Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ' Tzs ,

senior tag

válasz shield #37707 üzenetére

Ismerem a kis vöröst -sajnos nem személyesen- :D de köszi a linket :) Még meglesem a többi videóját is...
    Nagy hülyeségeket nem akarok írni ilyen későn, de a 2. rész készül igen de nekem nem tetszett annyira a koncepció, nézz róla videót, már van elérhető. A full verziót úgy értettem, hogy a közelmúltban lett teljes a játék, minden DLC megjelent amit ígértek úgy tudom, van bónusz pálya is, azt hiszem még a fegyvertár is bővült, okosabbak lettek a katonák - ez egyeltalán nem baj, sőt (mivel csapnivaló volt az AI)!- stb. Ha érdekel hozok rendes infót ezekről. A játék magyarul jelent meg, még írtam is tiszteletteljes köszönőlevelet a lengyel srácoknak. Te kinek írtál?
    Tudom igazad is van, de nekem indokolatlanul hosszúnak tűnt a táborral való foglalkozás, illetve a sok mindenféle tárgy összegyűjtése, ez vette el a kedvem némileg. A Zónában eléggé benne voltam már, de most hogy megjelent a teljes játék így lehet elkezdem elölről majd... talán.

Laris, igen közben megnyugodtam és már ki tudtam most nyitni egyet :D Ja a 3. részben a kiképző katona szövegei nincs nincsenek lefordítva (text 123 stb szövegek jelennek meg helyette) nem rosszból mondtam, csak gondoltam szólok, hogy kimaradt.
    Reborn + Istok ne is mondd... Talán egyszer neki tudok állni azoknak is, mert eddig csak trollkodtam mivel többször is elakadtam benne.

Új hozzászólás Aktív témák