Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanS20
csendes tag
Sziasztok! Van valami újdonság mostanában modok tekintetében? Enot/diverzáns nagyon tetszett, többször is kijátszottam őket, ehhez hasonló érdekelne. Stalker 2 tudjuk milyen, Anomalyt próbálgatom most egy olyan modpackal amibe több 100 további mod van, de még igy is üres és értelmetlen az egész.
-
hanS20
csendes tag
Sziasztok, az előző posztom nem releváns, megoldottam. Azóta már Diverzáns van fenn. Van ez a M68 duplázott gránát küldetés és természetesen nem spawnolódott a szerszámkészlet. A régi hozzászólásokban kutakodva láttam, hogy a dupla gránátokat be lehet rakni a kereskedőhöz az ltx-kben. Hova és mit kell irni?
azonosítója: grenade_light_double -
hanS20
csendes tag
Sziasztok,
Enot-ot elővettem hosszú évek után. Már kb. a 3/4-nél tartok újra, de meguntam, hogy nincs elég lóvé.... melyik ltx-ben és mit kell átírni, hogy jó áron tudjal eladni bármit is? Amit a neten találtam nem működtek...
-
hanS20
csendes tag
Sziasztok! Valaki játszik még? 10 év után újra elővettem az SGM2.2 Enot-ot, a vége fele járok. Szeretném ezután egy kissé könnyebb moddal újrakezdeni, mit ajánlanátok? Lényeg a sok küldetés, sok fegyver.
Anomaly-t is nézegettem de az még hardcoreabbnak tűnik.
-
hanS20
csendes tag
Srácok, diverzáns kérdés: M68-as duplikált gránátos küldi. Informátortól megvettem 10k-ért a dokumentumokat, ugye várni kellett rá, majd amikor megkaptam vittem Nitrónak. Ő köszönte, de hogy kell még a szerszám. Megyek a szennyvíztisztítóhoz, előtte megnéztem, hogy kb 3 helyen lehet, sehol semmi. Átállítom az "F" keresést +30 méterre, sehol semmi. Ötletek? Vagy valamit elcsesztem?
-
hanS20
csendes tag
válasz
shield #32330 üzenetére
Azota mar rajottem. Eddigi legnehezebb, valtozatosabb, felelmetesebb mod szamomra. Annyit mondjatok meg meg hogy az Informator feladatait hol talalom? Arra gondolok ami utan a lemezt kapom amivel e-rubel gyujtheto a halottaktol. Furesztelepen nagynehezen megtalaltam a pendrivet. Masik allitolag hid kozeleben, 3. Janov kontenereknel. Ezeket egyszeruen nem talalom, se videot se egyeb leirast roluk. Pls help!
-
hanS20
csendes tag
Srácok, diverzánst próbálgatom, melyet Shield mester honlapjáról töltöttem. Egyelőre úgy néz ki ez lesz a legjobb, de legkönnyebb fokozaton is 1 hit vagyok (vagy ez később változik?). Van mód könnyítésre?
u.i.: jól sejtem, hogy ebben a modban van a legtöbb fegyver? -
hanS20
csendes tag
Sziasztok, melyik az az sgm verzió amibe "dől a pénz"? Ha jól tudom a sima 2.2? Amennyiben igen, tudna valaki egy Zatonba érkezéses mentést adni? 2.2 Enottal játszom és kissé meguntam, hogy alig jön a lóvé... Előre is köszönöm.
-
hanS20
csendes tag
Sziasztok! Több év után elővettem az SGM 2.2 Enot-ot. Jupiteren belül amikor megkapod, hogy keresd meg az egyedi vintart a cementgyár körül, hol található az a fránya fegyver? Anno megtaláltam, csak le is adtam, de most az istenért nem találom. Előre is köszönöm.
-
hanS20
csendes tag
válasz
Dhampir #30283 üzenetére
SGM Enot és WiP anno megvolt igen. Kérdésem az lenne, hogy a CoC hogy áll? Én ott lemaradtam anno, hogy kijött, harmincakárhány map, viszont (számomra) üres volt. Vannak már questek, weapon modok, stb. hozzá? Vagy mit ajánlassz?
AMK Devolutionnal sem játszottam, az milyen?
-
hanS20
csendes tag
Sziasztok! Nem rég vettem új gépet, újra nekiállnék a zónának, immár kompromisszumok nélkül (régi gép megkötötte a kezem). Kérdés: CoC hogy áll már? Vannak-e hozzá modok? Grafikai, weapon pack, quest, ilyesmik érdekelnének! Előre is köszönöm!
-
hanS20
csendes tag
Köszi. Fegyvereknek kicsit utána olvastam. Én értelmezésemben az Arsenal overhaul 3-at még csinálják, és az Original Weapons Renewal 3 ami már működik. Tévedek? ui.: közbe megtaláltam minden addont a moddb-n. Mostmár elleszek magam!
kössz mégegyszer.
-
hanS20
csendes tag
Srácok, adok még 1 lehetőséget a CoC-nak, sztem túl hamar adtam fel. Működő modok vannak már hozzá? Ha igen melyek azok? Mintha lett volna már szó fegyver modról, és valami olyanról, hogy több az ellenség a pályán.
-
hanS20
csendes tag
Srácok, AMK 2.0-ba, amikor pripyatba megszerzed az iskola tetejéről a doksikat, majd visszaviszed Raheednak jupiterbe, utána ő azt mondja vigyem vissza a kapott összes doksit a Vadász táborba Ronannek. Na most odamegyek ronanhez, ott van nálam a táska a dokumentumokkal, de ronannel nem tudok semmit se bezsélni, csak Viszlát...
Továbbá quest listából eltűnt már a quest. Másnál volt ilyen?
-
hanS20
csendes tag
Hali újra, most az AMK 2.0-hoz kérnék tanácsokat. Ez a mod is elég faintos, jók a küldik, a felszerelés, fegyver stb. Ámde nem túl stabil a dolog.... ahogy 1-2 questre rákerestem itt a fórumon anno nektek is meggyűlt vele a problémátok (pl.: bárkás holtteste eltűnik, 1-2 rejtekhelyről eltűnik a cumó.) Na ezekbe én is beleestem, sajnos újra már nem kezdem ezek miatt. Viszont kérdésem az, hogy mik vannak még? Jupiter elején/közepén vagyok helyszínileg, questek között kb amikor megkapom alföldön, h szerezzek zsoldos ruhát. Tehát vannak-e még ilyen eltűnik, hamar meg kell csinálni, stb. csalafintaságok a mod hátralevő részében?
-
hanS20
csendes tag
Köszönöm a linkeket és a tippeket, ahogy elnézem elleszek egy darabig még.
Enotba mi tetszett? Hát nem is tudom, talán, hogy megmaradnak az alap questek is, plusz rengeteg de rengeteg mellék és főküldi. Tetszettek a fegyverek, a tuningolásuk (rakd be a selejtet a ládába), új artik, régik is tuningolhatók. persze ami lehúzza és megöli az egészet az az állandó fagyás. CoC-ba nem tetszett, hogy túlságosan nem mutat semmit. Szeretem hogyha magam kell felfedeznem a világot, de azért valami támpont jó lenne, hogy erre meg erre menjél. továbbá kezdésnek a PM elég gyeszura ahhoz képest h 2 perc után már Burer meg ilyenek jönnek szembe.
De emellett hozzá kell tenni, hogy szép, stabil munka, nagyon jó a sok pálya, és biztos jó/ jó lesz.
-
hanS20
csendes tag
Helló újra! Enot után kipróbáltam a CoC-ot, ami sajnos unalmas volt számomra (tudom még csak mod alap). Most a Way to pripyat-ot gyűröm, már a vége felé vagyok, nagyon stabil, nagyon jó mod, ám kicsit rövid. Ha ebbe tettek volna annyi tartalmat mint az Enotba, életem végéig ellennék vele.
Most az AMK 2.0 Devolution fog jönni, főoldalról töltöttem telepítőt és fixet, viszont a magyarítás link nem működik. Erre kérnék egy segítséget, h valaki dobja fel. Előre is köszönöm. Egyébként jó az AMK?
És ezen kívül talán van még új küldi/új fegyós mod?
-
hanS20
csendes tag
-
hanS20
csendes tag
Srácok, Enotban amikor megkapom a sötétvölgyben a szabadságos faszitól a questet, h szedjem össze a régi bázison a doksikat, azok hol vannak? Rákerestem, és itt hosszú évekkel ezelőtt belinkelt valaki mind3 doksihoz 3-3 lehetséges spawn helyet, de egyiken sem voltak. Lehet az sima sgm 2.2-höz van. Az egész bázist többször is végignéztem, de egyet se találtam... :/
-
hanS20
csendes tag
válasz
xFreex #29378 üzenetére
Köszönöm srácok, úgy tűnik felszívódott az npc... ahogy megérkeztem gyors odamentem valakihez és elvitetettem magam egy távolabbi helyre, aztán mikorra visszamentem nem volt ott. Egyébként az SGM 2.2 Enot-ról volt szó. Egy utolsó kérdés. Van még olyan mod, ami a történetet változtatja meg, de a grafika (szar gép miatt) marad? Szívesen kipróbálnék egy másikat is, ha ennek vége!
-
hanS20
csendes tag
válasz
xFreex #29369 üzenetére
Kár volt leírnom, hogy minden ok... Ismét egy hasonló probléma, csak most egy kicsit rosszabb helyen. Ha visszamegyek Zatonba, a hajón ott van stalker (olyan cuccban ami zatonban egyébként sztem nincs) és a bárban össze van esve... tök mind1 h adok-e neki mentőládát vagy úgyhagyom, fél percen belül kifagy.. nem lehet valahogy kivenni onnan azt az npct? vagy várjak, aludjak pár napot janovban, hátha eltűnik? nagyon idegesítő h nem bírok visszamenni.
-
hanS20
csendes tag
válasz
xFreex #29369 üzenetére
Félig megoldottam a problémát, annyira elvarázsolt a mod, hogy a grafikai beállításokat nem is néztem, és Magas-on voltak... (érdekes mert nem szaggatott a játék egyébként)
Levettem 0-ra mindent és kikapcsoltam az alpha osztagokat, mert ők csinálják a legnagyobb balhét (szórnak mindenkit, és lehet ők lövik le azt a bizonyos karaktert amit nem kellene). Néha így is kidob, de 100x jobb. Köszönöm segítséged.
-
hanS20
csendes tag
válasz
xFreex #29310 üzenetére
Bocs a lassú válaszért, vidéken voltam az utóbbi hétben. Tehát a mod_crash_log.txt-ben a következő hibaüzenet van: [start]
wrong wounded animation sim_default_bandit_231762
[end]
[start]
ERROR: ILLEGAL SET STATE CALLED!!! nil fo sim_default_bandit_231762
[end]
Meglepődtem, mert memóriahibát vártam én is. Valaki ötlet? -
hanS20
csendes tag
válasz
Antonius1978 #29300 üzenetére
C2Q 2.4, ati 4890, 2gb ram. Tudom hogy a ram szánalmasan kevés, de akkor eddig meg miért ment normálisan... Enot_Fix 01.03.13 van fennt, nem tudom van-e ennél újabb.
-
hanS20
csendes tag
Hali újra! Most technikai segítséget/tanácsot szeretnék kérni! Ugye SGM 2.2 Enotról van szó. Elején is ki-ki fagyogatott néha, de nem volt idegesítő, sima játék is meg szokta magát adni néha. De minél előrébb megyek a pályákon, annál sűrűbben fagy ki. Zatonban már úgy volt, hogy 2-3 mentés után (melyek 5 percenként történtek) kifagyott a köv mentésnél. Most jupiterben vagyok, 1-2 questet meg tudtam csinálni, de mostmár 1et sem tudok menteni... mi lehet a probléma? Egyébként életem legjobb játéka lett így, szóval nagyon szeretnék vmi megoldást. x)
-
hanS20
csendes tag
Működik az SGM 2.2 Enot, eddig le se bírtam róla akadni!
Nagyon tetszik, elég nagy kihívás (legalábbis nekem), viszont szemet szúrt 1 dolog. Egy videóban láttam, hogy már az elején a kordonnál ilyen P90-el, Mp7-el, meg távcsöves puskával rohangáltak az emberek. Na most ebben azért nem túl sok fegyó van eddig (persze több és jobb mint az alap játékokban). Kérdés, hogy van valami weapon pack vagy csak később lesznek jobb/több/változatosabb arzenál? Mert én úgy olvastam, hogy az Enot abban több a sima sgm 2.2-nél, hogy teli van fegyóval.
-
hanS20
csendes tag
válasz
Alienhun79 #29255 üzenetére
Köszi! A linket még egyszer pls, mert nem jó!
Áhh mégis jó a link nálam volt a hiba. Viszont az a helyzet hogy amint látom ebben nagyon sokminden van, amit az én gépem nem hiszem, hogy vinne. Vagy jól tudom, hogy ezek az athmosfear meg absolut nature modok megemelik a gépigényt is?
-
hanS20
csendes tag
Sziasztok! Kellene egy kis segítség! Itt szétnéztem mod ügyben, az SGM 2.2 Enot tetszett meg a legjobban. Leszedtem, gamedata-ba bemásoltam a fájlokat. 1.6.02 patch fennvan. Feltettem a magyarítást is, de "xray 1.6leállt-al" kidob, miután új játékra nyomok. Láttam továbbá, hogy vannak fixek, amik különböző dolgokat javítanak, valaki írta, h neki csak azokkal működött, na de ezek a linkek halottak. Valakinek megvan, vagy van hozzá máshonnan linkje, esetleg más ötlet miért nem indul? JA, az fsgame.ltx fájlban még ezt a sort is átírtam:$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\ előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest