Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
No igen, de ahogy te mondod az már "saját" hhd -nek számít, nem pedig USB -s külsőnek. Ha HDD -t akarsz cserélni (azt amit a boxhoz adnak) akkor mindenféle system fájlokat kell másolgatni viszont akkor ahogy te is mondod, teljes értékű vinyóként kezeli a box, de ez nem külső HDD.
Keksz: Ez még egy jó kérdés, hogy vajon a külföldről rendelt termékek melyik ország "statisztikájába" számítanak... szvsz a nagy boltok ezt valahol vezetik, hogy hova mennyi játék megy ki.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
Én nem így tudom. Próbáltad vagy csak hallottad, hogy működik? Itt a "how to" cikk.
Sanyix: A konzolt veszteségesen árulták (a kezdetekben), gondolom valamin nyereséget is akartak nyerni.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kedvenc zene a mai napra
- Mini-ITX
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest