Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Git Gud, ilyen egyszerű!
Egyébként nem értem mi a bajod ezzel, ha a matchmaking úgy lenne megcsinálva, hogy külön szerverre rakja majd az egereseket?! Így meg mehetsz egy szerveren a kontroller átalakítósokkal...
Én meg akkor fogom szerintem megvenni az első Xboxom, mikor beleteszik ezt a funkciót...(#61) Def26
Hát ha a next gen VGA árai tényleg jelentősen megnőnek, akkor még az is könnyen meglehet. De engem ez most 3-4 évig biztos kiszolgál.[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Def26
félisten
nem ez tervük, de hát nem mindig hoznak jó döntést. Egyébként én is azt gondolom, hogy ha ezt meglépik akkor többet nem veszek boxot. Éppen elég volt beleszokni a kontrollerbe de tudom, hogy egérrel lealáznának.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
DummyBoy
senior tag
Lehet az az ok, hogy nem látom a logikát a gondolatmenetedben, hogy Xbox tulaj vagyok, de lennél olyan kedves felvilágosítani, hogy hol is rontottam el?
PS4-re elég régóta kapható officially licensed egér + bill kombó. Natív támogatás ugyan nincs, de hivatalosan megvásárolható egér az van.
Akkor most az a platform rohasztása, hogy nem kell 150+ USD-ért licenszelt egeret venni, hanem mindenkinek hozzáférhető lesz, vagy az, hogy jó esetben még szétválasztható is lesz a két játékostábor?
Komolyan nem értem, segíts légyszíves xD
Life is shor...
-
Wesder
félisten
-
arty
veterán
tehat a "multi"lovoldeket tovabbra is a sony gepere kell vennem... ertettem (evi par orat jatszok ilyet)
remelem ms tovabb rohasztja a platformot, aztan egyszercsak feladjak a gaming diviziot...
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
félisten
Szerintem félreértetted amit írtam.
A fent említett natív egér támogatásnál lenne ott a neve mellett egy ikon, mert azt látná a rendszer. A XIM sokkal nagyobb probléma, pont az általad felvázolt dolgok miatt, ráadásul ott még az aimassist is működik, míg a natív támogatásnál legalább az nem.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
mike1334
veterán
válasz ProEvoFan #51 üzenetére
Igen, csak úgy írta a fórumtárs, mintha csak az MS-nél okozna akkora egyenlőtlenséget, a PS mentes lenne minden ilyesmitől. Ha natívan kezeli, akkor jó eséllyel látja is a rendszer, és szét tudja választani a kontrolleresektől őket. És ha az 500 forintos egérrel is fog működni, akkor lehet kevesebben kjöltenek majd 40+e forintot az ilyen bohóckodásra...aki meg ezután is kiad ennyit érte, azért, hogy ő legyen a jani, az meg is érdemli.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
DummyBoy
senior tag
No offense, de az egyen hardware / egyen periféria rész azért erősen megkérdőjelezhető, 360-on is Razer controllerem volt, most Elite, ott vannak még a kormányok, joystickok, arcade controllerek, nem is beszélve a SCUF-ról és társairól, akik külön iparágat hoztak létre eköré az "egyenperiféria" köré.
Én inkább azt mondanám, hogy plugandplay solution, a dobozban minden benne van, amire szükséged van a játékhoz. Ha akarod fejleszted, ha nem akarod akkor nem.
Ráadásul ha valaha játszottál konzolon multiplayert, akkor már játszottál egeresek ellen.
Inkább azért kellene üdvözölni ezt a megoldást, mert lehetőséget ad arra, hogy szétválasztható legyen a kontrolleres játékosok és a nem kontrolleres játékosok tábora.
Life is shor...
-
addikt
Haladni kell a korral(és a core-ral)!
Ettől még nem kell évente konzolra költened, nem tudom mi köze hozzá ennek. Sőt ha meglépik, a következő konzolnál lehet adnak valami alap egér + billentyűzetet is az alap kontroller mellé, szóval még lehet azt sem kéne megvenni.Amúgy igazad van, ilyen alapon a 60 fps is tök fölösleges. Nem kell a következő konzolba több ram, SSD vagy SSHD is minek, a régiben sem az volt. Sőt, nem kell a HDR meg a 4K is, a régi konzoloknál sem volt, maradjunk meg egy szinten és jó az úgy. Ja és a Freesync sem, mert PC-s technológia és biztos valami ördögtől való dolog. Ja és nehogy már valaki egy 1440p-s monitoron merje használni a konzolját...
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
DummyBoy
senior tag
Az új Forzákban (sőt valahol még láttam, de most nem emlékszem hol) a leaderboardon és a rankingon meg lehet nézni ki mivel játszott, kontrollerrel vagy kormánnyal.
Nem multizom, ezért nem tudom, hogy van-e ilyen lehetőség (ez alapján nem lehet túl bonyolult) de valami olyasmi is rémlik, hogy külön lehet játékot indítani ezek megkötésével (controller only, wheel only, mixed.)
Szerintem ilyesmire lehet számítani a jövőben csak egér + bill vs controller dologban is.
A natív támogatás mindenféleképpen jó dolog, de ettől a Xim problémát nem oldja meg, hiszen a stathuszároknak nagy pofon lesz, hogy egy natív egér + bill kombó jobb mint a Xim, ezért ők úgyis a kontrolleres brigád ellen akarnak tovább nyomulni majd. Kiváncsi vagyok erre lép-e majd az MS valamit.
2 fajta ember használ jelenleg egér+bill kombót konzolon:
- Aki jobban szeret egérrel játszani és megteheti, hogy az asztalánál ott legyen a box - Ők boldogok lesznek, jobb támogatást kapnak, kevesebb kínlódás lesz majd a játékokkal
- És a stathuszárok, akik másképpen nem tudnak érvényesülni, ők valószínűleg szívják majd a fogukat, főleg ha az MS lép valamit végre az emulátorok ellen, különben maradnak majd ezek a pistikék a controlleres ligában, és semmi sem fog változni.
Én kiváncsian várom, hiszen natív egér+bill támogatás mellett jöhetnek olyan játékok is konzolra, amelyekhez kevés volt a kontroller. Meglátjuk mi lesz.
Life is shor...
-
törölt tag
Kb. egy hete már elmondtad ugyanezt, én meg válaszoltam, de nem reagáltál. Bemásolom egy részét: "ha megnézed, hogy mikor jelentek meg az újabb generációk, akkor max. kihúzni tudtad 10 évig. Például a PS1, PS2 és a PS3 között 6 év telt el. Az előző generáció végén meg már meglátszott a konzolok kora, gyenge grafika, instabil és alacsony framerate, butított játékmenet. Ha erre vágysz, akkor a mostaniakkal is megteheted majd." Erre csak ezt tudom mondani. Sem a Pro, sem az X nem kötelező.
"egyen perifériákkal, egyenlő esélyekkel"
A kezdetektől fogva vannak külön kontrollerek, ezt nem is értem, hogy honnan szeded. Nem csak NES-re, de még Atarira is. Most is vannak, PS4-re van 125£-os Razer kontroller is. Némelyikkel könnyebb lőni, vagy célozni.Nem "kínjukban hasalnak be", hanem olyan szolgáltatásokat nyújtanak, amiket a Sony nem. Most annyi lesz a különbség, hogy míg a PS-en továbbra is minden egeres kontrolleresként fog látszani, Xbox-on a fejlesztők megoldhatják, hogy külön játszhassanak, kiemelve az egeret, elkülönítve őket a többiektől vagy a segítségek kikapcsolásával egyenlő szintre hozhatják a játékosokat. Ilyesmi. Bár elvileg ezt a Sony sem akadályozza.
"144 Hz el meg Freesyncel meg fasz tudja milyen, átlag konzolos számára haszontalan "
Ez ismerős, anno ugyanez ment a 30 FPS-ről is (még mikor terjedt a "24 FPS-nél többet nem látsz"), meg a 720p-ről. Mert a játékmenet mindenek felett, még a PS2-es grafika is elég. Most az 1080p 30 FPS a bőven elég, a 4K 60 FPS meg felesleges. A PS5-nél mi lesz? Mit ne támogasson éppen aktuálisan a konzol, hogy ne legyen szerinted hülyeség? Vagy konzolhoz vegyünk tévét is? A Pro miatt miért nem kritizálod a Sony-t?Nincsenek összelegózható konzolok, egeresek ellen most is játszol, legfeljebb nem tudsz róla, és most sem kell évente konzolra költeni, az Xbox One S és a PS4 Slim is elég lesz a továbbiakban. Honnan szeded ezeket?
mike1334: Biztosan vannak itt részvényesek, mert nem csak az Xboxos híreknél megy a Sony a barátunk egy-egy epizódja, de a PC-s híreknél is néha...
-
-
GreatL
őstag
Ha eddig stabil volt az Xbox a Razer termékei garantáltan beverik a szöget a koporsójába. A 2. Deathadder egeremet ki tudták cserélni más márkára miután meghalt, a Blackwidow-val meg életem végéig özvegy maradok mert simán csak szar a drivere.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
twi452
senior tag
És jópár már megjelent játéknál is sokkal kényelmesebb lenne az egér+bill.
Pl. Jurassic world evolution, zoo tycoon, cities skyline(szerettem volna játszani vele box-on is de fél órát bírtam kontrollerrel annyira "fárasztó" csak a kezelése)
De ott a war thunder early most.. szörnyű repülni kontrollerrel az egeres irányításhoz képest. Az egy dolog, hogy autopilot módban követi a befogott ellenfelet árkádban.. viszont ha simán magad akarod követni akkor az instructor valami elbaszott módon vezeti a gépet a "kurzorod" után, teljesen más mint pc-n érzésre olyan 60%-át tudod talán kihozni a gépekből a pc-hez képest.
Persze lehet választani direkt irányítást is amit joystick-hoz ajánlanak ott rajtad múlik minden de repüljön kontrollerrel így direktben az aki csak szopni akar vagy robot ujjai vannak[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
PS-en aki akart eddig is vett xim-et, nem? Most az 500 forintos egér is pont ugyanannyira jó lesz (nem kötelező Razert venni). Te csak a negatívumot látod benne, én meg pl azt, hogy jöhetnek a stratégiák, pl a Total War sorozat. Ha PS hír alatt lenne, akkor menne az örömködés, hogy megint mennyivel jobb a PS, mint az Xbox....
És én nem bánom, ha kivált egy xbox egy pc-t...kb semmibe se kerülne az MS-nek, hogy feldobjon rá egy officet. Ezzel az otthoni használat nagy részét le is fedné (netezni, filemt nézni eddig is lehetett rajta)....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Anaren91
senior tag
válasz #71043776 #39 üzenetére
Nem, én nem amiatt látom már bele ebbe azt amit, mert most a Microsoft engedélyezi az egeret, meg a razer kiad külön xbox perifériákat. Hanem mert mióta konzol létezik az volt a lényeg, hogy egyen hardver van, egyen perifériákkal, egyenlő esélyekkel. Tudom vannak különböző tvk különböző latency vel meg a ping meg... De azok közel sem nyújtottak akkora előnyt mint egy egér pl. És ha ennyi év után ( és mert már kínjukban nem tudnak kit magukhoz csábítani)most a Microsoft behasalt a lehetséges, hardver áraktól pc ről konzolra vándorló vevők rinyalasanak, hogy hát de kontrollerrel nem lehet játszani, akkor előbb utóbb elő fog állni különböző hardver kiegészítőkkel is, mert ők már megszokták, hogy évente, két évente valamiért zsebbe kell nyúlni és vígan fizetnek azért, hogy 144 Hz el meg Freesyncel meg fasz tudja milyen, átlag konzolos számára haszontalan ( amennyiben ez ugye felárral jár) featureoket kiélvezhessek. És nem, nem akarok osszelegózható konzolokat, meg egeresek ellen játszani, meg évente konzolra költeni. Ez volt a konzol lényege, hogy megvetted oszt 6-10 évig játékra koltottel csak.
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
törölt tag
Komolyan? Mert a Razer kiad külön perifériákat, már plusz prociról meg memóriáról kell írni? Ajánlom figyelmedbe a cikkben szereplő képeket. Bármilyen egér+billentyűzet működik (mint a PS-en). A játék készítőjétől függ, hogy mennyire és hogyan működik (mint a PS-en). Eddig is voltak drága kiegészítők (mint a PS-hez). Téged még mindig nagyon zavar a választási lehetőség, és hogy az Xbox nem egy másik PS...
-
Blaze13
tag
En nagyon remelem,hogy ha tenyleg meglepik ezt, akkor az egeresek teljesen el lesznek szeparalva a kontrolleresektol.. mar ami most megy R6-ban a xim apex es hasonlo adapterek miatt az borzalom, egy kontrolleres soha nem fog tudni olyan precizen es gyorsan celozni/mozogni, mint egy egeres.. es sajnos a report semmit nem er..
-
Anaren91
senior tag
Apa kezdődik. Alig várom így a külön xbox ssd meg most ezen egér és billentyűzet után, hogy mikor jön az xbox külső vga, külső ram, extra proci, és egyéb dolgok, csakhogy egyes emberek itt is kiélhessék pénzköltési vagyaikat, nameg, hogy nekem van a legjobb.. Remélem Sony nem száll be ebbe.
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
addikt
válasz Raysen623 #34 üzenetére
Ez azért nem igaz szerintem, mert a Fortnite az egyetlen játék talán a Playstationon ami natívan támogatja és tessék, az a legnépszerűbb játék...
-
Raysen623
addikt
Szerény véleményem szerint ha engedélyezik az egér+bill kombót, akkor konzolon is hullaszag lesz az FPS multi lövöldékben. Én speciel megvettem a BF1-et leárazva (már bánom) és egészen elképesztő ami ott megy. Erre visszaraktam az SWBF 1-et, de ott meg 5 perc alatt letekernek minden pályát. Töröltem is mind a kettő játékot és jó időre befejeztem az EA lövöldéket.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
[CsuCsu]
őstag
Szerintem siman johetnek konzolra. Nyilvan nem kontrollerrel jatszik az ember, de a hasonlo lepesek egy univerzalis gaming platform iranyaba mutatnanak. Dota megy asztalon egerrel, utana kitolod Forzat a TV-re.
Szamomra, mint felhasznalonak, tokmindegy, hogy minek hivjak a dobozt ami futtatja a szoftvert. Az Xbox is egy PC.
[ Szerkesztve ]
-
RudY
addikt
válasz ProEvoFan #19 üzenetére
Igazándiból rengeteg az olyan pasmag, akinek hiába van a legprofibb kombója, akkor is levered kontival, mert furmányos vagy.
Nálam ez erősen hangulatfüggő, van hogy esek-kelek és fel se veszem... de ha éppen klimaxolok, akkor kimaxolom szépséges nyelvünk legcifrábbjait is, már a 2. respawn után. -
-
hombre[EU]
veterán
+1
Szerény véleményem szerint nincs nagy hátrányban egy tapasztalt kontrolleres. Összvissz 5-6 évet pc-n gameltem cod2,cod4 és rengeteget haloztam+MW2 kontrollerrel. Meg lehet tanulni ugyanolyan precízen célozni, a gyorsaság az egér felé billenti a mérleget viszont a finom testmozgásnál verhetetlen az analóg billentyūzettel szemben. Improvise.Adapt.Overcome[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
félisten
válasz ProEvoFan #19 üzenetére
Szerintem jobb ha nyilvános a dolog. Akár kaphatnának jelölést a nevük mellé satöbbi. Nekem pont fordítva van, ha tudnám, hogy lelő és látnám ,hogy mivel, lehet nyugodtabb lennék, nem nyomkodnám a report gombot.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #20 üzenetére
Nincs ezzel gond, jó agyalni értelmes userekkel az ilyeneken, aztán ha meg hivatalos lesz a dolog és a gyakorlatban is kipróbáljuk, akkor meglátjuk végül kinek a tippje/ötlete valósul meg.
Live-Die-Respawn
-
tuki2200
senior tag
válasz hombre[EU] #14 üzenetére
PS-en nem igy mukodik, siman omlesztve vannak az emberek ahol van bill+eger tamogatas, tonkre is teszik a jatekokat tele vannak panaszokkal a kulfoldi forumok...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Így is tele van XIM mel az egész COD-BF multibrigád.Ott még csak nem is tudod, hogy azzal tolja itt legalább látni lehet vagy láttatni lehet a dolgot.
-
ProEvoFan
nagyúr
Igen, ezek az égető problémák.Az meg szemétség, ha a játék fejlesztőire van bízva a lehetőség.Lesz benne natív egér támogatás vagy nem?Ha belerakom, akkor megosztom a közösséget, ha szétakarom választani a kontrollereseket az egeresektől, meg a plusz szerver fenntartása...megéri ez nekünk?...teszik majd fel maguknak a kérdést.Mi meg csak sírunk megint ha jönnek a fizetős tartalmak...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #14 üzenetére
Egy party-ban/csapatban lévő ismerősöket meg szétdobja? Abból megint csak hőbörgés lenne szerintem.
Live-Die-Respawn
-
hombre[EU]
veterán
Ha fel lép a szerverre 2 "egeres" akkor egyik megy A csapathoz, a másik B csapathoz. Egyszerū,de nagyszerū
Life, Uh, Finds A Way
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Ha szétszedik a játékosokat akkor ugye az adott platform játékosbázisát fogják megosztani és ezzel csökkentik a "szerverek" és az elérhető játékosok számát ami nem tesz jót."
Nem vagyok benne biztos, hogy ezt meglépik. (mármint a teljes szétszedést.) Ok hogy jön a támogatás, de ez szerény véleményem szerint nem jelenti azt, hogy több ezer, több 10 ezer ember fog egyszerre egérrel-billentyűvel játszani.
Ha meg csak 1-2 ezren váltanak kontrollerről, annak meg az lesz az eredménye, hogy nem lesz kivel játszani.
Live-Die-Respawn
-
addikt
Meg van oldva. Ha bedugod a billentyűzetet és az egeret a konzolba, akkor kiveszi neked az aim assisstot.
-
Engem nem ez a fele érdekel. Inkább az, hogy milyen megoldásokat akarnak eszközölni. Ha szétszedik a játékosokat akkor ugye az adott platform játékosbázisát fogják megosztani és ezzel csökkentik a "szerverek" és az elérhető játékosok számát ami nem tesz jót. Ha cserébe crossplatformosítanának, hogy a kieső játékosokat mondjuk a PC-sekkel pótolják akkor meg ugye jönnek a csalók és az egyéb kellemetlen hozadékok is. A PC-sek cserébe kapnának egy csomó játékost amivel olyan címek mint a COD baromira jól járnának azon a platformon. Azok akik vettek Xim-et és örültek a teljesítményüknek, azokat ha átdobja majd olyan szerverre ahol csak olyanokkal tudnak játszani mint ők azok viszont nagyon rosszul fognak járni mert elfogy a teljesítmény és szűkebb lesz a lehetőség. Hogy fogják megoldani, ha valaki úgy dönt inkább visszamegy kontrollerrel játszani, de előtte már átkerült a M&K-osok közé a Xim miatt?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
ProEvoFan
nagyúr
Veszélyes vizekre evez mind a két konzolgyártó, ha natívan akarják támogatni az egér+bill kombót.
Én mondjuk örülnék neki, de szerintem többen nem támogatják, mint amennyire ezt sokan gondolják. -
mike1334
veterán
Jöhetnek a Total War-ok
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
RudY
addikt
Az úgy van, hogy a fejlesztőkre van/lesz bízva az aránytalanság megoldása. Mint ahogy PS-nél sem örül minden kontis az egerezős ellenfélnek. Esetleg ott azt már megoldotta az Epic?
Microsoft also offers some guidance on the impact mouse and keyboard support might have for competitive multiplayer titles. It notes that it's entirely up to developers on how they want to utilize mouse and keyboard support, emphasizing that the presence of mouse and keyboard can be detected, meaning a developer could potentially lock players to specific playlists based on their inputs to preserve balance.
Microsoft encourages developers to monitor how mouse and keyboard players compete against gamepad players and make adjustments where necessary, while "highly suggesting" that use of mouse and keyboard should be used in separate matchmaking rules.
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
+1
Mert ha összeeresztik a két brigádot akkor azért fog menni a nyígás, hogy az egeresek szénné alázzák a kontrolleres bénákat.
Tudom, most jön majd néhány zseni, aki majd azzal jön, hogy kontrollerrel is ugyanúgy tud játszani,mint egér+bill.-tel. Hisziapiszi, az ilyenek bele se kezdjenek a dolog bizonygatásába, mert bullshitIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Erre a MP Balance dologra kíváncsi lennék, hogy fogják megoldani.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
addikt
Halleluja! Persze még mindig azt mondom, hogy hiszem ha látom, mert pl. hogy van az kedves Microsoft, hogy míg a Playstationon játszható a Fortnite natívan egér + billentyűzettel, addig Xboxon nem?
-
hombre[EU]
veterán
Ez mind szép és jó,de lesznek AAA exkluzívok?
Látszik,hogy nagyon igyekszik az xbox és valahol ez a maximum,amit jelenleg nyújtani tudnak a felhasználóknak. Remélem a következō generációban rálépnek a Sony nyakára,nehogy nekem elkényelmeskedjenek a japánokLife, Uh, Finds A Way
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest