Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, ezt a kötetlen kötetlenséget én is tapasztalom, nálam így van:
Na most az tényleg remek, hogy nem kell a csatlakozót koptatni, illetve, hogy nem fordulhat elő olyan, hogy “be van dugva” csak elfelejtkezik róla az ember és csak akkor veszi észre, mert pl este van, amikor kitépi a kábelt, és esetleg roncsolja az a Type-C csatlakozóját a készüléknek. Ez a jó része a dolognak. A kellemetlen pedig az - és erre nem találtam még megoldást - , hogy a vezetékmentesség ellenére még kötöttebb vagyok mint az A54-nél ahol bár lóg a vezetéken de a kábelhosszáig szabad vagyok! Tudok rajta telefonálni, böngészni stb. Itt ez nincs. Kihangosítva tudom használni az S24 FE-t, de amint elveszem a dokkolóról már nem töltődik, akkor ugyanott vagyok mint bármelyik mobilnál amelyik nincsen töltőn. Ha pedig órákig akarok böngészni, akkor nem feltétlenül akarom, hogy merüljön közben.
Most az van, hogy az S24 FE-t használom a legkevesebbet, mert az az ágyam mellett van, az A54 és az iPad meg az ágyamban
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nincs benne semmi kiemelkedő, nem is ez a legjobb ár-érték arányú készülék, de megvannak benne az alapok, hogy elégedett legyen vele a vásárló.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux haladóknak
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest