Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz Szkeptik #12765 üzenetére
Azért egy jó alaplap nem a 1x ezres lapodnál kezdődik, amihez ragaszkodni kéne, az 55 mit írtál procira már egy i5 1150-es foglalatosra elég amihez nem találsz AMD oldalon kevés magban ellenfelet. A 8 mag meg neked nem kel (meg másnak sem, fejlesztőknek sem sajnos) így jelentősen jobban járnál. Lehet venni i3-at is ha valóban kevés mag kel az is lealázza a az fx-ek egymagos tudását.
Ha neked mindképp nagyon jó kevés magban is erős AMD kel leget hogy egy Phenom 2 2 x4-et kéne nézni. Valami jól tuningolható használtat. De erre egy fasza hűtő is kel, így mindjárt nem lesz olcsó.
Nekem AMD procim nincs is vele bajom de amit te írsz arra nem tudom mit kéne ezen a vonalon, kézenfekvőbb egy váltás intelre.
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
Akmak
tag
válasz Szkeptik #12759 üzenetére
Szia!
Az Fx-4350-nek van a legmagasabb órajele,
Ez nem igaz mert az AMD FX-9590-nek a legmagasabb. Bár nem a legmegfizethetőbb kategóriába tartozik.Viszont azok közül amiket támogat a lapod tényleg a Fx-4350-nek és a FX-4170-nek a legnagyobb az órajele. Esetleg a mostani procidnak az órajelein próbálj húzni persze csak akkor ha nem gyári coolered van.
Engem furdal a kíváncsiság milyen Játék/Program az ami csak egy magot használ ki?
Akmak[ Szerkesztve ]
Backup The World and Headphones on! AMD A8 6600k, Asrock FM2A85X Extreme4, Kingston HyperX DDR3 1600 2x2Gb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 3600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest