-
GAMEPOD.hu
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medvelászló
senior tag
Ahol fekszik a csákó sérülten,van mellette 1 vagon,menj be és törd össze a ládákat,ott lesz benne.
Klorosztil:bakker ezt közölhetted volna már az elején,én barom meg keresztül-kasul átcsörtettem az egész zónán!De legalább már tudom mire jó ha be tudom húzni az artit a fegyver slotba,máris nekilátok a gémnek[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
A kutyás csávó mellett fekszik egy tag, az mellett van egy medkit, de én volt hogy egyszerűen csak szimpla spórolásból elvágtam a torkát.
Esetleg a táborban van 1-2 hely, a padláson, széttörni a ládákat, azokban is vannak érdekes dolgok.
To Korosztil:
Egyelőre nem használok teleportot, tökre élveztem, hogy a katonai bázisra sikerült éjszaka kijutnom, és frankón lecsipáztam a legényeket.
A nano suit-ak egyébb crysis-es tulajdonságot nem lehet használni?Illetrve erről hallotatok már: INFERNO-2
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
Új hozzászólás Aktív témák
- Újévi kábel, elosztó, átalakító, stb kiárusítás
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 16 pro max 256 gb. 2025.10.25 ig garancia
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam g
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest