Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
hanS20 #37799 üzenetére
Szevasz, TZS forumtars oldalan nezz szet, hatha talalsz valamit, ami tetszik : [link]
Ha Enot/Diverzans szerut akarsz, akkor szerintem tetszeni fog az AMK Devolution (2ik oldalon), habar nem olyan hosszu mint az Enot vagy Diverzans, de eleg jo tortenete van es van egy uj palya is, a fegyverarzenal is tetszetos.
Ha meg rovidebbeket, de tortenetileg jokat keresel es remek Zona erzesekre vagysz, akkor The way in Pripyat (szemelyes kedvencem, kihaltabb es hatborzongatobb erzeseket kelt bennem, ilyen kellene legyen eredetileg a Stalker vilaga szerintem), Spectrum Project, Wind of Time es Chernobyl Chronicles.
A Dacolva a halallal, es a Szovetseg ideje 2 es 3 modokra mar nem emlekszem jol, viszont ezek is hosszuak, ha jol dereng.
Hm, kedvet kaptam, asszem nekiugrom a Dacolva a halal-nak hogy felfrissitsem az emlekeimet
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest