- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
válasz #48967168 #63 üzenetére
Nem értem miért nem lesz rendbe téve, hiszen kegyetlen jó játék volt. Engem jobban lekötött, mint a 3. Imádtam. Egyébként csak a GFWL miatt törölték Steamről? A dobozos játékaimra már csak úgy tekintek, hogy jó volt egykor, de fáj, ha lemezről kell telepítenem és nincs fent Steam könyvtárban, ahonnan letölthetem.
(#64) Csapoati: Köszi!
-
szupermacs
veterán
GFWL volt benne?
Erről jut eszembe: Kinguinen vásároltam egy Dirt 2 kulcsot, mert olvastam Steamen is, hogy valakinek sikerült aktiválnia mai napig neten beszerzett kulcsot. (Az én dobozos verziómét nem lehetett.) Ki is fizettem érte az 5000 Forintot, ahogy azt kell. Elküldték a kulcsot és a Steam nem fogadta el, már fel volt használva. Na ennyit róla. Visszakaptam Walletben a pénzt és egy 3x felhasználható kupon kódot, ami kb semmire nem volt elég. Szerencsére volt még pár játék, amit meg akartam vásárolni, de az oldal hibája miatt sikerült levonni kétszer is a pénzt a Walletből. Többet nem fogok ott vásárolni, főleg nem olyan játékok kulcsait, amiket már nem lehet Steamen/Originen/Uplayen kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest