Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Last Epoch
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
sysys
csendes tag
Nekem az tetszene, ha kicsit nyugisabb lenne a fejlődés és mindig kiélvezhetném az újdonságokat, nem pedig ahogy most, örülök ha le tudok gyártani valamiből 1-2 darabot és már ott van a következő ami mégjobb. Kb az első fegyver után fel sem tűnik a fejlődés, mert a következő amit legyártok az már két technológiával előrébb van. Szóval egy nagy rohanás az egész és mindent össze kell csapni.
Szvsz több küldetés, lassabb fejlődés, hosszabb játékmenet (én akár hetekig is nyomnám ugyan azt, ezt meg egy nap alatt le lehet nyomni) kellene. És még azzal is megfejelném, hogy ne legyen bekorlátozva az emberek fejlődése, például a jelenlegi max után kitanulhatna más specifikációt is. -
sysys
csendes tag
Nekem is a TFTD volt a kedvenc. Viszont nekem nagyon tetszett az UFO sorozat is (aftermath, aftershock) a harmadikat (afterlight) nem játszottam. Igaz nem körökre osztott, de pont attól volt ez is érdekes.
Nekem az új X-COM (nem a 2) nagyon tetszett, de zavaró, hogy mikor épp kiélvezném az agyonfejlesztett csapat előnyeit, már vége is a játéknak.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Egy olyan PC-exkluzív folytatás, ami hozza az elődök színvonalát, jó a sztorija, koherens, mégis rengeteg újat tud mutatni még a hardcore rajongóknak is. Néhány apró hibáját pedig meg lehet bocsátani.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Gumi és felni topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest