az órát kártyás fizetésre kipróbálni és az elmélete meg van, hogy nyissam meg a Wallet alkalmazást és válasszam ki a kártyát! DE
Nem lelem az órán a Wallet alkalmazást, miközben a telefonon a PLAY áruház azt mutatja, hogy az órára telepítve!?!
Itt a menüt nem lehet vhol átállítani az ömlesztett ikonos kinézetről lista kinézetűre állítani?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
qltsar
veterán
válasz Rigormortiis #2587 üzenetére
És a zafírt azért bár nem lehetetlen, de nem is egyszerű megkarcolni.
Nekem ezt is sikerult .
Meg sokan masoknak is: link
Kb. olyan erzes ez, mint amikor az "armour glass" a cybertruck bemutaton betorott.
Meg Paksi Endre is megmondta, "a gyemantot, csak a gyemant vagja" - mar ebben is lehet ketelkedni ...
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
válasz jano_77 #2579 üzenetére
Szerintem túl bumfordi lesz tőle az óra, főleg a Classic, de neked kell eldöntened, most ebben mi mit tudunk segíteni?
A sima 5öst egy darabig spigen tokban hordtam, de már azt is leszedtem róla, a 6 classicot is csak magában hordom, ez egy használati tárgy, ha az évek alatt beszalad egy-két karc na bumm, 5 évesen úgyis e-szemét lesz, akármit teszel is vele, szemben egy komolyabb kvarc vagy karbantartott automata szerkezettel. Az árát meg sem így, sem úgy nem tartja.
De még órás csoportokban is szétszedik azt, aki egy Rolexet körbefóliáztat, és kb ugyanezt mondják: használati eszköz, ha ezt valaki nem tudja elfogadni, akkor fektessen aranyrögbe.
És a zafírt azért bár nem lehetetlen, de nem is egyszerű megkarcolni.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
jano_77
nagyúr
ahogy elnézem nagy pörgés nincs ebben a topikban.....válaszok nagyon nehézkesen érkeznek...ha érkeznek egyáltalán a feltett kérdésekre, segítség kérésre
-
qltsar
veterán
válasz jano_77 #2581 üzenetére
Szerintem en vagyok a kivalasztott.
A srac az Oktogon szervizben multkor azt mondta, hogy ez az elso Watch 6 amit ezzel vittek vissza hozza, de Watch 4-5-nel nagyon sokszor ez volt a hiba.
Az alaplapon valami megadja magat, tulvezerli a kijelzot, ezaltal nekiall vibralni, es szivni az akksit.
Legutobb amikor ez volt, 2.5 naprol 22 orara redukalodott az akksim, majd volt egy olyan, hogy elindultam egy vasarlasra ~2 ora, 48%, es mar nem ertem haza az oraval :).
Ja, meg volt, hogy hajnali 5kor arra ebredtem, hogy egeti a csuklomat az ora, es mellette full fenyeron vilagit a kijelzo, a rendszer nem fagyott le, mert picit latszodott a full feherseg mogott a menu vibralva, meg reagalt az erintesekre.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Mar vartam mikor jon el az ujabb idopont, ugy tunik, most 3 honapig birta ez a csoda.
Elkezdodott ujra a vibralas, es a kelletenel jobban merult tegnaprol mara.
Valoszinuleg 1 het, es teljesen feladja magat az ora, ismet .
Nem lesz modom szemelyesen bevinni Budapesten, van aki szervizeltette videken az orat?
-
jano_77
nagyúr
Segítséget kérnék, hogy mik a tapasztalatok, vannak-e az alábbi két védőkeret közül melyik a jobb vagy jó-e mindkettő minőségre?
RINGKE
TECH-PROTECHT DEFENSE
Esetleg SPIGEN, ami a lünettát is védi. Kérdés, mennyire nehézkes így a tekerése?
Másik kérdés, hogy nem lesz ezektől bumfordi az óra?Illetve védőfólia tekintetben is ez lenne a kérdésem, hogy a fenti márkák közül melyiket ajánljátok? SPIGEN
Watch 6 Classic-ra szeretném vásárolni.[ Szerkesztve ]
-
erikke17
őstag
Sziasztok
Jelenleg egy Watch Active 2, 44mm használok jó pár éve már. Gondolkodom cserén Classic 6, 47mm-re.
Most egész jó áron meg kapnám 220euroert.
7-re voltam kíváncsi milyen lesz Classic ugye most még nincs vagy nem tudom lesz e utólag. Ultra meg nem tetszik így marad a 6-os itt olvasottak alapján nincs hatalmas előre lépés jól gondolom?
220eurot meg ér most
Előre is köszönöm||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
veterán
-
Drag77
senior tag
Sziasztok,
Van egy Telekomtól vásárolt fekete órám, elkezdet kopni 4 hónap után, gondoltam megpróbálom gariztatni. Samsung-hoz vinnétek direktbe vagy a T-hez? Mintha korábban lett volna már ilyen bejegyzés, den em találom.
Köszönöm.http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
Lajmund
őstag
válasz Markizmark #2571 üzenetére
Én tudom de a kérdező lehet nem.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
válasz Markizmark #2569 üzenetére
Vérnyomàsnál. Pulzus nem annyira szar mondhatni elfogadható ha nem izzad az ember keze és rendesen van a kézen.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
Pulzus még oké de vérnyomàst felejtsd el órán. Csuklóról egyik se tud valós adatot mérni. Amúgy meg sport és erősítse a szívèt és ér rendszerèt. Több szex. No cigi pia.
-
Elar
senior tag
Sziasztok
Feleségemet utolérte a magas vérnyomás.
Ugyhogy vennék neki egy komolyabb pulzusfigyelőt, vérnyomásmérőt.
(Van itthon egy Honor Band 6)
Mit ajánlanátok?Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
jano_77
nagyúr
Szeretném megkérdezni, hogy az eSIM használata mennyivel meríti gyorsabban, jobban az óra akksiját?
-
csabai022
tag
Sziasztok! Abban kérnék segítséget,hogy harmadik féltől származó óralapot,hogy tudok feltenni az órára?
-
qltsar
veterán
válasz Badboys #2563 üzenetére
Altalanossagban irtam, nem neked cimeztem, es isten ments, hogy Samut vedjem...nekem is megvannak a problemaim vele rendesen, de sajnos nincs jobb, igy marad.
Jovore meglatjuk milyen lesz a Pixel 10, lehet atnyergelek majd, ha a Tensor G5 tenyleg sajat fejlesztes lesz - meg persze jo, es nem egy Exynos alapokra epitett csoda, es akkor mar a Pixelt Watch-ot is kiprobalom.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Ezt nem én találtam ki. Nem anyáztam. Viszont sajnos 4. samut nyúzom és nagyon sok a rossz tapasztalatom. Mielőtt jön az, hogy akkor minek használom mert a telefon is az, de meg nyugtatlak ez az utolsó soha többet nem veszek samu terméket. Soha sem voltam samu fan azt ki mondom, ha valami jól sikerült, de azt is, ha gáz. Tudom vannak olyanok ha az van írva az üvegre, hogy lekvár, de nem az van benne az sem probléma.
-
qltsar
veterán
válasz Badboys #2560 üzenetére
Ez Google Policy change, Wear OS 5-tel jott be, nem a Watch 7 hibaja.
Facer, es hasonlok valoszinuleg megoldjak majd.
Nem a Samsungot kell egybol "lesz@rozni", hanem utana olvasni.
Ezt mar boven lehetett tudni elore, aki koveti a dolgokat, foleg Facer-t. Ugyanez vonatkozik az uj Pixel Warch-ra.
Persze megertem, hogy egyszerubb csipobol @nyazni rossz iranyba .
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz TODI1111 #2553 üzenetére
Fogadjuk, hogy valami X warrior "leakster" hulladek irta le, majd a tovabbi hulladek oldalak (Sammobile, Sammyfans, AndroidAuthority, stb.) lehoztak, hiteles forrasra hivatkozva .
Dehat, reklamok, kattintas, hulyites es van aki megeszi.
Ugyanaz, mint az S24U topicban, es ott is megeszik, raadasul szakmai forumon .
Extra pont, amikor MA is lehozza a hulyeseget.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Jól sejtem, hogy ez egy utánzat csak!?
-
Badboys
őstag
Remélem ezt nem játsza el a samu a 6 ossal is?
"Ultrán és 7-es sorozaton ugye a harmadik féltől származó óralapok nem működnek."
-
Morph33
tag
válasz Markizmark #2548 üzenetére
De, de kizárólag le-felvételkor, mert vastag csuklóm van. Volt már itt ez téma, és arra jutottunk, hogy akiknek vékony a csuklója nincs problémája ezzel a gyorsgombos szíjjal, a magamfajtáknak meg igen.
Kölün levételi technikát fejlesztettem ki az ilyen szíjakra . Van 8 szíjam, annak a fele gyorscserés és amelyik nem csatos, hanem belebújós, ott mindegyiknél probléma ez sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Morph33
tag
válasz johndoo1000 #2546 üzenetére
Nekem ez van, én imádom, nagyon jó minőségű nem csak a nevetségesen alacsony árhoz képest, hanem egyébként is.
-
johndoo1000
tag
Sziasztok,
esetle tudtok olyan fém szíjat ami nem gagyi de azért nem is csillagászati összeg ?
Köszönöm
-
-
F.E.K..
senior tag
válasz gyuri81 #2541 üzenetére
Egyszer elfelejtkezdtem az akku figyelmeztetésről... Jelentem 1%-nál még működött (de akkor már azért töltőre tettem persze)
Egyébként:
2 nap megvan nálam, google segéd, bixby nincs, AOD nincs, mozgásra viszont bekapcsol a kijelző (kivéve éjszaka, erre van az alvásidő mód), mérni automatán mér (de az útvonalhoz nem használok GPS-t, így ugyan valóban pontatlanabb a térkép, de mivel általában azonos útvonalakon közlekedem, nekem bőven elég. Cserében akku takarékosabb a működés).[ Szerkesztve ]
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok!
Egy Samsung Gear S3 Frontier órám van jelenleg, de fontolgatom a cseréjét, mert az akksija már elég gatya sajnos. Vioszont olvasgatva a Mobilarénás tesztet, elégg elvette a kedvem aziránt, hogy egy Galaxy Watch 6 Classic-ra cseréljem, mivel hogy az is csupán 1 napot bír csak ki, este már tölteni kell. Ez igaz, tényleg így van Nálatok is, akik használjátok jó ideje?
Olyan órát szeretnék, ami azért pár (4-5) napot kibír akár töltés nélkül is.
Huawei Watch-ok, ha jól láttam, olvastam általában jobban bírják mint a Samsung Galaxy Watsh órák, azok kibírják általában a 3-4-5 napot is akár. Igaz ez?Köszi előre is a tapasztalatokat, infókat.
-
válasz Capella #2536 üzenetére
Eddig nálam bírta rendesen, az óraszámlap a ludas: Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok - PROHARDVER! Hozzászólások
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Capella
senior tag
válasz GoodSpeed #2533 üzenetére
A Google Segédet le kéne pucolni, kivéve, ha tényleg használod.
Az AOD is fogyaszt, kérdés ragaszkodsz-e hozzá. Meg lehetne próbálni pár napig anélkül, hogy mi a különbség.
Ugyancsak meg lehet próbálni a csuklómozdulatra ébresztés kikapcsolását, az elég sokat fogyaszt a tapasztalatok szerint.
Én egész jól megvagyok nélküle, már nem hiányzik.
Ettől még okosóra marad.
No és nem ártana a recovery menüből egy wipe cache az órán. Hátha javít valamit.Azután lehet, hogy a te használat módoddal tényleg ennyit bír...
-
válasz Rigormortiis #2534 üzenetére
Uhh, remek. Plusz egy kérdés: ha ott van az órán, telepítve, de nem aktív, akkor ugye nem?
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Reggel vettem le a töltőről, mmáskor40-60 között másnap reggel van:
Lehet a sok óraszámlap frissítés, illetve mintha jobban merülne a Fallout óta.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Ahol narancssárga pötty van, az az óraszámlap frissíthető. Azt be lehet állítani, hogy automatikusan frissüljön vagy csak egyenként és manuálisan lehetséges?
-
No másodperc is van, 5. Legnépszerűbb a Fallout-ból Pip-Boy. 😆 Nagyon poénos:
-
H2o-pok
senior tag
Kis szórakozás, 3d nyomtatóval készült dokkoló, watch 6-7 és minden 29mm es töltőhöz jó.
-
kanyi51
senior tag
válasz tomcat1987 #2527 üzenetére
Az első a RINGLE tökéletessen megfelel, használom én is azt
-
qltsar
veterán
válasz tomcat1987 #2527 üzenetére
En Ringke Air-t hasznalok Watch 4 ota. Arra kicsit necces volt felrakni, Watch 6-ra mar egyszerubb felrakni, es levenni, amikor tisztitani kell.
-
tomcat1987
tag
Sziasztok!
Feleségem kapott egy 40 mm-es watch 6 okosórát, és most tokot keres rá. Kettőt kinézett. Tud valaki tanácsot adni, melyiket válassza? Vagy igazából teljesen mindegy? Előre is köszönjük.
https://tokgalaxis.hu/ringke-air-szilikon-fekete-vedo-keret-samsung-galaxy-watch6-40mm-okosorahozhttps://tokgalaxis.hu/samsung-galaxy-watch6-40-mm-spigen-liquid-air-fekete-szilikon-vedotok
-
Tavaly nyári EKG:
-
S@c@
őstag
válasz GoodSpeed #2524 üzenetére
ahogy nézem, bepánikoltál az okosóra jelzése miatt. Pánikbetegség esetén okosóra nem javasolt, pláne pontatlan. A T-hullámra érdemes figyelni, a samsung nem jól jelzett ez negatív ekg.
Az EKG összességében normálisnak tekinthető, bár a QTc kissé megnyúlt, amit figyelemmel kell kísérni, különösen, ha a páciensnek egyéb rizikótényezői vagy tünetei vannak, amelyek torsades de pointes-hoz vagy egyéb ritmuszavarokhoz vezethetnek. További klinikai kontextus szükséges a teljes értékeléshez. Ha a páciensnek nincsenek panaszai, a megnyúlt QTc önmagában még nem feltétlenül jelent komoly kockázatot, de további vizsgálatok és nyomon követés javasolt.
[ Szerkesztve ]
-
Nem éreztem jól magam, csináltam egy EKG-t a Watch6-tal:
Felhívtam a 112-t.
A történet. Délután nem igazán éreztem jól magamat. Ezért csináltattam a Watch 6-tal egy EKG-t. Már amikor folyamatban láttam, hogy ez nem lesz jó eredmény. Persze, nem is lett az, az óra Pitvarfibrillációt jelzett, én meg hívtam a 112-t. Elmondtam nekik, mint. Jött a szokásos 10 kérdés, mondták, hogy az óra eredményét nem feltétlenül fogadják el, de menjek be az ügyeletre. Kérdezi, az hol van? Mondom tőlem olyan 3 km-re a Szilfákalján. Ő, ja, hát ő ezt így nem tudja, mert Tatabányáról beszél. Remek.Bementem a Szilfákaljára. A fiatal orvos, olyan 10-15 évvel zsengébb korubb mint én, de ránézésre Bournout szindróma tüneteit produkálja. Első kérdése: miért nem hívta a 112-t? Válasz: hívtam, de azt mondták, jöjjek ide. Aztán gyorsan rájött, hogy nem egy kibiccel van dolga, hanem olyannal aki azért jártas ebben a témában (is). Szóval megcsinálták az EKG-t. Mondtam neki, hogy az okosóra ugyan tényleg csak egy egyelvezetéses megoldás, nem három, és hivatalosan nem minősül orvostechnológiai esetnek, de a pitvarfibrilliáció érzékelésére pont jó, és én pont ezért vásároltam. Ezt el is ismerte, hogy így van. Egyébként most először volt életemben erre alkalom, hogy valami ezt rögzítette, pedig mentőztem már párszor az újfalui SBO-ra is (nem viccből). Igaz akkor még okosórák sem léteztek, 14+ éve. Az ottani EKG "átment" jelzést adott. Az egyik orvos azt mondta nekem kb két héttel ezelőtt, hogy túlságosan is figyelem az élettani paramétereimet.
-
válasz Rigormortiis #2522 üzenetére
Köszi szépen, hogy megnézted.
-
Galaxy Store-on belül hol vannak a témák? Bővebb a választék mint Google Playen?
-
Köszi, ez remek hír, mert úgy látom, hogy annak a továbbfejlesztett verziója amit jelenleg is használok.
-
válasz Rigormortiis #2517 üzenetére
Köszi, előre is.
Jól gondolom, hogy vannak GW7-es óralapok gyárilag, amelyek nem használhatóak GW6-on?
Pl ez itt:
-
Rigormortiis
veterán
Be lehet állítani valahol, hogy automatikus edzésérzékelésnél is használjon gps adatokat?
GoodSpeed: tippre azt mondom, hogy természetesen a tabra telepített Samsung Healthen is látod a változásokat, miután az óra és a telefon szinkronizált. Majd ránézek, ha tabközelben leszek
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Van itt olyan, aki egynél több Samsung eszközzel használja az órát, ugyanazon fiókjával?
Mert most a következő a helyzet, van itthon három Samsung eszközöm:
Samsung Galaxy A54 5G
Samsung Galaxy Buds Fe
Samsung Galaxy Watch6,
és szeretnék vásárolni egy táblagépet is, ami azért lenne pl Samsung, mert a Buds FE pl az Almával nem funkcionál teljesen, és hát én is úgy döntöttem, hogy a Samsung ökoszisztémát választom.
A kérdés, egy Samsung Galay Tab 9 esetében pl van lehetőségem arra, hogy hol a telefont hol a táblagépet használva, azonnal tudjam használni az óráról lekért adatokat?
Tehát nincs párosítási malőr, hogy vagy az egyikkel vagy a másikkal, és újból kell párosítani?be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
qltsar
veterán
Azert eleg kemeny tucsokciripeles van Samsung oldalarol, lassan fel evet karcoljuk, hogy semmi update nem jott az orahoz.
Legalabb a marciusi secupatchra illett volna egyet kikuldeni juliusban.
-
Nem akarok offolni:
Ringke tokok és üvegfógliák Samsung Galaxy Watch6 44 mm okosórához - LOGOUT.hu blogbejegyzésMegérkezett a Ringke csomagom
Nagyon klassz
Tudom, csak a semminél több azért. Pl mentősök validálták anno a szaturáció szintjét Mamámnál, amit a sokkal olcsóbb Amazfittel mértem, hogy tényleg annyi volt.
Illetve voltak ilyen hírek 2020-ban is, és 2024-ben is:
Tech: Egy magyar férfi állítja, az Apple Watch mentette meg az életét | hvg.hu
Megint életet mentett egy Apple Watch: érzékelt valamit, amit az orvosok nem - PCW - A megújult PC World (pcwplus.hu)
Félreértés neessen én sem gondolom, hogy egy háromelvezetéses EKG-t pótolna, de a semminél jobb.[ Szerkesztve ]
-
net91
senior tag
válasz GoodSpeed #2509 üzenetére
Az EKG mérés okosórával felejtsd el.
Esetleg mérd meg az ágy, asztal vagy bármi EKG-ját is. Hasznos tapasztalattal gazdagodsz. Ez sokszor igaz a pulzus mérésére is. Előfordult, hogy órával megmértem a levegő pulzusát. Rendben találta.[ Szerkesztve ]
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
LouiS22
veterán
válasz GoodSpeed #2509 üzenetére
Kitörlöd az adatokat, de:
1. nem orvosi eszköz, ne építsen sem ő, sem te az értékekre.
2. ha gondja van a vérnyomásával, vegyen egy mandzsettás mérőt, jobban jár vele[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Lenne egy olyan kérdésem, hogy egyik családtagomnak néha "csináljak vele EKG-t", de az ne keveredjen az én saját EKG-immal illetve vérnyomás eredményeimmel, ugyanazon telefonon?
-
válasz Lajmund #2507 üzenetére
Köszi, könyvjelzőztem.
-
kbadam83
senior tag
Sziasztok igaz watch 7 ultra, de valamiért az alvás szakaszokat a Health alkalmazásban nem jeleníti meg, csak az alvás időt
Minden aminek be kell lennie be van kapcsolva, ilyen a régebbi órákkal sosem fordult elő 8 napot aludtam már benne gondolom ez elég lenne neki, hogy elkezdje mutatni
Valakinek ötlete ? -
Capella
senior tag
válasz GoodSpeed #2500 üzenetére
Ja, hogy a Yosash óraszámlapnál ezek a kommentek...
Számomra inkább user errornak tűnnek.
Nekem a Google Fitnesszel akadt némi problémám, habár az is az óraszámlap tolta be default az eddig módosítható felületrészre. Még hogy még telepítsem is, mert nem volt, ha rátapicskolok. -
válasz Rigormortiis #2502 üzenetére
Kép, hogy fel is ismerjem?
Amúgy nekem e kettő ami abszolút bejön a gyáriakból:
Digitális vezérlőpult és információs tábla. Egy dolgot, a másodpercet leszámítva mindent tudnak. Néztem a hibrideket is, annyira nem jönnek be... de ugyanakkor sok fizetős van, amelyik megérne egy próbát. Csak ugye megveszem, nem tetszik, akkor refund...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- One/DIGI pppoe probléma - állandó reconnet
- Call of Duty: Black Ops 6
- Óra topik
- Gmail
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest