- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Valorant
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Delta Force béta teszt
- Nintendo Switch
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
szutyi1
csendes újonc
válasz kuttykurutty #2217 üzenetére
A mobilos MyTv appal át tudod rendezni a csatornasorrendet és akkor a tv-n is úgy fog megjelenni.
-
-
szutyi1
csendes újonc
Elérhető a Telenor MyTV frissítés a play store-ban, ha valaki mibox közelben van légyszi tesztelje, hogy megjavult-e a jobb sáv. Köszi!
-
szutyi1
csendes újonc
Jó hírt kaptam a Telenortól MyTV Otthon ügyben: ma délután vagy holnap jön az Oreos javítócsomag az app store-ba.
-
szutyi1
csendes újonc
Oreo update után nálatok rendesen működik a Telenor MyTv? Én nem tudok a jobb oldalom a csatornák között lépegetni.
-
szutyi1
csendes újonc
Nincs bajom a MyTv alkalmazással (néhány esztétikai problémát leszámítva), de mint te is írod, jó lenne, ha nem kellene appot váltani a magyar és külföldi csatik nézése közben. Én a Zattoo tv appját tekintem etalonnak, ami önállóan is tök jól használható, de automatikusan integrálódik a live channels-be is, aztán a user eldönti, hogy melyiket szereti jobban.
Kösz a tippet, megnézem. Eddig a tvirl-t és a puppetmaster.tv-t vonalon próbálkoztam, kevés sikerrel.
[ Szerkesztve ]
-
szutyi1
csendes újonc
válasz Greg Vinous #1283 üzenetére
A MiBox 1080p-re jó, 4K-ra viszont nem ajánlanám. Ha ragaszkodsz az Android TV-s rendszerhez, akkor jelenleg csak a Shield TV az, ami stabilan viszi a 4K-t.
Más: Próbálkozott valaki a Telenor MyTV Live Channels-be integrálásával? Ha jól tudom, Kodira is van valamilyen MyTV-s megoldás, tehát nem tűnik lehetetlennek a dolog.
-
szutyi1
csendes újonc
Aki egy elegáns, letisztult felhasználói felületre vágyik az kerülje nagy ívben ezeket a boxokat. Megnéztem erről egy videót működés közben, elképesztő, hogy milyen összehackelt kinézete van a UI-nak.
Ha valaki hackelt cuccra vágyik az meg inkább vegyen egy sima Andoidot futtató rendszert, az Android TV csak hátráltatni fogja.
[ Szerkesztve ]
-
-
szutyi1
csendes újonc
28-30 körül sok helyen kapható, esetleg várd meg a Black Friday-t, hátha rak rá valaki kedvezményt.
-
szutyi1
csendes újonc
Ja, nem fórum volt, hanem webshop leírásokban, kérdezz/felelekben láttam több helyen is, hogy nem jó:
- https://www.gearbest.com/smart-home-controls/pp_257680.html
- https://www.ebay.com/itm/Original-Xiaomi-Bluetooth-Voice-Remote-Controller-For-Mi-TV-2-2S-3-3S-Mi-Box-3C/332393817014 -
-
szutyi1
csendes újonc
Sziasztok! Néhány napja elkezdett haldokolni a távirányítóm, konkrétabban voice search gomb megnyomása után kb. 10-15 másodpercig semmilyen gomb nem működik rajta. (A keresés ugyan működik, de megszakad a BT kapcsolat és 10-15 mp-ig tart, míg újrakonnektál.) Elemcsere, újrapárosítás nem segített.
1. Találkozott valaki esetleg hasonló problémával, illetve megoldással?
2. Van ötletetek, hol tudnék egy csere távirányítót beszerezni? Aliexpressen, ebay-en csak kínai verzióhoz valót látok, ami viszont nem tud hang keresést.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Opel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- További aktív témák...