Hirdetés
-
GAMEPOD
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
dReFiX
senior tag
válasz
tompysoft84 #7090 üzenetére
Várd meg b05 frissítést mielőtt megveszed mert így sok bosszúságot fog okozni egyenlőre. Én is erre várok mert ez így nem ér meg 60 mátyást, kivéve a ha szereted az új kiforratlan dolgokat.
-
golyós
addikt
válasz
tompysoft84 #7090 üzenetére
Nézd nekem csak erről van tapasztalatom de a mindennapi töltésre készülj fel ha használod a telefont.
Bár vannak fórumtársak akiknek 2 napot elmegy a teló.Azt nem is említem ,hogy pont annyi szabad Ramom van mint a 995nek összesen.
-
tompysoft84
csendes tag
Üdv!
Vacillálok egy Alcatel OT995 és egy ZTE GX In között. Mindkét oldalnak megvan a pro és kontra érvei, de egy kérdésem lenne úgy általában az x86-ról. Hiába olvastam végig több topikot, és több ezer hozzászólást, konkrétan erről a két telefonról nem találtam érdemi összehasonlító infót. Azt olvastam több helyen, hogy jóval többet zabálja az akksit ez az architektúra. Ez mennyiben látszik meg ennél a készüléknél? Akinek tapasztalatai vannak mindkét telefonnal kapcsolatban, akár egy részletesebb összehasonlító véleményt is szívesen vennék.
Köszönöm. -
golyós
addikt
válasz
Winchester95 #7085 üzenetére
Képernyő fekvőből állóba vagy fordítva lassan reagál.
Pont ezt szeretem benne.Az eddigi telefonjaimban pont azért kapcsoltam ki az automatikus elforgatást mert minden apró mozzanatra forgott mint a körhinta.
Az alsó gombok világítása ha nem mondják fel sem tűnik. Tudom hol vannak a gombok.Rezgőmotor az speciel mintha nem is lenne.De már megszoktam.
Nekem már ez a folyamatos hibakeresési mizéria lassan úgy tűnik mint egy fizetett hirdetés.
Pont olyan lényegtelen dolgokba megy a "kötekedés" amin semmi nem múlik és 3szor drágább típusoknál is jelen van hiszen tökéletes telefont még nem alkottak.(bár a 3210 Nokiát nagyon bírtam)Én abszolut nem bántam meg,hogy ezt a telefont választottam.(amint olvastam a t-n , hogy hamarosan érkezik eldöntött tény volt, hogy ő lesz a következő.Ennyiért meg pláne
Akinek meg futja jobbra is az meg nem hiszem,hogy ezen a készüléken gondolkodik.Ha futna lehet,hogy én sem ezt vettem volna.Bár így utólag csak nevetek ha elővesznek egy "csúcstelót" és mutogatják.Teszteredmények? Ja csak ennyi?Mennyibe került? Na ki a lúzer?
(Ez csak az én véleményem) -
Winchester95
őstag
Tudnátok mondani véleményeket a készülék hibájával kapcsolatban?
Egyik észrevételem a tesztek olvasása alapján hogy az alsó gombok nem egyenletesen világítanak továbbá a gombok fényérzékelése eléggé minősíthetetlen.
Plusz nekem ez is hibának számít: Ugyan az a füles van hozzá mint a ZTE Bladehoz volt.
+Képernyő fekvőből állóba vagy fordítva lassan reagál.
Más valami?bevilágítás pixelhiba bármi egyéb?
Nem akarom hogy úgy járjak mint a blade vagy az Alcatel OT995 esetében. -
andris1602
aktív tag
válasz
kelzsoca #6757 üzenetére
Helló
gondoltam visszajelzek, hogy a memóriakártya-gondot egy cserével sikerült megoldani, mégpedig az én samsung cl6os 16 gigásomat tettük a ZTE-be, egyből felismerte és frankón megy (én pedig megkaptam a cl10es kingstont, amit nem ismert fel, a Defy-m működik vele)
nem tudtunk rájönni mi lehetett a gond, de lehet hogy érdemes lenne beleírni az első HSZ-ba, hogy gond lehet a sebes kártyákkal.
üdv és köszi mégegyszer -
atillaahun
veterán
Ha már kijelző, szerintetek árt az neki (maradandóan), ha (úgy keményebben) nyomkodom?
Csak feltűnt, hogy törölgetésnél elszíneződik a rész amit suvickolok, mint a monitoroknál. -
mephisto97
csendes tag
Sziasztok Srácok !
Ha jól tudom nincs a készülékben Gorilla Glasses,igaz ? -
válasz
andikaaa #7071 üzenetére
Nem akarok kötekedni, de ez a gyári minőséget is alulmúlja. Olyan durva a zajszűrés, hogy minden létező részletet elmos. Pixeles olajfestmény lett belőle (a behajtani tilos tábla körül érdemes nézni, ott jön ki a legjobban). Azt viszont leírom, hogy jóval kevesebb a zaj a képen, a látszólagos fényhiány ellenére is, de ez így számomra nem kompromisszum...
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #7075 üzenetére
Igen, én megköszönném, a többiek jelenleg a CWM recovery-n dolgoznak (addig marad a módosított gyári 3e recovery) meglátjuk mit lehet belőle kihozni, persze CWM recovery esetén is adott a probléma, hogy valahogy arról is vissza kell állni a gyárira.
a custom recovery-t, meg rom-okat ők is fel tudják küldeni gond nélkül, és nem is okoz náluk inkompatibilitásokat, csak visszaállni nem tudnak utána gyári állapotra?
Igen, erről lenne szó, de ha van nekik a saját készülékükre gyári rom, akkor abból tudunk recovery-t készíteni, amivel már vissza tudnak állni.
-
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #7073 üzenetére
Igen, gondoltam már rá, hogy átfordítanám oda a magyar tartalmakat (ha akarjátok), csak azt hittem éppen a régiózáras dolgok miatt nincs értelme, mert a külföldiek úgyis csak szívnának vele.
De csak hogy jól értem-e; a custom recovery-t, meg rom-okat ők is fel tudják küldeni gond nélkül, és nem is okoz náluk inkompatibilitásokat, csak visszaállni nem tudnak utána gyári állapotra?
Vagy csinálnátok esetleg a románoknak-szlovákoknak-osztrákoknak is gyári recovery-t, hogy vissza tudjanak állni?
Mert akkor esetleg összerakhatnék oda egy írást, bár az 1. hsz-t már buktuk. Max kisírom egy moderátortól hogy cserélje majd ki ha olyan minőségű lesz (a szlovák gyerek biztos fogja díjazni).
-
kelzsoca
félisten
Bizony, minden régióhoz más recovery kell, ráadásul minden régióhoz le kell szedni a gyári szoftvert, és ebből el kell készíteni a recovery-t, ezt a Lengyel verzióhoz Keeperv85 kollegával már megoldottuk.
Nem tudom, hogy pontosan hány országban jelent meg a készülék, de a ZTE ezzel is jól beszoptatott minket.
(#7072) atillaahun
Én sem láttam még sehol másik custom romot, így mindenhonnan hozzánk érkeznek be a userek.
Az XDA-s rész érdekes lehet, oda lehet be kellene "költözni"
Láttam, hogy oda már írtál is be, ha gondolod, és van időd/kedved nyugodtan viheted a fórumot.
-
atillaahun
veterán
válasz
Keeperv85 #7069 üzenetére
Igen a gyári rom-okat láttam, csak elsőre azt hittem vannak román meg norvég custom rom-ok is, de most világosítottak fel xda-n, hogy azt benéztem, szóval az a rész tárgytalan.
Viszont a lengyel fórum kiolvasása tervben van, már csak azért is hogy náluk milyen hibák jelentkeznek.(#7070) andyTM
Szóval ne kutakodjak tovább.
Csak azt reméltem hátha van élet rajtunk kívül is. De úgy látszik tévedtem. -
andikaaa
aktív tag
Ilyen képet csináltam a HDR Camera alkalmazással. Majd letöltöttem a fizetőset, ott azt is be lehet állítani, h 8 mpixeles képet csináljon, ez a kép nem az még...
-
andyTM
őstag
válasz
atillaahun #7066 üzenetére
- neb***ssz már szíven, minden valamire való link a magyar http://hungariandroid.com-ra linkel, nem csinál ott senki semmit.
- a lengyeleknek nemrég csinálta Kelzsoca a gyári reco-t, mert nem tudták, hogy régiózáras... -
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #7067 üzenetére
Van, a ZTE oldalán megvannak. A lengyel verziót "megtaláltuk". Illetve ők találtak meg minket, mert régiózáras a recovery....
-
heidricha
őstag
Látott már valaki nem Inteles GX-et? Annak 1900-as az akksija a leírások szerint. Méretben is nagyobb vajon, vagy át lehet tenni ebbe is esetleg? Persze sejtem, hogy nem egyformák, de hátha mégis...
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #7066 üzenetére
... annyi kimaradt, hogy xda-n, meg a lengyelek is írnak valami norvég meg román rom-okról, de az istennek se találom őket, de írtam a témákba, reméljük jön válasz.
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #7037 üzenetére
Nah átnéztem pár helyet, szlovák és román fórumokat nem találtam, a Német/osztrák részen van pár írás, de semmi érdekes, viszont a Lengyelek egész sokat termeltek. Meg Itt is van még egy témájuk. Plusz aki nem ismerné nemrég beindult az Xda-s részleg is.
A görög-makedón oldalakat még nem néztem.
Ha valaki talál még külföldi fórumokat/témákat legyen már szíves közzé tenni, hátha ki tudunk kukázni belőlük valami használhatót. -
heidricha
őstag
válasz
paletoqbu #7062 üzenetére
Ez érdekes. Én is zsebben hordom, de sosem kapcsolt ki így magától! Nem lehet, hogy nem a gomb kapcsolja ki, hanem a többek által tapasztalt spontán kikapcsolástól szenvedsz? Gombbal felfelé megvan aza nagy előnye, hogy hívást elutasítani ki sem kell emelni a készüléket!
A hosszan nyomás nem kikapcsol, hanem a kikapcsoló menüt hozza fel, ezzel az erővel néha egyebet is kellene tennie, ami ugyanabban a menüben van!
-
heidricha
őstag
válasz
Overcome85 #7039 üzenetére
Mi a baj a fényképezővel? Telefonba ritkán raknak igazán komolyat... A Blade-hez képest ez a nagyjából maga menyország!
Mintha 2.8 lenne a nyílása, ami tök jó! A video is használható, bár elég kicsi a látószöge, az igaz.
Nem kell azt várni, hogy az ugyanilyen árú digitális fénykpezőgép minőségét hozza - de még nagyon hasonlót sem! -
paletoqbu
csendes tag
Hali és Boldog Új Évet Mindenkinek!
Nem tudom másnak is gondot okozott-e a be/kikapcsoló gomb. Mikor berakom zsebembe a telefont megszokásból fejjel lefele teszem, de így elég könnyen benyomódik és kikapcsol. Megpróbáltam úgy orvosolni, hogy állítva, a be/kikapcsoló gombbal felfele teszem zsebre a készüléket. Így már ritkábban, de előfordul hogy benyomódik a gomb és kikapcsol, mikor venném ki a zsebemből írhatom a Pin kódot.
Kérdésem az lenne, van-e olyan alkalmazás, amit ha elindítok, akkor nem tud kikapcsolni a telefon, vagyis letiltja a gomb kikapcsolás funkcióját, de csak azt.
A segítséget előre is köszönöm.
-
fireman85
csendes tag
válasz
atillaahun #7055 üzenetére
Az mit jelent hogy gyári nincs csak custom?Kicsit bővebben mondanál erről nekem egy-két dolgot.
-
fireman85
csendes tag
válasz
atillaahun #7055 üzenetére
A kalibrálás hogy működik mert én megcsináltam de szerintem az nem volt jó.Rányomtam hogy kalibrálás és utánna egy pár másodperc múlva kiírja hogy kalibrálás kész.Ennyi volna a nagy kalibrálás???
-
fireman85
csendes tag
Hali!
Grand x-em van 4.0.4 ICS van rajta, érdeklődnék hogy van-e rá újabb android és ha igen hogyan tudom frissíteni a telón, mi a menete?Válaszotokat előre is köszönöm
BUÉK -
fireman85
csendes tag
Sziasztok!Boldog új évet kívánok mindenkinek!
Nemrég vettem grand x-et nagyon megvagyok elégedve vele, jó teló, egyedüli észrevételem hogy a kijelző fekvő módba rögtön fordul de vissza állóba nagyon nehezen vagy egyáltalán nem tehát mindíg ki kell lépnem az adott programból.Miért van ez, lehet ezellen valamit tenni??? -
Bill0121
csendes tag
Közben kaptam segítséget, egy kis modding formályában
Kösz de a zenéket szeretem benne, akkor inkább lagoljon! De itt a grafika a gond mert erősebb hardvert érzékel a játék mint az alkatelnél és följebb állított grafikával futtatja.
Ha már fps akkor ot995=24-28fps. GXI=15-18fps.
Te informatikus vagy én szervizelek, ettől még szorulhat segítségre az ember -
t181
senior tag
válasz
Bill0121 #7047 üzenetére
Miért kellene viszonyítási alap?
Fel van telepítve a játék, játszottam vele, simán fut. Ahhoz pedig elég sokat tanultam informatikusként, és elég sok tapasztalatom van, hogy meg tudjam mondani, hogy valami 15fps-sel fut vagy lassított felvétel, vagy bármi más, amitől rosszabbul futna.Csak hogy valami értelme is legyen a posztnak, próbáld meg kitörölni a játék zenéit.
Anno Blade-dél a GTA III-nál sokat segített. Most nincs nálam a 8GB-s memkari, amin a játék van, nem tudok ránézni.(lehet, hogy nincsenek is külön a hangfájlok) -
Bill0121
csendes tag
Nekem van viszonyítási alapom, mind két telómon rajta van a game. És bár játszató a GXI-n is de az ot-995-ön sokkal simábban fut.
Igen nagyobb felbontású a kijelző is de ami szembetűnőbb az a tükröződés ami az alcatelnél nem nagyon van. És talán AA és AF is van a GXI-n.
Na dehát quadrant és antutu dupla pontszám a GXI-N! Az NFS MW meg lassabban fut? -
Bill0121
csendes tag
válasz
#40993792 #7043 üzenetére
Igen a fix 1600mhz már be van állítva, és a C3d tudom hogy nem jó.
Csak zavar, hogy az eladó sorba került ot-995-ön simán fut az NFS MW a tesztekben kétszer erősebb GXI-n pedig kicsit lagol ( még fix 1600mhz-n is)
Ez vagy a support hiány miatt van vagy a láthatóan szebb grafika miatt (ezért kellene butítani a 3d-t)
Persze lehet egy uj szoftvercsomag megoldja! -
Cooler96
aktív tag
válasz
Overcome85 #7039 üzenetére
ha egy kamera hardveresen gyenge,azt semmilyen szoftver nem tudja jobbá tenni
egyébként meg korrekt a kamera,semmi bajom vele,ennyi pénzért egy rossz szó se érheti -
Bill0121
csendes tag
Üdv! A chainfare3d-n kívül tudtok valami
progit amivel a gpu-t le lehet butítani vagy
tuningolni?
Vagy amivel a procit túl lehet húzni?
Sima root-al működőkre gondolok, nem
akarok sem costum romokat sem kerneleket
rá rakni! -
Overcome85
tag
Sziasztok!
BUÉK!
Az asszonynak vettem egy ilyen jószágot Karácsonyra és nagyon imádja viszont a kamera sajnos nem olyan amit vártunk.
Igaz nem vészes de azért egy 8MPX-es kamerától többet vár az ember.Mi egy jó 5MPX-esre számítottunk.
Lehet csak szoftveres a gond és ebben kérnék segítséget.
Van erre megoldás esetleg?Mármint szoftveresen javítani /vagy bárhogy/ a fényképezőn?
Előre is köszi
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #7037 üzenetére
Amit én tudok:
Szlovákia
Románia
Lengyelország
Macedónia
Görögország
Ausztria..és itt nálunk.
-
atillaahun
veterán
Értem. Más téma.
Nincs valami lista arról, hogy milyen országokban került forgalmazásra a miénkkel megegyező GXI?
Kutakodnék esetleg külföldi fórumokon is, hogy hol mekkora közösség épült köré - mennyi visszajelzéssel. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #7035 üzenetére
Nem. Telefonon, emailben tartjuk a kapcsolatot a magyar oldalon egy taggal, de neki is annyi infója van többnyire, amit itt meg is osztunk, vagy ha ennél több, akkor a lelkére van kötve, hogy nem publikus információk, így nem köti az orrunkra. Nem szeret az állásával játszani.
-
atillaahun
veterán
válasz
Keeperv85 #7034 üzenetére
Ezt most nem értem mire mondod. Nem akarok én bíróságra menni, hogy hivatalos forrásokra lenne szükségem.
Csak arról érdeklődöm, hogy mi a linkelt hozzászólás háttere. Mert gondolom nem az, hogy kelzsoca írt nekik; szar az érintő, mire visszaírtak hogy; bocsánat, javítjuk, x hét? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #7033 üzenetére
Az anyacéggel nem kommunikálunk. Az itteni kapcsolat tartó meg mereven elzárkózik a publicitástól, Semmit sem lehet előre tudni _hivatalosan_, amit az anyacég nem hagy jóvá...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #7031 üzenetére
Az a gond, hogy ezt is valami "droid" írhatja, aki arra van ráállítva, hogy "nem tapasztaltuk, dolgozunk rajta". Vagy arra, hogy "jelenleg nem megoldható, dolgozunk rajta".
Kernel forrást szerettünk volna kisírni, de nagyon tudják a GPLv2-öt és egyből vágták az egyetlen értelmes indokot, amivel lehet hárítani...
-
atillaahun
veterán
Kíváncsiságból írtam még szombaton a ZTE-nek a képernyőről pár sort, (mikor éppen az volt terítéken) csak hogy válaszolnak-e egyáltalán. Most írtak vissza. Természetesen semmi érdekes, de azért gondoltam megosztom.
"Tisztelt ZTE!
Kérem, hogy a Trémobilnál kaptható ZTE Grand X IN változat képernyőjének érzékenységét pontosabban kalibrálják be a következő gyári frissítésben/javításban.
Számos felhasználó tapasztalja a hibát (és meg is osztja a legnagyobb GXI fórumon), miszerint a készülék a pontszerű gyors érintéseket csúsztatásnak (oldalra mozdításnak) érzékeli, ezért sok esetben, kb. minden 5. érintésnél nem hajtódik végre a megfelelő utasítás.
Teszem azt egy böngészőben lehet oldalirányba mozogni az oldalakon, viszont pl. a beállításokban nem, így a fix-pontszerű érintés hatástalan.Felhasználóként tehetek valamit az ügy érdekében?"
Üdvözlettel,
... Atilla""Tisztelt ... Atilla
Nagyon szépen köszönjük a jelezését és hasznos információt.
Sajnos mi mint a gyártó eddig ilyen híbát még tapasztaltunk az új Grand X IN T CARD szoftverfrissítésen, ezt a probléblémát ígyeksszük a legrövid időn alatt letisztázni és beazonosítani szoftveres munkatársainkkal.
Köszönettel:
Wu Zhengyun"Facebook oldalukon nem szoktak válaszolni, de úgy látszik a leveleket olvassák, aki unatkozik írjon nekik pár sort a hibákkal, hátha lesz valami hatása.
-
TBG
senior tag
válasz
atillaahun #7025 üzenetére
csak jelszó van alapból. admin.
-
andikaaa
aktív tag
válasz
atillaahun #7027 üzenetére
Otthoni: Tenda Wireless-N Broadband
Network Mode: 11/b/g/n mixed mode
Channel: AutoSelect
Ezeket?
A munkahelyit leghamarabb csütörtökön tudom megnézni. -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #7025 üzenetére
(#7023) andikaaa
Akarom mondani Wireless Channel, meg talán a Wireless Network Mode is érdekes lehet. Mármint hogy mik az eltérések a 2 router között nálad. -
dReFiX
senior tag
válasz
philoxenia #7022 üzenetére
Egy ilyen komoly és tömeges problémát a többivel együtt a gyártónak kéne javítania nem nekünk....
-
atillaahun
veterán
Én még arra gondoltam esetleg a WiFi csatornát érné meg babrálni, csak erre itt ugye nincs gyári beállítás mint a CM-ekben. Bár mintha valahol láttam volna, hogy a build.prop-ba is bele lehet írni, majd utána nézek.
Meg én nagyon tesztelni sem tudnám itthon, bár lehet holnap bemegyek dolgozni aztán ott majd nekem is szétfagy.(#7023) andikaaa
Ha nagyon tesztelős kedvedben van, kezdetnek esetleg nézz rá, hogy az otthoni meg melós router-eknek mik a WiFi channel beállításai. Böngészőből általában a 192.168.1.1 címen érhetőek el admin/admin hozzáféréssel. -
andikaaa
aktív tag
válasz
philoxenia #7022 üzenetére
Annyit tapasztaltam csak, hogy a saját WiFi-men alig fagy, kb 3-4 naponta egyszer, a munkahelyin meg állandóan, szinte minden második felnyitáskor... Valahol már leírtam, h milyen WiFi van ott, de másnak is van olyan itt, akinek nem fagy, szóval én nem értem.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
atillaahun #7021 üzenetére
Találgatok, de akkor a wifi beállításoknál ki lehetne valami módon /szvsz/ küszöbölni a problémát...
-
atillaahun
veterán
válasz
philoxenia #7020 üzenetére
Miért ha igen, az mit jelentene számunkra?
-
philoxenia
MODERÁTOR
Fagyáskor ki kellene próbálni, hogy a telefont a wifi közeléből elvíve, hatókörön kívülre, vagy a routert kikapcsolva, megszűnik-e?
-
nbukta77
addikt
Jo reggelt mindenkinek!
-
golyós
addikt
Szép jó reggelt mindenkinek!
B.u.é.k.
Az idei első hozzászólást megcsiptem. -
w333
félisten
Boldog Új Évet Mindenkinek !
-
Canonfan
senior tag
Minél több gyári és mielőbbi JB frissítésben, emellett jobbnál jobb Custom Romokban gazdag, bugmentes és Boldog Új Évet kívánok minden GXI tulajnak!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #7009 üzenetére
Nem csak azért. Pl. az aláírások kikerülése miatt. Meg a "normális" wipe.okhoz. (Mondjuk azt be lehet tenni a telepítő script alá is). Nem lenne rossz az sem, ha nem kéne minden kis telepítőbe belerakni az assert ellenőrzést, mert az update binary meghal nélküle stb...
@ko9: nézem..
-
atillaahun
veterán
Miért van egyébként szükségünk a CWM-re a telefonhoz? Csak a backup-restore funkció miatt?
Persze nem volna egy utolsó dolog. -
Keeperv85
nagyúr
..és amit adott az működik is? (Ez esetben én szeretném elkérni tőled!
) Mert amit most kitett cuccot, az már majdnem jó. Ugyan nem megy a touch (csak néha), de az nem is kell. Csak annyi kéne hogy a boot és a recovery részt ki kéne venni a partíció kezelésből, meg fel kéne éleszteni az USB-t és kész is ide is. Más funkciók már így is működnek. Ja, meg nem ártana, hogy ha fenn van, akkor még be is tudna bootolni a teló normál módban is...
-
Keeperv85
nagyúr
Nagyon szívesen megosztanám, de nekem egy byte-nyi sincs meg belőle. A razr i-re készült binárist használtam fel egy módosított ramdisk mellé. Ha lenne forrásom, már újrafordítottam volna, de ezt valószínű nem fogja kiadni a srác, bár majd írok neki.
Ha legalább az adb menne már azt tudnám miért nem hagyja bootolni a normál kernelt, de mivel hál' istennek hiába látja a gép a telót és ismeri fel ADB eszközként, az istenért sem indul el, így egyelőre feladtam...
-
Eddig semmi sem változott...megint eldobta a hálózatot, megint megszakadt a mobilnet is. Most tényleg vgy én lakok ilyen rossz helyen, vagy nem tudom...
De nem tudom beállítani, hogy csak a számmal rendelkező névjegyeket mutassa...kiidegel. Első alkalommal fél perc alatt megvolt...
-
Recovery-ből nyomtam egy wipe-ot, majd frissítek gyári ROM-ra.
Menet közben írt egy olyat, hogy "Random offset: 0x296.
De kész, hiba nélkül lefutott, megint egy Wipe, most indul újra...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- E-roller topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Last Epoch
- Túra és kirándulás topic
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Update 04.22. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest