- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Ja! A videóba az nem én vagyok! Uhh ezt nem írtam oda! Csak linkelni akartam egy frankó hangulatos videót a játékból. Én kb így nyomom: [link]
Teljesen átlagos játékos vagyok, még csak jónak se mondanám magam!
Ráadásul jó rég játszotta a Dirt-tel. Hangos a kormány, és a kicsi fiamat inkább hagyom aludni esténként, máskor meg nincs időm játszani.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Etalon igen, de pontosítok akkor. Nekem etalon. Én nagyon imádtam a Colin McRae Rally első részét. Sose fogom elfelejteni mennyire jókat játszottam vele. És azt az érzést és élményt egyetlen rally játék se tudta átadni azóta, kivéve Dirt Rally. Azért nagyszerű mert kellemes emlékeket elevenít fel. CMR2-vel is játszottam de az már nem volt annyira maradandó. Aztán az azt követő részek főleg nem. (A CMR3 vagy 4, kimaradt mert nem bírta a gépem).
És az a játék amiben így lehet csapatni, és így néz ki az számomra etalon.A RBR tudom, hogy a legélethűbb rally játék (bár nem tudom a Dirt Rally mennyivel marad el tőle), de sajnos kormány nélkül azt anno nem erőltettem nagyon.
Amiről rally témában nekem még szép emlékeim vannak az a Rally Championship 2000. Azok a hosszú szakaszok. Nagyon sokat nyüstöltem azt is.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest