Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
User64476
őstag
válasz gingerbalm #9713 üzenetére
Jár a pont!
-
User64476
őstag
vannak akku kalibrálók a play storeban, bár szerintem valami statisztikát kéne törölni az meg root nélkül nem megy... Egyébként igen, egy-két év alatt szépen eshet a gyári kapacitás, ha minden nap 100ról 0ra meríted, plusz kint hagytad a strandon a törölköződön pár órára, esetleg nyáron kitetted az ablakba navigálni.
-
User64476
őstag
-
User64476
őstag
A li-ion akksik halála a meleg és a ciklusozás (éjszaka tele, nap közben nullára, éjszaka tele, így tovább). Ha hagytad már a napon, navigáltál már vele úgy pár órát, hogy közben a tűző napon volt, és a fentieknek megfelelően töltöd, akkor sanszos, hogy párszáz ciklusnál többet nem bír ki (ha egyáltalán). Vagyis simán egy év alatt annyi az akkunak, nekem tavaly augusztusi a készülék és most lett feltűnő a gyengélkedés.
-
User64476
őstag
Na nekem is kezd gyengélkedni az akksi, már csak kb. a felét tudja mint eredetileg, és jellemzően egz reggeltől estig kört sem bír ki, így rendeltem egy akkut Aliról. Majd ha megjön, beszámolok
A keret nekem is el van repedve, de majd ha szétkapom az akksi miatt megpróbálok ragasztóval taknyolni valamit.
Ba cy lus: az a csoda, hogy egyáltalán volt rá bármilyen frissítés, a kínaiaknál nemzeti sport a dolgokat hagyni gazdátlanul lerohadni...Az a fura, hogy ilyen sokáig fogalkoztak vele, még 7es is megjelent rá, döbbenet.
[ Szerkesztve ]
-
User64476
őstag
válasz BandiHUN #8898 üzenetére
Én inkább attól tartok, hogy ha megmakkan 220ra teszi a portokat és agyonvág. A teló nem különösebben izgat a másik lehetőség függvényében, én is tudom mi van (nincs) ezekben, ami 19 wattot képes konnektorból felvenni plusz nyákszagúra fehér izzásig hevülni, és közben egy körmöm hegye hely van benne, mert még USBből is 3 bele kell férjen az nem lehet valami élet és vagyonbiztosítás.
A kérdés az volt, mi tölti, hát ez aztán tolja neki...
[ Szerkesztve ]
-
User64476
őstag
válasz Claude Leon #8895 üzenetére
Nekem van egy ebayes párszáz forintos, 3USB van rajta, azzal úgy tölt, hogy izzásig hevül a töltő, 2 óra alatt telerakja
-
User64476
őstag
válasz mefistofeles #8087 üzenetére
Kipróbáltam, nekem teljesen ugyanaz volt a fogyasztás a gyárival is, meg a Smarttal is.
-
User64476
őstag
Na én eddig birtam, visszatettem a 6-ost.
-
User64476
őstag
válasz FireKeeper #7093 üzenetére
Nekem is ugyanez van, sokszor meleg a keszulek az asztalon, zsebemben.
-
User64476
őstag
Nagyon jó lett az ujjlenyomat érzékelő a 7esben, állati gyors, nagyon érzékeny, stb, csak minden ujjamra felnyitja a telefont, azokra is amik nincsenek beállítva...
-
User64476
őstag
Na jó nekem megy vissza a hatos szerintem. Az akkuidő factory reset után 8 órás.
-
User64476
őstag
Na csináltam egy resetet, lássuk megjavul-e az akkuidő.
-
User64476
őstag
És nektek jó az akksi idő? Ez az estére lemerülés azért meredek, igaz én sokat nyomkodom, de azért jellemzően elment másnap reggelig, hajnal kettőig...
-
User64476
őstag
Akinek minden rendben van, az csinált factory resetet? Én csak rátoltam a meglévő rendszerre a frissítést.
-
User64476
őstag
válasz bollokcs80 #6826 üzenetére
Én is gondolkozom rajta, hogy visszarakom a hatost, semmi olyan nincs ebben a 7esben ami miatt jobb lenne... Most az, hogy máshogy néz ki itt-ott, hááát.... Engem van ami zavar is.
-
User64476
őstag
Nem eszi annyira az akkut mint elsőre tűnik. Meg mintha pár nap alatt beállna.
-
User64476
őstag
Nekem is panaszkodik pár alkalmazás hogy rootolva vagyok, pedig a root checker szerint nem.
-
User64476
őstag
Hát ezt nem hittem volna. Csont nélkül felment.
-
User64476
őstag
válasz kiralylevi #6304 üzenetére
Be kell leplni recoverybe, es wipe cache partition. Utana menni fog, nekem is ez volt.
-
User64476
őstag
válasz bollokcs80 #6252 üzenetére
Jobb lett, bár sokat nem számít mert már rég leszoktam róla az eddigi 10ből 2szer felismerés miatt...
-
User64476
őstag
Jott valami firssites, allitolag az ujjlenyomat olvaso javult, tenyleg mintha picit normalisabban erzekelne, bar csodak nincsenek.
-
User64476
őstag
Én sem, nálad lesz valami hiba...
-
User64476
őstag
válasz Aethelstone #6096 üzenetére
Pont ezt mondom, soha napján fog az MTK ezzel szórakozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest