Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Bestbuy játékok
- Last Epoch
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- Elden Ring
- Red Dead Redemption 2 (PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Bemész az istállóba, ott a Breton a multiba, ahogyan mondod. A Bretonból az első kettő váltható ki tikettel. Red Roan és Sorrel. Ezekhez nem kell BH role rank, csak az alatta levőkhöz. A tikettet úgy használod fel, hogy ezen a két lovon aktív az Offers & Rewards, a jobb sarokban mutatja. A bal CTRL-lal aktiválod a lehetőséget, akkor megjelenik a bal oldalon a tikett, és klikk rá.
-
törölt tag
Ha a pénz megjött, akkor a ló is meglesz. Kapsz egy ticketet, de nem minden lóra tudod elhasználni. Nézd meg a "benefits" menüpontban, a rewardok között, ott lesz az. Lónak meg csak a Bretont kapod ingyen, nem akármelyiket. Viszont azt hiszem, lesz 30% offod fegyóra és lóra egyaránt, azt viszont bármelyikre elhasználhatod.
-
omfgk
veterán
https://gtaforums.com/topic/939766-groundmud-low-quality-fix/
https://www.reddit.com/r/PCRedDead/comments/dwtfbz/settingsxml_since_last_patch_mud_lod_fix/Ebbe többen is belefutottak.
Elsőként érdemes lenne Ultrára állítani a fő csúszkát, rámenteni és utána állítsd be az egyes beállításokat külön-külön olyanra amire szeretnéd.
-
Kiskokó
veterán
Nálam az érzékenységgel az a baj, hogy valami alapzajt össze szed a mikrofonom. Illetve azt tapasztaltam hogy a Discord véletlenszerűen mindig más hangerővel hallom a másikat vagy engem is... érdekes ezt pár hete kezdte el.
Na mind1 ha úgyvan majd gyere Mackó
Kovács :
Köszi azt olvastam de őszintén szólva így se értem.
"Jelenlegi Ciklus háromról változott elsőre?"Tehát 2 ciklus maradt és a 3. ami volt az ugyan az lett mint a 1. ? vagy mi ?
Köszi -
Kiskokó
veterán
Fúúúúúúú ba. kikészítetek.
A GTA topicban anno fél éve, mikor mindenkit hívtam TS-re, én voltam a begyepesedett farok hogy hova már TS az egy régi sz-r... (Frici volt a fő tettes)
Utána az a szerver ami volt meg is szűnt. Discordal se volt bajom csak akikkel dumáltam TS-n voltak.
A régi GTA-s Discord valamiért megszűnt és utána valahogy az enyémbe kezdtek el gyűlni az emberek. (amit akkor csináltam mikor fel-felnéztem TS mellet Discordra hogy kik vannak fent)De mind1 feleslegesen nem fárasztom magam, nem jössz akkor.
Ugyanúgy kell beállítani mint a TS-t ha nem egyszerűbben... nem is értem ebben mi nem megy.
(Töltsd le ne a web-est használd)
Vagyunk vagy 20an most már tuti nem megyünk át TS -re.
De te tudod(Szotyi, Simon, Mikesum, Béla, Én , Raczger , KK , Cacti meg páran mi elvagyunk)
Alkoholista plüssmackókat úgy se szeresssük -
Kiskokó
veterán
Simán belehet, énis hangfal + mikrofonnal vagyok teljesen jó (azon kívül hogy valamiért valami alapzajt szed össze a gépből a mikrofon)
Tök egyszerű beállítani majd segítek ne bénázzál
TS szerver megszűnt amin voltunk.
Discordon most vagyunk vagy 20-an abból 6-7 en dumálunk is mindig.
(én is TS-es voltam de muszáj volt Discordra átállni)ON :
Nemáár hogy nem jó a collector map!
Nem tudtam befejezni még minden kollekcióból hiányzik még 2-3 darab (meg sok ugyan olyan van)
Akkor annak annyi? Meg kell venni a Nazar térképet ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest