Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyTrancer
senior tag
segítsetek, mert igazából hetek óta ( igaz nem nagyon játszottam ) de nem haladok az online résszel, mert nem tudom mit kell csinálni. Annyi világos, hogy vegyek egy asztalt a camp-ben levő csávónak, de mi a szarból szerezzek aranyat ? Így is keservesen jött össze az a pár darab, de 15 kell neki. Napi küldetések nagy részét meg sem tudom csinálni, mert a felét nem tudom hogyan és hol kéne. Térképen csak a pvp téma, meg mindig kísérjek el egy kocsit, amiért kapok vagy 0.06 aranyat vagy hogy. Szóval hogy fog ez beindulni, mert ez így igen lassúcska
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Ford topik
- Xbox Series X|S
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SzinkronSarok - Négy játékon dolgozik a csapat
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest