Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
válasz
namenyicsavo #34 üzenetére
Co-opot vagy versust reszesititek elonyben?
Jopar napja nem voltam online, egyszeruen nincs idom jatszani mert allandoan 12 orazom. De legalabb gazdag leszeeek!!Egyetlen egy bajom van a jatekkal, megpedig az hogy ugy tekeri a VGA-mat mint a disznyaj. Allandoan ordit a venti, ami inkabb aggaszt mint zavar. Valamit nagyon elszurtak a jatekon mert nem kellene ennyire erolkodnie alatta a kartyamnak.
-
Ilsyde
őstag
Nincs mit, csak sikerult
Már a co-op miatt megérte feltenni. Csak úgy repul mellette az ido
Nálam is ablakban mennek a menuk, a játék meg teljesben. De ha nyomsz ESC billt akkor át tudod pattintani ablakba azt is ha kozben bongészni támadna kedved. Azonnal átvált, nem tolt semmit. Komoly cuccnak ígérkezik ez a GFace.
-
Ilsyde
őstag
Menj a C:\Programdata konyvtárba és helyezd át (ne csak másold) a GFace mappát az E:\games-be.
Utána a parancssorba írd be hogy mklink /j "C:\Programdata\GFace" "E:\games\GFace"
Ez létrehoz egy C:\Programdata\GFace.lnk fájlt ami az E:\games\GFace tartalmára mutat.
Ha elkezdi újra letolteni az azt jelenti hogy rossz helyre másoltál valamit.Versus mód nekem abszolút nem tetszik, olyan mint a CoD csak kicsit normálisabb. Túl dara, nincs benne semmi skill. Viszont a co-op nagyon bejovos
-
Ilsyde
őstag
Nagyon állat ez a játék. Co-op kuldiket tolom, abból is a másodikon vagyok/vagyunk leragadva. Az a mech mikor rakétavetovel szétszedi a csapatot az nagyon ott van. Régen rohogtem már ennyit
Eloszor mozgasd át a GFace mappát a C:\Programdata-ból. Csak azután mukodik ha az eredeti már nincs a helyén!
-
-
Ilsyde
őstag
Nálam is lejott félig a kliens (1.1GB) mire eszembe jutott hogy át kellene rakni a Windows SSD-jérol a másikra...
C:\Programdata\GFace mappát helyezd át egy mklink paranccsal és kész.
Jelenleg nálam el sem indul csak egy hibauzenetet dob fel: Failed to initialize the GameStartup Interface. Korulnéztem a neten, ez a Crysis motor hulyesége de olyan megoldást még nem találtam ami mukodik is.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A 2012-es GDC alkalmával betekintést nyerhettünk a készülő játék kooperatív játékmódjába.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- ASUS routerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- LG 34UC79G-B Monitor eladó!! 2560x1080 Freesync IPS 144Hz
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest