Hirdetés
-
GAMEPOD
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Bocs, lejárt a szerkesztési idő...
Azt szeretném még megkérdezni, a tapasztalt ZTE felhasználóktól (Blade Skate) hogy mit gondoltok, erre a telefonra létszükséglet szilikon tokot venni, hogy ne porosodjon?
Azért érdekelne, mert nekem ez lesz az első ZTE telefonom, és a Blade-nél nem emlékszem már, de a Skate-nél olvastam hogy porosodik belülről a kijelző, és ezt megelőzendő érdemes szilikon tokot venni hozzá, még mielőtt baj lenne. Viszont ez a ZTE már állítólag elég jól össze van rakva, jobban mint az előzőek (állítólag) és nem tudom hogy érdemes lenne venni rá szilikon tokot is, (övtok alap) vagy ez már tényleg olyan szinten lehet hogy nem kell? -
Canonfan
senior tag
+1
De állítólag a gmaps navi résza im használható, meg vannak más navis programok is, de az IGO akkor is a legjobb!
Egyetértek, hogy tiltott a fórumon a warez, de endem érdekelne az a része is a dolognak, hogy külön apk-ból telepítve cuccokat mennyire vannak problémák esetleg...
-
rizso
addikt
Legalább megspórolod egy fasza tok árát
atillaahun: holnap nem is fogok kimozdulni itthonról, az már biztos.
sdd2: legalább csönget. Olyan is volt, hogy csak egy nagy fékezést hallottam. Megyek ki, hogy mi az, látom a futár jött meg, csak éppen nem akart kiszállni a kocsiból, hogy behozza a csomagot, hanem helyette kényelmesen rágyújtott a kocsiban (és mindezt egy olyan 4 órás késés után).
-
-
rizso
addikt
válasz
gyuribácsi88 #587 üzenetére
Jellemző...
Sajnos 1-2 futárszolgálat sok mindent megengedhet már magának. Egyszer mi is megszívtuk emiatt. Direkt édesanyám nevére rendeltünk, mert párom se meg én se értünk rá, ő viszont otthon volt egész nap. Direkt hagytam is megjegyzést a futárnak a megrendelésnél, hogy kézbesítés előtt csörögjön oda. Anya már reggel óta várta a futárt, gondolta elszalad a boltba (5 percre), hisz úgysem szólt még a futár, hogy nemsokára jön. És mikor jött? Hát persze, hogy abban az 5 percben. Na most ha előtte odacsörög, akkor nem megy el a boltba, és akkor nem kellett volna várnunk még egy hétvégét a telefonra.
Bezzeg a kicsi, noname futárszolgálat előtte felhívott, udvariasan megkérdezte, hogy megfelel-e 5-10 perc múlva, mert ha nem, akkor később is jöhet.
-
xenom0rph
őstag
válasz
gyuribácsi88 #587 üzenetére
Én is így vagyok a gls futárral, ha jön valami csomag hív rögtön ,hogy hova menjen a városba stb
amúgy nem szoktak sms-t küldeni..?!
-
Lacko87
tag
Sziasztok
Voltam bent ma délután Pécsen az Árkádban található T-Pontban és kezembe foghattam én is egy ilyen telefon, de azt mondta, hogy még nincs beárazva nála ezért megvenni nem tudtam. Így marad a webshopon keresztüli rendelés és a várakozás.
-
Na jött futár, csak nem voltam itthon, felhívott mert ismerjük egymást mindig ő jár erre (gls) mondom neki nem kéne sms-ben értesíteni hogy mikor jössz? (mert úgy szokták) A válasz: eöeáúéeöüeé, na mondom jól van, majd holnap hozza a telefont délelőtt.
-
Keeperv85
nagyúr
Csendben halkan megjegyezném, hogy a szintetikus teszteredményekre nem igazán kéne hagyatkozni, ugyanis az eltérő utasításkészlet erősen tévútra viheti ezeket az algoritmusokat.
-
Dyde
aktív tag
Az engem is nagyon érdekelne hogy IGO fut-e rajta
-
dominicheft
csendes tag
Akinek megvan már a telefon azt megkérném arra, hogy nézze már meg, hogy az inteles verzión milyen alkalmazások telepíthetők és elvisz-i e a komolyabb játékokat???
-
bob011
aktív tag
Örülök, hogy tetszettek a videók.
Lesz még.
A vaku valóban kékes/hideg fehér fényképet eredményez. Fehéregyensúly állítással (fénycsőre) ez némileg orvosolható. Videó közben nincs vaku. Megjegyzem még sose vakuztam videó közben. Illetve az SE Ray Exmor R érzékelője gyengébb fényviszonyok mellett is "lát".
Az érintő kijelző jól érzékel, de egy kis megszokást igényel. Ahány készülék/gyártó, az mind egy kicsit más. Ha meg fólia is kerül rá, akkor megint másmilyen.A masina gyors, nagyon gyors. Nem gondolkodik sokat, még beágyazott vimeo videó is megy pikk-pakk.
A videóba tekerés szintén.
Akksiról nem tudok sokat, mert a tesztelés elég hamar megzabálja. A kijelző sokat megeszik.
Erős használat mellett is kibír egy napot szerintem. Persze én legtöbbször kikapcsolom a 3G-t, mert
a térerő nálam nem túl híres, ezért zabálja az akksit rendesen.
Wifi kapcsolódáskor nem kapcsolja ki automatikusan a 3G-t.
Néha langyos lesz a készülék hátulja, de szinte észre sem vehető, ha nem pont ott fogom meg.
Nekem nagy kezem van, de néha fogást kell rajta váltani, mert a kijelző sarka azért csak messze tud esni.A szokásos használatnál is intenzívebb nyomkodás mellet sem szállnak el a programok. Nem kellett bezárni semmit, hogy menjen minden pikk-pakk. Bár volt egy spontán, reset de csak egyszer.
Quadrant Standard: 2947
Antutu: 4784
Linpack: single 62.891 / 1.33s - multi 61.815 / 2.64sKépeket is teszek fel nemsoká, videó is lesz több.
Nekem a SE Ray képei jobban bejöttek, főleg az Exmor R érzékelő miatt. -
-
sch_a
addikt
A sok tesztelő azért remélem tudja, hogy azért nem úgy van az hogy akkor te most kéred vissza a pénzed és azonnal vissza is kapod...
-
Canonfan
senior tag
Én is megrendeltem a mai nap, viszont én direkt jövő 7 szerdára rendeltem, mert addig úgyse lenne időm foglalkozni vele, így meg a hosszú 7-vége alatt egyből neki tudok esni...
-
szponzor
senior tag
Nincs hír arról, hogy a fehér modell is kapható lesz-e?
-
sdd2
veterán
Aki megvette fényképeket tegyen fel, pár benchmarkot (Antutu, linpack, quarant) futtasson le a ha lehet. Nagyon megköszönném. És persze az üzemidőre is kíváncsi vagyok.
-
xenom0rph
őstag
csak nekem tűnt fel a tmobile honlapján ,hogy a teló háttere megegyezik a Win7 egyik hátterével? direkt (az intel miatt?
)
-
rizso
addikt
válasz
Pete55555 #560 üzenetére
Remélhetőleg csak a kép csalóka, és talán nem egy méretarányos dummy van a tokban...
maggi1886076: megnéztem megint. Szerintem csak PS képek, nem is dummy van bennük. Szerintem nem fogja takarni a hangszórót, szépen felveszi majd a teló "vastagsága" a körbeölelő részt.
-
rizso
addikt
Igaz, hogy még csak most kezdődött meg a forgalmazása, de: szerintetek lesz rá JB? Van valami követelménye a JB frissítésnek, aminek nem tesz eleget a készülék?
DrCsernus: én szerencsére fél egykor leadtam. Meg is lepődtem, hogy kiszállításra a holnapi napot írta, aztán mondták a T topikjában, hogy holnap munkanap lesz.
Már néztem is egy tokot hozzá. Meg most életemben először biztosítást is kötöttem telefonra (havi 490Ft) - ki tudja mikor történik vele baleset...
maggi1886076: ha a 4.1-et megkapja, akkor már jó a ZTE. Annak idején 2.3-mal is tök jól megvoltam (Sensation, SGSII), csak a többmagos támogatás vártam az ICS-t.
-
DrCsernus
csendes tag
Jó nektek. Én nem adtam le a rendelésem 13:00-ig, így én már csak hétfőn kapom meg a T-mobile szerint. Aztán majd kiderül. DE leszünk itt már páran, akik tesztelhetjük, úgyhogy aki vacilál annak fel a fejjel. Nekünk meg lesz majdnem két hetünk kipróbálni és visszaküldeni, ha esetleg nem jó.
-
szucs2
tag
válasz
gyuribácsi88 #555 üzenetére
megjön az és akkor jöhet az "élmény" - beszámoló...
-
válasz
maggi1886076 #553 üzenetére
Igaz
csak sajnos most nem dolgozok, így néha azt sem tudom milyen nap van.
-
rizso
addikt
válasz
Pete55555 #550 üzenetére
Bár mindkettő nagyon tetszik, de P és SII közül inkább az SII-t venném (durván 8-9k lenne a különbség a kettő között). Aztán úgy voltam vele, hogy amikre használnám a telefont, arra papíron a GXI is alkalmas, aztán majd a gyakorlatban kiderül, hogy beváltja-e a hozzá fűzött reményeimet. Ha nem sikerül neki, akkor megy vissza a feladónak.
Fölösleges várnom a felhasználói tapasztalatokra, mert mindent nem próbálhat ki helyettem egy idegen, és amúgy sem vélekedünk ugyanúgy egy azon dologról (pl. volt akinek az SII fülhallgatón keresztüli hangminősége rossz volt, nekem viszont semmi bajom nem volt egy CX400-at használva).
gyuribácsi88: mikor páromnak vettük a Skate-et, akkor sem szóltak. A mai napon még kivihetik, de ha mégsem vinnék, akkor holnap biztosan megkapod (holnap is munkanap lesz, nekem is holnapra ígérték a kiszállítást).
-
maggi1886076
addikt
válasz
gyuribácsi88 #552 üzenetére
a holnap még megérkezhet, mert holnap munkanap van
-
Szerdán éjjel megrendeltem, azt írta hogy legkésőbb pénteken megkapom, ehhez képest még nem szóltak hogy mikor hozzák, szerintem ebből jövőhét lesz. Hát persze hogy nem kapom meg időben, már majdnem el is felejtettem hogy ez a T-mobile nem a pontosságról híres.
-
Pete55555
addikt
Én is a P meg az S2 között variálok, és persze szóba jöhet ugye a Grand X is.
(#551) maggi1886076 Nekem az a bajom, hogy Tetszik a P, jó anyaghasználat stb stb.. de Szeretem az SGS-emet, és tudom mit várhatok az S2-től, a P-t meg nem ismerem annyira. Na meg most uyge itt a GrandX, ami viszont, ha nem is olyan jó, mint mondjuk a P, de ennyi pénzért sokhibát el tudok neki nézni.... már ha egyáltalán lesz.
-
89BDave89
tag
[link] Végre egy videó
bár ez csak indoor, és nem volt gyors mozgás rajta, de már ez is valami.
-
rizso
addikt
válasz
DrCsernus #546 üzenetére
Én is így vagyok vele. Simán lehet, hogy számomra bőven elég a teljesítménye/tudása/minősége, és így nem adok "fölöslegesen" 30-40k-t egy Sony Xperia P-re vagy SGSII-re. Aztán ha csalódás lesz a GXI, akkor még mindig elállhatok a vásárlástól, és még mindig vehetek drágább készüléket. De remélem, hogy nem fog csalódást okozni, és megmarad nálam hosszú ideig (legalább egy évig).
-
rizso
addikt
Na, ha minden igaz, akkor holnap estig én is jövök személyes tapasztalatokkal
-
Dyde
aktív tag
Nem sűrűn néztem a PH-t de most hogy kijött ez a teló és épp venni akarok, csak annyira vagyok rápörögve hogy 20 percenként lépek be nézegetni a 2 topicot írtak-e új véleményt
-
rizso
addikt
Hát persze, hogy akkor kezd el szarakodni velem a webshop, mikor meg akarom rendelni a készüléket...
...előjel lenne?
-
89BDave89
tag
válasz
Pete55555 #537 üzenetére
Könyörgöm csinálj egy HD videót, valami kertben, meg legyenek rajta gyors mozgások, mert nagyon kíváncsi vagyok. Én is ráizgultam a telefonra, de nov12ig még várnom kell, akkor lesz zsém, és addig még gondolkodóban vagyok. (talán így nem kapkodok el semmit)
Előre is köszi
-
Cooler96
aktív tag
Amint eladom vasárnap az lg p970-em azonnal beruházok a grandx-re
mrá nagyon várom,kíváncsi vagyok hogy mit hoz ez az intel.Sok a találgatás,mindenki attól fél hogy szar lesz mert új.Szerintem ez lesz a jövő.És az intel igenis ki fogja magát nőni a mobilpiacon.
-
Pete55555
addikt
Na, beraktam ezt a fórumot is a kedvencekhez
Várom a tapasztalatokat én is. Eddig nagyon bejön a készülék, sőt egyre jobban.
-
housejoy
tag
sziasztok,engem az érdekelne nagyon vajon milyen navigációs programok futnak el rajta a google maps-on kívül ......
-
asdwey
csendes tag
Hali,
Azt olvastam, hogy a T-mobile-os ZTE GrandX In telóban nem működik az FM-rádió?
Igaz lehet ez?
Akinek megjött a telója pls válaszoljon.
Köszi. -
rizso
addikt
Köszönet a videókért!
Jól láttam, hogy néha görgetés helyett sima "rábökésnek" érzékelt? Erre írták volna pár helyen, hogy nem érzékel megfelelően?
Illetve ha már sample videót is csináltál: lőnél majd kinti fényviszonyok mellett is, meg egy olyat, ami ilyesmi környezetben/fényviszonyok között van? A Tegrás Grand X-nek megfeküdte a gyomrát rendesen, isssszonyatosan elkezdett szaggatni (meg hát előtte sem volt valami patent a képminőség). Ja, és tényleg nincs vaku videózás közben? A vaku továbbra is hideg, kékes fényű (Skate-nél ilyen volt, párom nem is szereti)?Ha lesz időd, akkor nyugodtan jöhet bármiféle tapasztalat/észrevétel
-
slaci007
senior tag
válasz
airmax_2.0 #529 üzenetére
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Balázs1621 #500 üzenetére
Nekem -nem mintha nagy hiányát szenvedné a "közösség"- nem sok közöm lesz hozzá, ha a jelenlegi tendencia folytatóik. Hiába a kedvező ár, ha erre sem telik... na de ez nem ide való téma, csak kikívánkozott. Úgyis mindegy ki csinál rá custom romot: már megtanultam, hogy csak a név számít. Mindegy mennyit gürizek vele, ha nincs mögötte egy név ami húzza, az egész semmire sem jó...
-
bob011
aktív tag
ZTE Grand X IN videóim itt.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
philoxenia #518 üzenetére
Szerintem te még nem láttál olyan rendszert, ami a kínai próbált meg magyarra fordítani. 5 perc alatt fekszel a földön a röhögéstől! Jobb szövegkönyve van, min a Sas-kabarénak!
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Barbarics
tag
mellesleg csak úgy poénból nézegettem a hazai ZTE oldalt.És Ezt találtam
őő a procija kicsit erőske800GHz?? az kicsit komoly...
-
ouzohuto
senior tag
szerintem ez annyit jelent, hogy felhívták az elosztójukat, hogy most akkor na baksszatok már meg eggyel minket naaaa
-
Barbarics
tag
pont ma néztem meg a Szerdai MA!TVt és abba mondta Bog,hogy egyenlőre a ZTE nem kínált még teszt készüléket és még semmi hírük nincsen arról,hogy mikor lesz teszt
-
kelzsoca
félisten
válasz
sarkanyolo2 #511 üzenetére
Ki mondta?
-
Canonfan
senior tag
válasz
Peter_Pan #471 üzenetére
Köszi szépen a részletes és hasznos infókat!
Annyit szeretnék megkérdezni, hogy az alkalmazáskompatibilitással adódott bármilyen problémád eddig, szóval volt olyan app akár a playről letöltve, akár apk-ből feltelepítve ami nem ment? Nekem pl az IGO létkérdés, az kizáró tényező lesz ha nem tudom felrakni az intel proci miatt, mert gps-ként is akarom használni a cuccot...
Illetve még egy kérdésem lenne még, a telefon vakuját tudod zseblámpaként használni valamilyen app-al?
Pl a Skate-nél úgy tudom nem lehetett, hiába volt ledes vakuja, ezért érdekelne, hogy itt mi a helyzet, mert a mostani telefonomon nincs vaku, és már volt többször, hogy jó lett volna ha tudnék világítani vele.Válaszodat előre is nagyon szépen köszi!
-
-
89BDave89
tag
Valaki lőhetne vele egy HD test videót, mert sehol se találtam még.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Amazon Fire TV stick/box
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest