Új hozzászólás Aktív témák
-
Norf
csendes tag
Magyar végigjátszás és a beszédek, naplók fodítása:
www.gunda.hu/riven2024/ -
GodGamer5
addikt
Iszonyat durva lett a látvány. Emelem a kalapom a fejlesztők előtt. Elkezdtem, de hamar rájöttem, hogy ezek a fejtörők nem az én idegrendszeremnek lettek kitalálva.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
PTM
aktív tag
"nulla térerős 4G-vel"
"Galaxy S22+ 256 Vodával | Voda Samsung Galaxy A54 "
Nem lepne meg, ha nagyrészt a második sorral, ezekkel az Exynos alapú csodákkal lenne a gond. Gyakran hallani, nekem is rendszeresen vételi problémáim voltak az ilyenekkel, aztán az S23-mal ezek megszűntek. -
GreatL
őstag
Felgyorsult világ... bár látnám. Egyelőre homokóra-forgókarika-karóra ami a legtöbb helyen vár, használhatatlan nulla térerős 4G-vel és késő vonatokkal.
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Redneck
nagyúr
Gyerekként nagyon elvarázsoltak ezek a játékok, de egyiket sem vittem végig.
Kíváncsi vagyok mennyire sikerült átültetni az eredeti címek képi világát, egyedi hangulatát, és mennyit változott a játékmenet. Vajon ebben a felgyorsult világban, mekkora közönséget mozgat meg egy ilyen megjelenés?Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest