Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz Malibutomi #27 üzenetére
Ha csak annyit mondanék hogy poros volt a monitorom amikor a magasságos STAR CITIZEN-t el mertem indítani a gépepen, akkor is idejönnének vagy öten leteremteni, hogy tiszteletlen vagyok
BenedekRoberts pápa áldásával szemben../s
-
wjbhbdux
veterán
nyugi csak azért mertem beírni, mert ha a redditen lennénk már mínusz harmincezer karmám lenne a scam citizen fanok downvotejaitól, ez egy nagyobb elitista társaság mint a Fallout rajongói köre, azt hiszik a világot váltották meg azzal hogy támogatták ezt a 4 éve tartó szerencsétlenkedést a crysis 3 editorban .
/s
-
wjbhbdux
veterán
Epic scam, most már átmentek nyílt pénzmosásba is az úgynevezett fejlesztők
/s
-
Diopapa
addikt
Szerintem nagyon nem is fogsz látni. A single kampányt nagyon titkolják, nem nagyon akarnak lelőni semmit belőle. De ahogy megint be kell kicsit fűteni a hype-traint, biztos fognak még azért mutatni. De hogy egy missiont az elejétől a végéig azt nem hiszem.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Meridian
senior tag
Egyébként én azt hiányolom a prezentációkból, ahol magát a játékot működés közben tesztelik... mivel ez egy egyfajta Wing Commander újragondolás is (vagy ez egy űr MMO lesz?), küldetésekkel, még nem láttam egy olyan videót sem, ahol valamely random kiválasztott küldetést az elejétől a végéig valaki végigtolt volna tesztelés céljából, és ezt videón is bemutatták volna, na, nagyjából ilyen lesz ez a játék...
vagy van már ilyen videó(k) is?
-
Drenadar
veterán
úgy legyen!
A minőséget már most lehet látni mindenütt... vannak bugok, server gondok, de ezeket folyamat javítgatják.Csak azt értsék már meg az emberek, hogy egy A kategóriás játék nem 1-2 évig készül, csak a kiadós féle projektekbe nem látunk bele ennyire durván. Csak mert valamit nem vágnak úgy össze mint az NFS szériát, attól az még nem Duke nukem szindróma.
-
Meridian
senior tag
Ha végre elkészül ez a Star Citizen, akkor 2 dolog fog eldőlni:
- az egyik az, hogy történelmet fognak írni, miszerint kiadó nélkül is lehet AAA kategóriás játékot csinálni (esetleg még jó is az),
- a másik meg az, hogy eldől az is, hogy jobb játék készül-e egy finanszírozó háttérkiadó anyabaszó sanyargatásai és baszogatásai és megszorításai és sürgetései nélkül VAGY SEM?opcionálisan még: ha tényleg jó lesz a játék, akkor ez lesz az a játék, ami elhomályosítja a World of Warcraft sikerét...
-
Xelloss
tag
-
big-J
őstag
Olyan 12m-et mondott erre a forgatókönyvre CR, kb 20m lehet utófeldolgozással együtt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Malibutomi #7 üzenetére
Ha lesz rendes anyag belőle, ami nem a streamből kivágott, akkor igen.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Vélhetőleg nem, de a 90 milliót sem úgy kell elképzelni hogy az csak a játékra megy. Ezekből intézik többek között a fizetéseket és egyéb költségeket is. Arról nem is beszélve hogy emlékeim szerint ez egy régi GOAL volt, szóval nem újdonság, nem most találták ki.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Malibutomi
nagyúr
Ez egy nagyon regi (az 5 millios) goal volt. Meg mielott beindul a "uj hulyesegekre szorjak a penzt" kanon.
"Squadron 42 will feature celebrity voice-acting including at least one favorite from Wing Commander and 50 total missions."
Egy par oras mocap szereplesert pedig nem szoktak tizenmilliokat kerni.
[ Szerkesztve ]
-
RichieTri
senior tag
..és majd ezek a színészek is merő jótékonyságból fognak szerepelni?!
vagy ebből a "hatalmas" 90milkából erre is tellik majd?live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
Lenry
félisten
Start Citizen?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Raysen623
addikt
Itt már aztán tényleg minden lesz és mindenkiből lesz minden Csak nekem vannak rossz előérzeteim?
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Politika
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Windows 11
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- ADATA XPG 500 Gb M.2 SSD
- Lenovo loq új 0 km es rtx 4060 ryzen 5 7640hs
- Dell Optiplex 5060 micro PC - Core i5 8600T -16GB DDR4 - 256GB NVMe - 1 év gari - ÁFA-s számla is
- Nothing Phone (1) bőr mintás prémium szilikon tok, barna ÚJ! + ajándék hátlapi hidrogél fólia!
- Mini pc Intel 10.gen - 16GB DDR4 - SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest