Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlue69
őstag
Jack Dugó Javítás másfél hét.. Csak kis infónak.-
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
törölt tag
Én is kipróbáltattam családtagokkal, itt nem sikerült.
Arra azért ne vegyél mérget, hogy egy random idegen ujjlenyomatának lesz annyi köze a tiédhez, mint a saját lányodénak. Egy idegen, aki ért hozzá, előbb próbálkozna a telefontulajdonos ujjlenyomatának a telefonról való "lehámozásával", mint a saját ujjával. Az ujjlenyomatos zárás mindenképp egyfajta biztonsági kockázat. -
Bferibörs
addikt
válasz marositech #8092 üzenetére
meg a szomszéd is
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Burwor
tag
Megrendeltem a Thor E-t, majd beszámolok.
A régi Thor-omról még írtam, hogy a frissítés megbízhatóbbá tette az ujjlenyomatfelismerést. Mekkorát tévedtem: lányom balkezének mutatóujjával kétszer az orrom elött demózta, hogyan nyitja ki az ujjlenyomatzárat a telómon egy próbálkozásból. Én a jobb kezem mutatóujját regeltem be.
Nekem az a tippem, hogy nem a felismerésen javítottak, hanem a biztonsági szinten csökkentettek. Beenged rossz ujjlenyomatot is, ami nem jó hír...Összes eladó cuccom: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=burwor
-
kicsizee
aktív tag
valszeg ilyan 100-110 eur köröl fog mozogni a teló. én a thoromat azt hiszem olyan 91 € környékén vettem
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
Burwor
tag
Ahogy véget ért a 20%-os Thor E leárazás egy félórája a GearBest-en, kezdődött a következő 7 napos leárazás...
[link]Összes eladó cuccom: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=burwor
-
-
pakardo
tag
válasz mefistofeles #8083 üzenetére
Én szeretem a miui rendszert , más telefonomon nagyon jól müködött,egyszerüen van aki a CM ekér rajong én a miui -ért és ha esetleg van olyan funkciók benne amik netalán nem müködnek,és nem zavarnak vagy nem használom azokat a funkciókat akkor mindenképp fel raknám
Üdv : pakardo
-
törölt tag
válasz mefistofeles #8081 üzenetére
Nova nálam is zabálta az akksit.
-
Burwor
tag
Vernee Thor E vásárlás előtt állok. Nekem már van Thor-om, asszonynak venném a Thor E-t.
Találtam Antutu Benchmarkokat. Nem tom érdekes-e, nekem annyiból igen, hogy ebben sincs benne a szenzorok nagyrésze, illetve látszik a felbontás.
Összes eladó cuccom: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=burwor
-
mefistofeles
addikt
Lehet, hogy láma vok de ennek a miui rom-nak mi értelme van? Főleg úgy, hogy bizonyos funkciók nem is szuperálnak vele?
Azért mert frisseb hatos mint a thor hetese? Vagy valakinek stabilabbá válik tőle a rendszer?Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
pakardo
tag
válasz csuporzoltan #8065 üzenetére
nem tudom mi a tök van nekem 29% meg akad a miui restore azt irja restored completed in 25 seconds ezt egy kicsit karcsúnak találom
Üdv : pakardo
-
mefistofeles
addikt
Hihetetlen, hogy egyes launcherek menyit tudnak rontani/javítani a teló tulajdonságain.
Nekem spec. eddig sem volt komolyabb gondom de lecseréltem a Nova launchert a Smart-ra (egyszerű de nagyszerű) és az akksi időm ugrásszerűen megnőtt. Jelenleg két és fél napja használom és még 21 órát prognosztizál a rendszer.......Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
kicsizee
aktív tag
szerintem van. nekem onnan van a thorom, abban volt, de ha felmész a vernee oldalára thor e itt írja
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
törölt tag
Basszus, 75 ezerért képesek adni a Thor E-t.
-
frenk1
aktív tag
vernee thor e telóban gyárila van magyar menű, amit rendelni lehet a gerbest oldalon ?
-
peter7410
csendes tag
válasz csuporzoltan #8064 üzenetére
Szia, köszi a választ! Kicsit tartottam ettől :-( Ami a Nova-t illeti, ha telepítem ezt, vagy valami hasonlót, az van bármilyen befolyással a garanciára?
-
azbest
félisten
válasz perszeferenc #8072 üzenetére
nekem elszállt az usb board benne, mindig azt jelezte, hogy tölt de valójában nem vett fel és gép sem látta. Szervizbe ment, ott rendbehozták. Ha nem garis, akkor meg alin 8 dolcsi körül vannak usb boardok [link]
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Na a teló holnap megy vissza, ennyi volt. A kihangosításra nyomva van mikrofon, visszanyomva szintén, restart után is, de ki tudja, meddig. Most próbáltuk, 10 perc után már nincs, kihangosításra katt után van..... névjegyeknél nincs csengőhang állítási opció, a rendszer a legrissebb 7- es.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
perszeferenc
csendes tag
válasz csuporzoltan #8071 üzenetére
Én 2 óra múlva néztem, még mindig annyi %-on állt, mint amikor rádugtam, tökmindegy hogy lemerült vagy 40%-on van.. nem veszi a töltést csak kikapcsolva.
-
csuporzoltan
csendes tag
válasz perszeferenc #8068 üzenetére
Nekem is ez volt a bajom. Legalábbis nekem annyira lemerült, hogy rádugtam, rezzent egyet, majd kikapcsolt, kb 3 másodperc, rezzent egyet, majd kikapcsolt. Rádugtam a gyári töltőjére, és vártam vele 5 percet, utána hibátlanul bekapcsolt.
-
Rick4
félisten
Na itt baj van, az emberemnek van az autójában egy nokia BT-os kihangosító, 2 napja még rátette, kiválóan szólt, másnap már nem volt a thoron mikrofon hang, azóta sincs. Mi lehet vele? Lenémítani a mikorofont nem lehet, odabent a szobában sincs semmi, nem a kocsiban próbálgatja.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
perszeferenc
csendes tag
Nem veszi a töltést a telefon, csak kikapcsolt állapotban de akkor is úgy, hogy fel-fel villan a kijelző és rezzen egyet párszor, mire elkezd tölteni, mintha megszakadna a töltés néhányszor. A gép már egyáltalán nem ismeri fel, nem is tölti, bár ezzel eddig is voltak gondok, nem volt mindegy, hogy milyen szögben áll a kábel és a telefont hogy teszem az asztalra. Ötlet?
-
törölt tag
válasz csuporzoltan #8065 üzenetére
FM rádióért kár. Így már nem is érdekel.
-
pakardo
tag
-
csuporzoltan
csendes tag
MIUI 8 - Vernee Thor
HIVATALOS POSZT: [link]
Köszönjétek a ROMot: @maksim198096Ez egy MIUI 8 Android 6.0-n alapuló ROM a Vernee Thor-ra. Az Android Biztonsági hibajavítási szintje Márciusi, így akit érdekel a biztonság, jobban jár mint az alap 7.0-val (ha jól emlékszem annak "csak" januári, de az nem is lesz frissítve).
// Nem vállalok felelősséget azért, hogyha valami olyan történik a telefonoddal, aminek nem kellene. A Thor-ban Mediatek chipset van, ezeket tapasztalataim szerint nehéz megfőzni szoftveresen (a Download mód nagyon jó rajta). Mindig csinálj biztonsági mentést a telefonodról (TWRPvel akár). //
Működik:
- WiFi
- BT
- Ujjlenyomat (meglepően jó! szerintem jobb mint a gyári 7.0-s)
- Hang
- SIM kártyák
- GPS
(ezeket teszteltem is)Nem működik:
- FM Rádió
- Füllhallgató beállítások (a készítő törölte is ezt a beállítást, de ettől még nem működik)Ide írtam volna, hogy az akkumulátor kijelzés sem jó - mert megakadt 85%-nál egy ideig - de rájöttem hogy nem a kijelzés rossz, hanem ilyen jó az akksija
Telepítés:
2 féleképpen lehet telepíteni, de mindkettőhöz kell a TWRP (recovery):
1 mód:
- Töltsd le a zip fájlt
- Másold fel SD kártyára
- TWRP -> Wipe System, Cache, Data, Internal Storage
- Install, kitallózod, mehet.Na, nekem ez a telepítés nem sikerült, hibát írt, így
2. mód:
- Töltsd le a TWRP mentést
- Kicsomagolod, kapsz egy mappát aminek egy dátum a neve.
- SD kártyára létrehozod a következő mappát: TWRP, majd ezen belül: BACKUPS, majd ezen belül: k06td_a, és ide illeszd be a dátumos mappát.
- TWRP -> Wipe System, Cache, Data, Internal Storage
- TWRP -> Restore, kiválaszod hogy az SD kártyáról, és meg kell jelennie a dátumos mappa nevének. Ráböksz, majd Restore.
- Reboot. -
csuporzoltan
csendes tag
-
peter7410
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Nem vagyok túl nagy szakértő okostelefon téren, szóval bocsánat ha bénán fogalmaznék.
A készülék ugye alapból a 6.0-ás Androiddal érkezik. Ennél a képernyő tetejére stabilan oda volt "ragasztva" a Google kereső sáv. Miután frissítettem 7.0-ra, ez a fix sáv eltűnt, viszont a problémám az, hogy nem is lehet semmit a helyére tenni. Magyarán, van egy üres sor, ami kihasználatlan. Ha bemegyek az alkalmazásmenübe, ott végig, tehát egészen a képernyő tetejéig látni az ikonokat, de a kezdőképernyőn ott figyel az üres sáv, ami engem eléggé zavar.
Szóval, van valakinek információja arról, hogy ez miért van így, és még inkább esetleg ötlete, hogy ezt hogyan lehet orvosolni?
Köszi előre is! -
gingerbalm
aktív tag
válasz csuporzoltan #8061 üzenetére
ez tök jó, szerintem mást is érdekelne
-
csuporzoltan
csendes tag
Sziasztok!
Idő közben leváltottam a telefonomat (egy S5-re), és felszabadult a Thorom, így úgy gondoltam hogy pár új dolgot ki próbálok rajta.
Olvasgatva a 4PDA-t, a következőt találtam.
Esetleg érdekel valakit? Ha igen, akkor közzé teszem a letöltési linket. (4PDAról kicsit nehéz lehalászni) (Az új thor-hoz is jó, mint a régihez is)
-
gingerbalm
aktív tag
válasz -=Szabi=- #8059 üzenetére
A free shipping nem zárja ki a követési számot. Mikor aliról rendeltem telót, igaz, nem thort, szuperül követhető volt, az is, hogy többet vakációzott a vámon (2 hét), mint amennyi idő alatt idejött Kínából (1 hét), de hát nagy ez az ország, pörgős bürokráciával.
[ Szerkesztve ]
-
flanki
aktív tag
válasz marositech #8055 üzenetére
31k tomtop.com, Presale akció + tomtop pontok.
Ehhez jön az áfa+ csomagkezelés.
Free shippinggel jön, valszeg elcsìpik.
Ezért ìrtam kb a 42 ezret.[ Szerkesztve ]
-
flanki
aktív tag
válasz #56474624 #8000 üzenetére
Nekem már úton van a Thor E-m, eddig Thor-om volt de szétrepedt a belsö és külső keret, úgy hogy le se ejtettem.
Egyébként meg ez a régi 28nm-es "gyenge" SOC nekem megfelelt általános használatra.
A régi Thor-t nem kapni reális áron, ez az új kb. 42 ezerben megáll, áfa+ csomagkezeléssel.
Az akksin kìvül más az anyaghasználat, a belső felépìtés, az antenna illetve a mikrofon is, szóval valamelyest csak fejlődött, nem beszélve a SOC-ra optimalizált droid 7.0-ról.
Szóval ne mondanám hogy semmit sem fejlödött.
(Am bocs nem neked akartam válaszolni, de neked ment. :p )[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mate1396 #8045 üzenetére
A haverod helyében megcsináltatnám újra, eladnám, aztán vennék egy Thor E-t, vagy ha már nem bízik a márkában, egy másik telefont. Másik, talán kevésbé realizálható tanácsom, hogy próbálja olyan fej-/fülhallgatóval használni, aminek kicsit vékonyabb a jack dugója. Ez szemmel nem látható, csak érzékelhető. Pl. a Beyer 770 fejhallgatómé (de gyanítom, hogy az egész 770/880/990-szériájé) elég könnyen csúszik ki-be relatíve, míg a régi Sennheiser MX500-as fülhallgatómat jobban kell erőltetni. Biztosan számít 50-100-200 ki-bedugás után. Sajnos kicsit szűkebbre szabták a Thornál a lukat, mint általában a telefonoknál szokás.
-
mate1396
tag
Sziasztok! Egyik haveromnak elromlott a jack, tudom széria hiba. Visszaküldte gariba 1 hónap volt mire megcsinálták de most megint nem jó... Nimcs valami megoldas hogy jól csinálják meg ne kelljen fél évente visszaküldeni (illetve amíg tart a garancia)
Esetleg USB - jack adapterrel is működik a zenehallgatás?[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Srácok, más más személyeknek eltérő csengőhangot hol állítok? Sajám op3t-n megvan, a thoron nem találom. Köszi.
-
LámaZ
addikt
-
Vasy09
őstag
Heló mindenki! Nincs véletlenül valakinek elfekvőben egy kijelző hibás thor-ja? Anyós tegnapelőtt sikeresen megfürdette az övét. Nem sok vizet kapott, de pont elég volt neki ahhoz, hogy vagy a bekapcsoló gombok, vagy az alaplapnak ezen csati része zárlatos legyen, mivel ha a kábel be van dugva, folyamatosan újraindul. Ha lehúzom, akkor szépen elindul a teló, működik is, csak ugye az oldalsó gombok nélkül sok mindent nem tudunk vele kezdeni!
És mivel anyós nagyon megkedvelte, így kérdezem, hátha valakinek van itt a csoportba olyan, aminek mondjuk más nyüge van és eladná nekem!? Ha lenne, kérem keressen meg privátban! Előre is köszönöm!
Gamertag: Vasy09
-
Rick4
félisten
Azok egy része sose lát műholdat, sim kártyát, másik része meg dummy készülék, oda ez a dolog kb mindegy lesz. Itt ugyan szerintem nem fog problémáz okozni, de pl az én telefonom topicjában (Oneplus 3T) is előfordult olyan, akinek kameragondja lett a mágneses övtok miatt, valószínű ezt- azt felmágnesezett használat közben, amit nem kellett volna. Más kérdés, hogy szedtem le a Vernee hátlapját, hát, jó anyagból van,hajlik, de tartósan arra a pár fülre bízni az egész készülék megtartását szerintem előbb- utóbb fül lötyögéshez fog vezetni.
-
LámaZ
addikt
Most nehezet fogok kérdezni.
Szerintetek mennyire biztonságos, ha a telefon hátuljára ráragasztok egy kis neodímium mágnest, hogy a telefont azzal tudjam rögzíteni autóvezetés közben a GPS-tartó fém lapjához?
(A mágnes és a fémlapka kicsi, nem árnyékolja az antennát. Legalábbis ezt remélem.)Látom, másokat is foglalkoztat ez a kérdés.
[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
mefistofeles
addikt
válasz -=Szabi=- #8027 üzenetére
Ebben a videoban megint 8/2 Mp kamerákat írnak....
Nekem a video alapján elég vaskos darabnak tűnik.
Ha a féléves thor-omat egy az egyben cserélnék egy ilyen újra, habozás nélkül nemet mondanék.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-=Szabi=-
tag
régebben volt itt egy szlovák webshop-os kontakt, remélhetőleg hamarosan előkerül néhány jó hírrel
addig is gyűlnek a videók, Vernee Thor E Unboxing Video
[ Szerkesztve ]
-
bmwm3
tag
Skacok, segítsetek pls. Rootolt, 7.0-ás volt már thorom, de az akksi merülése és hektikussága miatt elszántam magam egy factory resetre. Azóta csak a twrp-ig jut el bootoláskor, akármit is próbálok csinálni. Hogyan gyógyítsam meg?
Nagyon köszi előre is!
-
frenk1
aktív tag
vernee thor e telóról infó ?Honnan lehet rendelni eu raktárról vám elkerülés végett ?Itthonr rendelhető ?
-
ackos
csendes tag
Újra működik az OTP direkt app. Hetes droidon. Az ujjlenyomat olvasóval nem boldogul, de legalább már ismét használható.
-
Gerasz
aktív tag
A hardveres teljesítménye a Thornak bőven kiszolgál (nem játszom), azonban mégis gondolkodom a lecserélésén. Ha a Thor-E-ben az alábbiak teljesülnének, egy percig nem haboznék
- valós körülmények között használható GPS, iránytűvel
- jobb kamera
- nagyobb aksiSzerintem sokan vannak így ezzel.
Meglepő lenne, ha a Thor-E akkumulátora csereszabatos volna az alapmodellével, kizárt, hogy ne legyen fizikai méreteiben is legalább másfélszer akkora
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
De, ott az x. Érdekes amúgy, az apn beállításoknál az engedélyezés szürke volt, de engedélyre volt húzva... megnézem, köszi.
Köszi srácok, végignézzük ma ezeket.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
nincs egy kis "x" a jelzésnél a térerő tetején?
Ha a mobil adatkapcsolat nincs engedélyezve, akkor ott van, egyébként piciben ott is egy 4g szöveg jelenik meg.
Ellenőrzés:
lehúzod a menüt fentről, az adatkapcsolat ikon szürke vagy fehér? Katt rá és ha fehér, akkor engedélyezted és x helyett pici adatkapcsolat típusát jelző szöveget tesz ki a státuszbarra.A mobil hálózatos gombot megnyomva egy képernyőn tologatós kapcsolóval is mutatja, hogy van-e engedélyezve az adatkapcsolat (ahol valsz írja hogy vodafone). Meg van még egy harmadik képernyő is, ami hosszan nyomva az előbbit sim-enként is engedi állítani.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz Black_Raven #8007 üzenetére
Köszi, elvileg ez van benne, az asztalon mellette volt az én op3t-m, és egyszerre néztem a sorokat, nálam simán megy a 4G, ott nem ment még most sem. Mára feladtuk.. De szerencsére minden más rendben van, csak ez a kevés maradt.
Keresgéltem, akksi %-os érték mutatása itt nem megoldható? Frissítettem 7-esre, olyanom van, de itt nem volt meg ugyanott ez a lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
Faterkam
addikt
Hétfő óta ez látszik (személyesen adtam be):
MUNKAÁLLAPOT
A hibabejelentés rögzítésre került, a termék még nem érkezett meg a vevőszolgálathoz.[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
azbest
félisten
válasz Black_Raven #8007 üzenetére
vitamaxon is kell a .net a cím végére: [link]
vitamax.snet.vodafone.net a publikus ip-s nem tömörítőt,
vitamax.internet.vodafone.net a tömnörítős natolós.az előfizetősnél
standardnet.vodafone.net a publikus, nem tömraítős
internet.vodafone.net a tömörítős natolósjaa és lehet külön engedélyezni kell az adatforgalmazást a telefon menüjében is. Ha jól emlékszem, akkor alapból nem kolbászol a mobil adaton, hanem a beállításoknál engedélyezni kell.
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz tiamat031603 #8010 üzenetére
És itthon úgy volt beállitva, ahogy írtam?
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
tiamat031603
csendes tag
válasz Black_Raven #8009 üzenetére
Igen itt vagyok, de mivel nincsen idekint mobilnetem nem is zavaró a dolog, csak nem értem miért nem képes legalább kijelezni a 4G-t. Ez otthon sem volt meg amúgy...
-
Black_Raven
veterán
válasz tiamat031603 #8008 üzenetére
Ha Hollandiában vagy , nem szóltam..
-
Black_Raven
veterán
Szia Név: Vodafone NET
APN: internet.vodafone.net(előfizetéshez)
APN: internet.vodafone.vitamax(kártyásoknak)
tiamat 031603 neked ezek a beállitások? mert ha nem, akkor nincs 4g, csak 3g
vodafone HU 4g ezt állitsd a hálózatoknál![ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
Van a telefonon QR-kódos névjegymegosztási funkció?
-
azbest
félisten
válasz tiamat031603 #8004 üzenetére
ha ugyanazon simmel máshol volt 4G, akkor két dolgot tudok tippelni: ahol vagy ott nincs olyan jó 4G lefedettség esetleg. Vagy másik frekvencián van, de a Thor tud b20-at, ami a vodánál vidéken elterjedtebb.
Esetleg, ha két simet használsz, akkor lehet az is okoz valami kavart, vagy limitet.Nekem voda sim + telenor sim van benne. A voda hangra és a telenor adatra, ez be is van állítva a készüléken, tehát mobilnetre a telenort használja. Így a voda sim csak 2G-n van, a telenor sim van 4G-n. Nem attül függ, hogy melyik slotban vannak, hanem a telefon beállításától, hogy melyik sim a prioritás.
-
tiamat031603
csendes tag
Mielőtt meglett a Thor egy Vodás Prime 6-ban volt a sim és akkor még használtam mobilnetet, még 4G-n is, szóval meglehet vodafonos segitség kell nekem ezek szerint.
Az IGO miatt nincs harag.
Azért offoltam kicsit vele, mert azt gondoltam a telefon GPS-e lehet ludas, hátha mással is előfordult már a jelenség. Próbálom újra telepiteni és kiderül. -
-=Szabi=-
tag
válasz mefistofeles #7995 üzenetére
nem is mondta senki, hogy a Thor tulajoknak taposni kell egymást a Thor E-ért, de aki eddig bizonytalan volt, most talán sikerül meggyőzni, A Thor gyártása már egy ideje leállt, kikopik a boltokból is és már csak Thor E-t lehet venni
remélhetőleg a Thor-ból sok hasznos tapasztalatot vontak le és a Thor E-nél nem lesz ilyen nagy minőségi szórás, bár lekopogom, de a zsebemben újlenyomatot keresésen kivül semm hibája nem volt még a közel egy év alatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest