Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
őstag
válasz
juliensorel #3278 üzenetére
De hogy teljes legyen az élmény: miután túltettem magam a veszteségen, a legközelebbi árushoz/technikushoz vettem az irányt, ami persze Zalissya volt, de ott meg idegállapotban volt mindenki a Monolith miatt és persze se kereskedni, se javítani nem lehetett.
Nem volt mit tenni, szakadt páncél le és valami low tier páncéllal lehoztam a falu visszafoglalását. (Mintha nem lenne annyi fegyverem, töltényem és ruhám, amennyivel kisebb afrikai országokban forradalmakat finanszíroznak...)
Egyébként 70+ órám alatt csak egy CTD-m volt, de tegnap pl kétszer indítottam újra...egyszer megint eltűnt a fele inventory ui felülete, utána pedig beesett 10 fps-re és nem mozdult. Ja és az a bizonyos összeomlás is akkor történt, amikor engedtem a kísértésnek és rápróbáltam a money glitch-re. Karma-CTD
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest