Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz pendre54 #6598 üzenetére
Most elmentem az innen nem messze lévő másik helyre, ami az erőd közelében van, nos ott se történik semmi. Szerintem valami banális hiba miatt nem működik, csak nem tudok rájönni, hogy mi az.
Esetleg nincs valami olyan küldetés, amit meg kell csinálni előtte, és csak utána használható a cucc?[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
addikt
Természetesen ezt a térképet használom, illetve a tárgyaknál feltüntetett videót, ha van. Konkrétan ez lenne az első keresett dolog:
Én ezen semmi extra kitételt nem látok, és a videón lévő helyen, tarthatok én akár körmenetet is, semmit nem jelez a kereső."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Plata
félisten
válasz pendre54 #6596 üzenetére
Ezen a [térképen] nézted?
Ha jó helyen vagy a lámpa a kezedben elkezd villogni,minél közelebb vagy a cucchoz annál gyorsabban.Az ásót nem kell elővenned,azt a karaktered magától előveszi.
De a kincsek nincsenek állandóan ott.Ciklusonként vándorolnak.
Lehet hogy amit te keresel az egy másik ciklusban volt ott. -
addikt
Üdv!
Megvettem a fémkeresőt, meg a lapátot Kolompárnétól. Elmentem a térképen, és a videón jelzett helyre, hogy kipróbáljam, de nekem nem működik, azaz a megadott helyen nem villog a kereső, pedig a videó alapján pont rajta állok a keresett cuccon. Az ásó, az a lovon lévő cuccok között van, de azt nem tudom magamhoz venni, legalábbis nem látok olyan opciót, hogy az is nálam legyen.
Szóval, mi a trükk, hogy működjön az az egész fémkeresős dolog?"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Plata
félisten
-
Aby_2014
aktív tag
válasz LendvaiFeri1 #6590 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, akkor mérlegelem pénztárca függvényében a vásárlást.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
C4mp3r
addikt
válasz Aby_2014 #6588 üzenetére
steam verzioban kulon vannak steames acsik, az epicet nem tudom, de mindegyikhez kell rockstar launcher ugyhogy azt nem uszod meg. ha fontos a steam es hajlando vagy tobb penzt fizetni vedd meg azt, egyebkent az olcsobb rockstar verzio is ugyanolyan. bugok mar nagyjabol ki vannak javitva, de pont nekem volt problemam, hogy folyamatosan crashelt a jatek, de kicsit visszabb tekertem a video kartya oc-t es azota nem volt crash.
-
Aby_2014
aktív tag
Sziasztok!
Most tervezem megvenni a játékot és a kommenteket olvasva nem tudom melyik "bolt"-ból érdemes megvenni. Steam, epic? Vagy ez a rockstar verzió is megfelelő lenne? [link]
Melyikkel van jelenleg a legkevesebb probléma?Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Plata
félisten
válasz NagyonTitok #6585 üzenetére
Akkor talán volna valami értelme annak a sok vadlónak.
De farmer sem lenne rossz.
LOTRO-ban szerettem termelni növényeket.
Bár gondolom RDR-ben másképp lenne. -
Plata
félisten
A fenébe,még három hét 31.
Igaz még van vagy 20-30 fel nem használt kuponom.
Jöhetne már valami DLC,új Role,jó lenne ha lehetne fejleszteni a szekeret is,öt vad vagy hal elég kevés.
Nem bánnám ha jönne egy nagyobb szekér,vagy legalább fejleszteni lehetne pénzért.
Kíváncsi vagyok Outlaw pass 3 mit fog majd adni.Még a kettőből is rengeteg jutalom nincs felhasználva,jelenleg azt hiszem még mindig 65 féle cucc van a postaládában,de nem fér már nálam.Igazán jöhetne valami vizes role,vagy valami hajós vagy halász féleség.
Szívesen el vacakolnék halászgatással,mondjuk lehetne több megvehető és le helyezhető varsa meg ilyenek.De az se lenne rossz ha valami hajós meló jönne.Bár gondolom egy nagyobb teher hajó már sok mani lenne. -
Mike
veterán
válasz NagyonTitok #6578 üzenetére
A GTA azért más, mert annak konzolos fejlesztésével leálltak. Itt meg konzolra jelenik meg előre minden, Sony exkluzív egy hónappal
szóval igen, a defenzív mód arra jó, hogy az aim assist automatikusan ne álljon rád, csak szándékosan lehessen meglőni téged. ez vadászat vagy csetepaté közben is hazsnos, hiszen nem lősz le véletlenül valakit, aki csak arra lovagolt.
az egérrel célzás esetén ennek semmi haszna
egyébként ez jelentősen lecsökkentette a konzolos vérpistik működését, tehát amire kitalálták, arra bevált.
el kell fogadni, hogy ezt játékot jelen pillanatban nem pc-re fejlesztik
nem tudom mennyi időre szól a sonyval a szerződés[ Szerkesztve ]
-
NagyonTitok
tag
Anno a GTAV nem volt az?
Mégis volt benne passive mode.
Mivel itt a RDRO PC-s változatról beszélünk, a puszta adaptáláson túl megváltoztathatták volna ezt a kódsort is, mint ahogy oly' sok mindent át kellett írniuk, hogy egyáltalán működjön a program.Never ever drink and drive!
-
Mike
veterán
válasz NagyonTitok #6573 üzenetére
Még mindig tudok rá válaszolni, és van értelme a defenzivnek, igaz nem egérrel. Az aim asisthez van köze de ezt régebben már leirtam itt is.
Ez a játék eredetileg konzolos, igy keresd sz értelmét[ Szerkesztve ]
-
NagyonTitok
tag
R*-tól kérdeztem, de ők biztos nem olvassák.
Amúgy is inkább költői kérdés volt. Ez van, ezzel kell együtt élni.
Az senkit sem érdekel, hogy Platával egyetértek abban, hogy aki nyugisan horgászni akar, hadd tegye meg passive mode-ban, aki pedig vadnyugati akcióra vágyódik szabadon szaladgálhasson offensive-ben (a pvp eseményeken túl). Betenni viszont egy ilyen semmitérő mode-ot továbbra is röhejesnek tartok!Never ever drink and drive!
-
DiszNóÓl
senior tag
de itt nincs ph session vagy bármi szóval kár azt felhozni, full random bárki megölhet, és akkor mi lesz? elvesztesz valamit? szállításnál még megértem, bár szerintem a trader role a legunalmasabb. pubg topikban is volt hogy naponta sírtak, hogy jajj a kínai nevű csaló megölt és google drive mappa volt a bannolt nevek screenshotjairól. pedig mi megmondtuk, hogy a tpp-t el lehet felejteni, de ugye ne más mondja meg hogy játszon, szóval felőlem lehetnek oldalas leírások ki mit csinál naponta, csak a full egyértelmű kérdések idegesítenek
[ Szerkesztve ]
HATER
-
Mike
veterán
válasz NagyonTitok #6570 üzenetére
Tudok rá válaszolni, vagy ne okoskodjak?
-
NagyonTitok
tag
válasz DiszNóÓl #6568 üzenetére
Online:
Ettől függetlenül engem rohadtul érdekelne, mi értelme van a defensive mode-nak, azon kívül, hogy bizonyos helyzetekben nem tudják elvenni az árudat!
Anno a GTAV passive mode-jában sérthetetlen volt az, aki abszolút nem akar balhét a többi játékossal, csupán az npc-kel, de a közösségi élmény érdekében nem akar izolálódni.Never ever drink and drive!
-
törölt tag
válasz NagyonTitok #6548 üzenetére
Van sima rockstar games off topic is, szóval van lehetőség a sztorizásra, de ezek nem érdekelik az öntörvényűeket.
-
addikt
Csak egy alternativa. RDR2 kepek es erdekessegek topik szinten gazdatlan...
Minden napi elmenybeszamolo, hogy ma ki milyen allatot lott le, hogy miert bantanak multiban a tobbiek, random screenshotok mehetnenek oda, ne ide.
Ja meg valami: minden olyan jellegu kerdes amibol erezheto hogy az alany nem volt hajlando settings-et vagy key mappinget nyitni szinten landolhatna ott.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
szTotyy
őstag
-
szTotyy
őstag
Jaa, hogy az ma ér véget?! 1-2 napja Saabe kérdezte, meddig tart még az OP2, mert még csak 70-es és ki akarja maxolni. Nagy határozottsággal mondtam neki, hogy ráér még egész márciusban. . No sebaj, amilyen lusta, 3 év alatt se csinálta volna meg. Amúgy se olvassa már ezt a topikot.
Az outlaw pass 1 és a 2 közt is volt valamennyi szünet, vagy egyből jött a következő? -
szTotyy
őstag
Nincs valami hír új kiegészítőről? Tegnap a hírek lapozgatása közben valami RDR2 update címet láttam fél szemmel, de mire visszalapoztam volna már nem találtam.
-
Plata
félisten
válasz arcitec #6519 üzenetére
Nekem a pecázás sem jött össze.
A táborom blackwater mellett van a bölény spawn hely mellett,ott spawnolnak a tábor mellet csak ki kell őket lőni.
Meg is tettem,lőttem ötöt ,de csak négyet sikerült hazavinni,egyből rá jöttek valami idegenek.Vissza mentem táborba le cseréltem szekeret lóra,elmentem volna pecázni,de megtámadtak,sikerült meglógnom vissza a táborba,onnan a másik irányba elmentem a folyóhoz hogy pecázzak,de egy újabb gyökér csapatba botlottam.Haza mentem és elegem is lett. -
arcitec
addikt
A mai napi küldi utazás is, szálunk fel a vonatra nyilván többen, fogja az egyik barom shotgun-t és szétlő. A baromja ezt miért kellett?
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Plata
félisten
Na ez poén,rühes farkas falka.
Én még nem láttam olyat,vagyis akkor most láttam,csak ne tudtam megnézni alaposan.
Ma marha jól megvoltam,legalább két órán keresztül nem láttam egy játékost sem.
Jó sokat vadásztam.Meg felhúztam Bh-t 10-es szintre,vettem vagont is.
Vadászat közben mikor kiírja a játék hogy Resourceful az olyankor ad valami pluszt vagy mi a szösz az?
Vagy csak tele vagyok hússal és az a baja?
Ma meg eladásnál be támadtak NPC-k lelőttem őket és kaptam negatív jelzőket,pedig csak piros ellenséget lőttem le.Slaughter meg mittomén milyen jelzőt kaptam.Talán Murderer. -
Plata
félisten
Pedig önvédelemre nagyon jó.
Két shotgun-tól fekszik bármi.
Mióta van két shotgun nálam vígan le hentelek egy fakas bandát vagy grízzlit vagy akármit.
Igaz a bundájukból tésztaszűrő lesz,de kit érdekel,nem kell parázni ha betámadnak ilyen szutykok.
Farkasokról jutott eszembe,tegnap fura dolgok voltak moonshine shackban meg eladás közben.Mikor vittem eladni a moonshine-t egy NPC-t támadott egy csapat farkas az úton,de én még ilyen korcs farkasokat sosem láttam,valami fekete farkasok voltak sárgás vöröses foltokkal.Kettőn átmentem kocsival meg majdnem elcsaptam hülye NPC-t is.
Ha nem üldöztek volna ügynökök akkor megállok és megnézem mi féle korcs farkasok,de jöttek utánam lovon gyökerek,nem volt időm foglalkozni velük. -
Pferi
senior tag
válasz arcitec #6510 üzenetére
Az online térképen kapcsold ki a megjelenítését annak ami már megvan.
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
arcitec
addikt
Azért jól meg van kutyulva, van amit katalógusból és van amit General store - Gardrobe szobában kell a karakterre aggatni. Régóta meg lehetett már, csak épp nem tudtam hol kell felrakni.Most már engedi a 2. fegyvert megvenni..
-
Plata
félisten
válasz arcitec #6505 üzenetére
Holster-t kell venni.
Akkor lehet két fegyvered.
Vagy két pisztoly vagy két shotgun.Moonshine shackban voltam ma,elindítottam az új főzetet,épp ízesíteni akartam amikor kidobott az ízesítő menüből és a minimapom vöröses lett,mintha megtámadtak volna,a karim is beállt harci pózba.Nem tudtam beszélni újra NPC-vel.
Egyikkel sem és a bárban sem tudtam semmit csinálni.Ki kellett mennem a shackból,de ott sem volt semmi,viszont elmúlt a támadás jelzés.Végre tudtam ízesíteni a főzetet.[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Hogy tudok 2 pisztolyt egy időben tartani. Melyik tartót kell megvennem, mert most még nem enged +1 -et venni. Ja és melyek a legjobb nyergek?
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Ma meg lett a 101 napos napi küldi streak.
Nekem sem tört meg 100-on.
Csak egy küldit toltam le,mert megint ráfáztam,kéne 1400 xp Bh 10-es szinthez,de akárhova mentem mindenhol betámadott valami gyökér,még valami rózsaszín posse is nekem jött,nem tom a rózsaszín azt jelenti hogy az valami langyi party ?
Rhodes,Tumbleweed,Blackwater és Saint denis-ben próbálkoztam volna küldi felvétellel,de mindenhonnan menekülnöm kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- PlayStation 5
- Asszociációs játék. :)
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- World of Tanks - MMO
- Windows 10
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest