Hirdetés
-
GAMEPOD
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0RGI
őstag
Itt gmailben minden rendezve van. A telefonon ha kiválasztom, hogy telefonmemória látszódjon csak, akkor nincs egy névjegyem sem. Ha az egyebet választom ki, akkor látszik minden. Az egyéb gondolom a gmail account lehet.
De én ezt ki akarom zárni a buliból, én csak a telefonmemóriában akarom tárolni a kontaktokat, gmailben még csak párhuzamosan sem.Azt sem értem mikor kerüt át az összes névjegyem a gmailbe, amikor a bladen mindig csak a telefonra mentettem helyileg és a szinrkonizáció is ki volt kapcsolva.
Talán a grandx-nél elkéstem a szinkronizáció letiltásával és suttyomban átrakta a gmailbe. Talán ha megkérdezte volna, annak örültem volna....(#2743) Keeperv85: simen nincs semmi, telmemóriában sincs semmi. Épp azt szeretném, hogy a netes lista kerüljön át a telmemóriába, de nem jövök rá hogy tegyem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest