Új hozzászólás Aktív témák

• dino_m

senior tag

válasz D.Va #23 üzenetére

Egyetértek veled. Szerintem ez most jól sikerült. Igaz hogy még mindig nem beszélhetünk vérbeli szimulátorról, de elég jól elmozdultak a készítők abba az irányba. A Dirt Rally-val teljesen pariban van. Itt jegyzem meg, hogy az F1-et nem a Dirt Rally fejlesztői készítik. :N A DR-t is nemrég vettem meg. Kb. 7 órát tettem bele, ebbe meg tegnap óta 4 órát. Ami még tetszik, hogy eldönthetem az elején, hogy amolyan árkádos fannolást akarok-e vagy realisztikusabban szeretnék játszani. Határozottan érezhető a két mód között a különbség. Természetesen PC-n és kormánnyal játszom ezt is, tehát akit érdekel a játék az inkább a kormánnyal készült teszteknek szenteljen több figyelmet, mert lehet hogy a gamepad-es tesztek kicsit csalókásak, mivel ez már nem egy sima árkád fullgázas autós játék. Sajnos szerintem elrontották a cockpit nézetet, legalábbis nekem nem jön be, de talán jön valami patch vagy mod hozzá. Végül is jó vétel volt nem bántam meg, ráadásul aktuális WRC-ből úgyis kellet már valami jobb féle. :K

[ Szerkesztve ]

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Új hozzászólás Aktív témák