Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
Mobil játék szint...
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
XuChi
addikt
Ezen mit is kellene nézni ? Halál gagyi az egész. Ócska textúrák, nevetséges tűz effekt, unalmas terep, semmitmondó rémségek ----> KUKA.
-
marilllyo
veterán
Nekem ez eléggé "B" szagú. :/
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Komplikato
veterán
Szóval értem én, hogy Unreal Engine 4.25 és ezért "Salamon töke" is RayTracingelt, de könyörgöm ... a játék annyira low poly, hogy több UE 2.x játék körberöhögné. Szerintem én aki sosem konzoloztam is tudnék jó pár PS3 játékot felhozni ami szebb, kidolgozotabb. És ez sokkal jobb már nem lesz 2020 nyarára. Szóval valami nagyon nagyot kellene robbantaniuk játékmenet és sztori vonalon. De ebből semmi nem látszik a trailerben.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
jano1102
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest