Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Pikachu24 #5747 üzenetére

Ez sima kontakthiba szerintem.Vacak anyagból,kis felületen érintkező csatlakozónál egy pillanatra megszakad az áram hirtelen terhelésre.Hát igen,elég gáz,nevetséges,hogy lassan milyen spórolás megy a felsőkategóriában is,én kíváncsi lennék egyszer egy olyan kimutatásra,hogy a csodakütyük mibe is kerülnek mint előállított termék,melyik gyártó hányszoros haszonnal adja,mert top.Értem én,mondjuk kompenzálni kell az alsó szériákat...
    De egyébként én se értem,hogy jön ez ide még offként is,francot érdekel a 200+ -os világ,azé' vettem Thort :DDD
    Még szerencse,hogy a jobbfajta kínai telókkal pont azt kapja az ember,amiért fizet,tisztességes anyagú,összerakású cuccot tisztességes pénzért.Ezértis verhetetlen a Thor a kategóriájában,mert kevesebbért már sokkal rosszabb van,picivel több tudással pedig hirtelen nőni kezd az ár.Pont középen van ez a cuccos,nem kíván nagy kompromisszumot,ami benne van,az jó,és olcsón megvehető.

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés