Hirdetés
-
GAMEPOD
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
ithomas
őstag
Azért az akksi kitámasztást helyedben megpróbálnám...nekem pl megoldotta...
Ha nem segít akkor szervíz. -
ithomas
őstag
Konkrétan akkor senki nem vett észre semmi változást..?
A placebó hatásokat hagyjuk.. -
ithomas
őstag
Honnan is lehet ezt letölteni?
Gyári romom van, de a rendszer frissítésnél csak "frissítés memóriakártyáról"-t látok.
Hol van az OTA? -
ithomas
őstag
válasz
feelurself #13856 üzenetére
GPS-re?
-
ithomas
őstag
válasz
kelzsoca #13673 üzenetére
Most az komoly, hogy fél év kellett ahhoz, hogy reprodukálni tudjanak egy olyan hibát, ami az emberek 50-60%-ának vagy ritkán vagy rendszeresen, de előjön?
És a T-Mobilos B6 akkor vajon milyen javításokat tartalmaz?
Miért van olyan érzésem ,hogy az a csomag nem is létezik? -
ithomas
őstag
Semmi köze a T-home-hoz...nekem upc-vel fagyott.(wifi keep alive feltétele előtt)
Amúgy tényleg unalmas ez a téma -
ithomas
őstag
Lehet hogy nincs hozzá köze, de nekem amióta fennt van a wifi keep alive, azóta nem fagyott.(2 hónapja)
Előtte heti 3-4 alkalommal...
-
ithomas
őstag
válasz
Keeperv85 #11109 üzenetére
Szerintem az általad vázolt megoldás 2 okból sem jó:
1. Nem az a probléma hogy fel-le lötyög az akksi, hanem hogy maga az akksi nem szorul kellő erővel az érintkezősorhoz.
2. Ha körbetekered az akksit, akkor nem csak oldalirányban lesz vastagabb az akksi,hanem alul-felül is...az meg nyomni fogja az lcd panel alját...feszülés lesz, és a legkisebb érintésre is faszán elszineződik majd a képernyő.
Nyilván lehet más megoldást is találni, de ez a kitámasztásos módszer nekem eddig bejött..
Joeee25: Azért egy próbát megérne nem?
Körülbelül 1 perces munka -
ithomas
őstag
válasz
Joeee25 #11104 üzenetére
Szervizes tippet nem tudok, de tudok megoldást a kikapcsolásra
Engem is az őrületbe kergetett, de megfigyeltem, hogy rendszeresen akkor kapcsol ki a teló, ha a zsebemben(nem, nem nyomódott be a kikapcs gomb) vagy a kezemben van, ha leteszem az asztalra akkor soha.
Ez nekem egyből gyanús volt, és az akku<-->akksiérintkezők közötti kontakthibára gyanakodtam.
Mivel a tisztítás nem oldotta meg, fogtam és egy kis papírdarabbal kitámasztottam az akksi, és a készülékház közötti rést a túlóldalról.
Kissé cigány megoldás, de azóta akár futhatok is vele, nem kapcsol ki.
(Látszani meg úgysem látszik)Mindenkinek javaslom ezt a próbát aki random kikapcsolással küszködik!!!
-
ithomas
őstag
válasz
golyós #10734 üzenetére
Annyi lenne a kérdésem, hogy az elejétől fogva random kikapcsolgatott?
Nekem 2 hónapig full hibátlan volt, nem fagyott nem indult újra, gyakorlatilag heteken keresztül ment újraindítás nélkül.
Most meg van hogy 1 nap 3* kikapcsol, aztán1 hétig hibátlan, majd megint kikapcsol.
De ha hrdveres hiba, akkor 2 hónapig nem értem miért nem jött elő...
A Factory reset még hátravan, reménykedem benne, hogy az megoldja... -
ithomas
őstag
válasz
callmeakos #10050 üzenetére
Neveld meg
-
ithomas
őstag
válasz
atillaahun #5510 üzenetére
Na itt aztán nem fogja szétégetni este..olyannyira nem, hogy már szinte -számomra- idegesítően nagy mértékben besötétül.
(Nem tudom, hogy lehet-e ezt valahogy befolyásolni, hogy mi legyen a legksiebb fényerő)
Napsütésben viszont fasza, azzal semmi gond nincs. -
ithomas
őstag
Én is maximálisan meg vagyok vele elégedve, 2 dolgot leszámítva.
Bekapcsolt wifinél tényleg eljátsza (nekem naponta többször), hogy nem reagál a kijelző.Pár alkalommal ki be kapcsolom a kijleszőt, majd helyrejön..A másik az audio minősége.
Xperia Mini Pro után érezhetően gyengébb a dinamikája, nekem szét kell EQ-znom hogy valamennyire használható legyen, pedig nem szar fülessel használom...Ezeket leszámítva viszont nagyon jó döntés volt, az előbbi meg remélem javításra kerül valamikor
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Hardcore café
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest