Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
-
rétisün
veterán
válasz
zozimoto #11108 üzenetére
egyikkel se indul? nálam szerencsére csak az utolsó kettővel volt valami baja, a többivel nem. igaz, amikor korábban scripthiba miatt a mentésbe fagyott bele, onnantól nálam se volt jó egy korábbi mentés se, hiába raktam újra mindent.
próbálj meg többet is, tátha elindul valamelyikkel, és mégse kell újrakezdeni. -
rétisün
veterán
válasz
zozimoto #11105 üzenetére
nálam jó szerencsére, egy órával korábbi mentést betöltött.
apropó, a feladatkezelőben a folyamatoknál nézd az xrengine.exe-t, ne az alkalmazásoknál.
ja, én már 5x kezdtem újra mindeféle okokból, most éppen van egy nemrégen kezdett sgm-em (még nem értem át zatonba) meg egy enotom (most beszéltem a pilótával) meg egy SoC-om, azon nincs mod, csak magyarítás.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz
zozimoto #11097 üzenetére
eddig eljutottál, és még csak most kezdett zavarni, hogy nem javítják a nem is olyan rossz állapotú cuccokat?
először sztem nevezd át a gamedata mappát, az alapjáték megy-e. aztán a configs/mod_parameters mappát mentsd el, a mentéseidet is, és tedd újra a modot. másold vissza őket a friss modhoz, elvileg ugyanonnan folytathatod, ahol abbahagytad.
mod: a mit veszel meg?
apropó, melyik moddal játszol?
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz
zozimoto #11090 üzenetére
ment az adatidnál lévő e-mailre. először próbáld meg az eredeti fájlt, biztos rendben van-e minden.
(#11091) Aarpok: tényleg, meg is kéne néznem, nálam mi van azzal a fájllal, ne akkor derüljön ki, amikor ott vagyok, hogy bukta az a küldi
mod: átírtam, most már csak el kell érnem odáig
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz
zozimoto #11088 üzenetére
akkor nem jót/jól írtál át, ha csináltál mentést mielőtt szerkeszteni kezdted volna, tedd vissza au eredeti fájlt, ha nincs meg, akkor bukta....
na jó, nem is annyira bukta, akkor elküldöm e-mailben az eredeti fájlt, nekem megvan, azzal jónak kell lennie. meg azt is, amit én használok.
-
malercoo
csendes tag
válasz
zozimoto #10839 üzenetére
szerszám yantarban a gyár bejáratától balra van az nagy íves tetejű épület tetején a bejárathoz a legközelebbi oldalon, yantarban a tudosoknál az oázisos küldetést érdemes meg csinálni mert kapsz egy jobb ruhát mint az exo, az oázis relikvia meg majd a pripjatyba vezető aluljárójában lévő sztalkernél van /ezt véletlenül tudtam meg mert volt nála valami jó fegyver ezért nem segitettem neki a harcban az ugrálokkal szemben s mikor meg halt kifosztottam akkor derült ki ,hogy nála van
[ Szerkesztve ]
-
Aarpok
őstag
válasz
zozimoto #10839 üzenetére
Bocs azt nem tudom nem fogadtam el a küldit.Végeztem a móddal és az sgm 2.2 - höz képest jóval szegényesebb.Mondjuk az atomerőműnél csak 1 küldi volt és vége lett.Először azt hittem crashelni fog,de beadta az outrot és ennyi.Az kellemes meglepetés volt,hogy a játék alatt nem volt crash egyszer sem ez dicséretes.Viszont véleményem szerint aki izgalmakra vágyik továbbra is az sgm 2.2 - öt ajánlanám.
-
-
malercoo
csendes tag
válasz
zozimoto #10752 üzenetére
a protein yantarban a gyár bejáratánál közvetlen jobbra eső épületben az asztalon,a vintorez pripyatban az iskolánál az a két toronyház egyikében amelyiket egy hatalmas fa köti őssze és ide -oda megy egy fénygömb, a fára fel kell mászni / végig játszottam különböző módokkal többször is még egyszer se jutott eszembe, hogy fel lehet mászni rá/persze ki kell kerülni a fénygömböt s az egyik erkélyre be lehet ugrani s a szobába lesz a vintorez meg egy zulu rpg teljesen feltápolva amit a módban nem lehetséges, meg valami dokument a groupról,ja és van svarog detektor is valaki hiányolta módból
[ Szerkesztve ]
-
Aarpok
őstag
válasz
zozimoto #10782 üzenetére
Beszélni kell a proffal utána pedig a zulut ábrázoló taggal.Ad egy küldit amit jelöl a térkép utána be kell menni a pszi területre meg kell keresni egy csávót aki szintén ad küldit ezután le kell menni az agroprom undergroundba ezt szintén mutatja a térkép.Ha nagyon nem boldogulsz a youtube - n van végigjátszás belőle.
-
rétisün
veterán
válasz
zozimoto #10757 üzenetére
köszi, de asszem én nem vesződök ezzel a moddal......az irányítós törpe éppen csak rámnéz, aztán meg is halok, hát köszönöm, de ez nekem túl aránytalanul van így konfigolva. azért hogy még a közelébe se mehessek, a golyókat meg kiröhögi, ez így már csak kínlódás, nem a játék öröme
vagy bevetem a voron modot.....
mod: azt a smrter modot néztem is délután, csak nem tudtam, hogy külön is lehet használni belőle dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
-
rétisün
veterán
válasz
zozimoto #8948 üzenetére
mod: ha már megvolt a lövöldözés, akkor a hídon a zsoldos csak akkor áll veled szóba, ha zsoldos ruhában mész oda.
egyébként sem árt egy zsoldos ruhát tartalékolni, mert a jupiter üzem melletti zsoldosokhoz be lehet jutni benne, és ott is kaphatsz küldiket.
ja, még annyi, hogy mielőtt akárki nekiindul a fedett ellenség küldinek ( a szennyvíztisztító mellől) érdemes felvenni a haldokló monolitos bőröndjét a hídon, mert arra jártukban szépen lelövik a szabadságosok(?) akikhez csatlakozni kell a küldi megkezdésekor.
[ Szerkesztve ]
-
Blizzardking
őstag
válasz
zozimoto #8595 üzenetére
Próbáld ki hogy nyomsz egy ~ -t, mire bejön a parancssor, és ott hud_draw on paranccsal be tudod-e kapcsolni a hudot és hud_crosshair on -nal a célkeresztet.
Aki járt már a vörös erdőben a vörös psycho küldetésnél, árulja el plíz hogyan kell ellenőrizni az utolsó ismert helyet azon túl hogy elveszem a csávó pda-ját és fel alá mászkálok?
Próbáltam visszamenni a tudós bunkerba a küldetést adó mánkihoz, de nem áll szóba velem. Ki érti ezt, ki érti ezt, én nem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- BestBuy topik
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest