Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Mai napig megy a "milyen HDD-t vegyek"-ben az, hogy 1 HDD-ről kérdezik a gyanútlanok, érdemes-e venni, családi fotóknak, ennek, annak, amannak. És nyilván ahol ma tartunk.. szóval legtöbben ilyen 8+ terákat keresnek.
Családi (tehát fontos) képeket, vidiket tárolni.
Legtöbb embernek még a sima "kettőt veszek és kimásolom mindkettőre ugyanazt" sem adja ki az agya, 8 terányi bődületes mennyiségű fontos adatot bíz egyetlen mechanikus alkatrészre.
Számomra is hihetetlen.. edukáció kellene, minimális.
8 terára felfér egy emberélet dokumentálva, nemhogy jpeg-ben, hanem raw-ban akár, zenével vidivel mindennel.
Nemrég találtam meg padláson egy öreg 128MB-s pendrive-om. Megabájt, nem gigabájt. Félve dugtam be, de csont nélkül megy. Olyan fotókat találtam rajta nagyapámról, a 2 megapixeles Olympus superzoom géppel lőve, hogy megkönnyeztem, húztam is át mindet.
És tényleg, single disk terákon akarnak az emberek FONTOS adatot tartani.
Fel nem fogom.
Edukáció, edukáció, edukáció.
Cimbik is átálltak 2-3 diszkes setup-ra, mióta ekkora HDD méretek vannak és beléjük állítottam az ideget
(+ Polcra 1, ők nem ZFS-eznek, bár nekem is van polcon amúgy).
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 2025-ös, úgynevezett Plus kategóriájú eszközökhöz a kezdetekben nem lesz tökéletes akármilyen merevlemez.
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Western Digital Elements 750GB HDD alig használt!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest