Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
addikt
Tudni valami bővebbet mikor jön az online rész?
-
homerhamm
addikt
Azért az eléggé epic, hogy a nagyival mész hackelni.
Van egy 78 éves mamám, azzal mentem a temetőbe hackelni.Magyar névvel nem találkoztatok?
-
budaifabi
csendes tag
Tetszett, 25 óra alatt pörgettem ki. Mellékküldik maradtak, mert egy esetben egy taxi belebugolt a falba és elpusztíthatatlan lett, pedig a küldetés szerint meg kellett volna semmisíteni, illetve háromszor kifagyott a játék. One X-en nyomtam. Most utána az első részt is kiakasztottam, annál azért sokkal szebb lett.
-
huskydog17
addikt
Ez a játék elképesztően szép lett, az idei év egyik legszebb játéka. Bár nekem nincs meg a game, a gépem nem elég erős hozzá, de 4K60fps videókon keresztül is nagyon brutál jól néz ki (RT nélkül is), főleg 60 fps-n. Bagley pedig hatalmas arc benne, pontosabban MI, nagyon jó dumái vannak, de néhány NPC beszólásán is hatalmasat felröhögök.
A pókdrónok pedig szintén kiváló újítás.
Szóval ez a game az én szememben az év egyik legjobb alkotása.Az egyetlen, amit hiányolok az első rész óta, az a csodaszép wind effect, a Legion-ben minden fa és egyéb növény mozdulatlanul áll időjárástól függetlenül, míg az első részben nagyon szépen wind animation volt minden növényen, de leginkább a fákon, az azért sokat hozzáadott az atmoszférához.
-
zsoltti
senior tag
. Save Game már működik ? 🤣 Én jó pár órát elvesztettem Series X-en
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Ubisoft játéka 2014-ben annak konzolgenerációnak volt az egyik nyitójátéka, amitől most most búcsúzik. London zseniális helyszín, a játékmenet élvezetes, viszont a sztori túl sok szálon fut, és technikai hibák is akadnak.
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest