Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdey_a
addikt
válasz aujjobba #8803 üzenetére
nincs ebben semmi nagyképűség, mert nekem sem figyel 100millió a számlámon, de nem bírom befogadni, hogy akinek 2019 aug. 17-én (10 nappal fizunap után!) 4444 forintja van, az mit akar a revoluttól. A helyzetét sajnálom és minden jót kívánok, de ha lenne még gyümölcsös automata a kocsmában, akkor lehet hogy ez a 4ezer forint már abban lenne, hátha lesz belőle 8000...
valószínűleg ebben a helyzetben én más irányba gondolkoznék...
de elnézést kérek, törölje a topikgazda a szálat
Vérboci
-
erdey_a
addikt
válasz hedgehog #9192 üzenetére
Múlt héten voltunk Prágában 3 napot. 1600 koronát váltottam, hogy legyen kp is nálam, villamosra, kolbászra, fagyira. Ezt az 1600 koronát 13,5 forintos árfolyamon tudtam váltani itthon. Több mint 5 pénzváltót megnéztem ami hazafelé útba esett, mindenhol ennyi volt.
Minden további költést bankkártyával intéztem.Most megnéztem a netbankban a könyveléseket és hát nem azt adja ki, mint amit az indexes fószer ír.
Összesen 4893 CZK-t költöttem kártyával, amit 63.637 forintra számolt a bank (CZK-->USD-->HUF tengelyen)
Raiffeisen Bank, hitelkártya, prémium ügyfél.Ha ennyi koronát 13,5 forintos árfolyamon vettem volna, akkor az 66055 forintba fájt volna. Tehát 2418 forinttal többe!
(Revoluttal persze még jobb lett volna, de nincs még meg a fizikai kártyám sajna...)[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
erdey_a
addikt
sziasztok, ezt a kártya megerősítés dolgot hol találom az appban?
Vérboci
-
erdey_a
addikt
-
erdey_a
addikt
szerintem semelyik bank nem szerződik egyszerre két bankkártya társasággal. régebben a visa volt a menő, de ami bankkártyát én manapság látok, az 10-ből 8 biztos mastercard.
eddig 5 revolutról tudok az ismeretségi körömben, mind újabb 3 hónapnál és mind mastercard. választani nem lehet.[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
erdey_a
addikt
válasz XboxGamePass #10290 üzenetére
vigyázz, mert jön a házmesterpaci és beszól az angol miatt
Vérboci
-
erdey_a
addikt
-
erdey_a
addikt
válasz Agent T #11701 üzenetére
az, hogy érdemes-e nagyobb összeget átváltani attól függ, hogy milyen irányú árfolyamváltozást mutat a jósgömböd
én csak annyit váltok át mindig, ami hétvégére kell, ha nem tudnék szombaton ellenállni egy aliexpresses vételnek
utazásnál persze többet
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
erdey_a
addikt
-
erdey_a
addikt
-
erdey_a
addikt
-
erdey_a
addikt
fogy a pénz a revolutnál? már csak 2222 forintot ígérnek 3000 helyett
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
-
erdey_a
addikt
válasz petipetya #14576 üzenetére
nem tudom elkezdeni a keresztnével az aláírásom. aki aláírás gyanánt leírja igazából a nevét, annak lehet, hogy megy, de egy jól "kiírt" aláírásnál ez lehetetlen
meg ilyen a világon nincs, hogy azért mert valahol "fordítva" használják a nevet, fordítva is kellene aláírni...
az arabok talán európában hirtelen balról jobbra írnak?Vérboci
-
-
erdey_a
addikt
válasz MasterMark #18697 üzenetére
miért ne lenne? a 4g átmegy a rácson
de természetesen nem olyan böriben vagyok, hanem családi "börtönben", ami nem egyszemélyes döntéssé teszi a külföldre költözést. én mennék a többiek nem. a legutóbbi megállapodásunk értelmében szeptemberben tárgyaljuk újra a dolgot.
OFF vége. értettem.
Vérboci
-
erdey_a
addikt
válasz instantwater #18701 üzenetére
szeptemberben döntöttünk úgy, hogy maradunk még és 1 év múlva, tehát szeptemben újra értékeljük a helyzetet\helyzetünket
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
erdey_a
addikt
ezt most kaptam. ezmiez?
Szia András!
Ügyfélkörünk kiválasztott tagjainak egy vadonatúj virtuális betéti kártyát adunk. A kártyának új a száma, és szélesebb körben fogadják el a kereskedők. Biztosan szeretni fogod!
Az új virtuális kártyát egy héten belül bocsátjuk ki neked. Amint kiadjuk az új kártyát, push értesítést küldünk.A meglévő (**2741 végződésű) virtuális kártyád még 60 napig működni fog, utána megszűnik. Ne aggódj, a kártya megszüntetése előtt jó előre értesítést küldünk. Ha más Revolut-kártyáid is vannak, azok változatlanul működnek tovább.
Vérboci
-
erdey_a
addikt
válasz #20749568 #27739 üzenetére
de azt miért fogadnák el szélesebb körben, mint a mastercardot?
nem szeretem az ilyet, hogy rámmelegítik az akaratukat, de persze ez nekem milyen jó lesz.
Elég sok helyen ezt a kártyát használom, most adhatom meg az adatokat újra...
egyedül a "betéti kártya" szó ütötte meg a "fülemet", talán nem prepaidnek fog számítani?Vérboci
-
erdey_a
addikt
válasz #20749568 #27741 üzenetére
nem vagyok bankguru, de a prepaid az feltöltős, de nincs mögötte számla
a számlás a debit, a hitel meg a credit.
vagy nem?
mert a prepaid kártyát pl. szállodai foglalásoknál volt már, hogy visszadobták, mert ugye azt kihajítom a kukába, aztán nem tudnak kötbérezni...
vagy nem tudom...Vérboci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Hálózatokról alaposan
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Videó stream letöltése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Linux kezdőknek
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- További aktív témák...
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Bontatlan
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- 7 gen i3 LENOVO V520
- Eladó Ryzen 7 5700X3D, 5700XT, 750W 80+ Platinum, 4x8Gb 3200Mhz DDR4 Gamer gép!
- HP EliteBook 850 G5 Quad Core i5-8350u Full HD laptop 8 GB DDR4 RAM 256 GB SSD új akkumulátor
- Mcdodo OT-6550 USB-A - USB-C OTG átalakító adapter.
- Iphone,Ipad,ipod prémium minőségű MCDODO szövet bevonatos töltő-adatkábel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest