Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Kaptunk egy xbox 360-at Valami régi alap gépet. Játszani nem akarok vele, mert arra ott az orion űrhajó. Mondjuk szétszedem, az biztos. Kicserélem benne a ventillátort, Mert az állítólag kurvahangos. Aztán valami médialejátszó funkció jó lehet. Megláttyuk...
Auratech Field Recording
-
Hotdog12
csendes tag
Sziasztok.
Van a forza 3 ban egy olyan pálya mint ahol Ken Block driftel.
Meg is néztem a youtubon hogy hol van a játékban.
De az én játékomba nincs
Hogy lehet mentést tenni a játékban?A gyáva nap mint nap meghal.A győztes csak egyszer!!!
-
RepeatSector
senior tag
jah van egy 512mb-os memkarim vinyóm nincs mert felesleges néha néha crackdown meg sonic unleashed miatt előveszem a cuccot aztán annyi van egy kiló eredeti játékom és most kövezzetek meg de még nincs is flashelve pedig megtudnám csinálni és az enyém még xenon alaplapos első szériás core amikor bejött akkor vettük és azóta nem volt piros led meg semmi sem
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
Def26
félisten
válasz RepeatSector #61 üzenetére
És szerinted manapság mi az a 86MB?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
RepeatSector
senior tag
-
Def26
félisten
Ha megelégszel a 16GB vagy ez alatti tárhellyel akkor számodra elég az arcade. Szvsz a saját HDD gyorsabb elérést biztosít, nem hiszem, hogy felvehetné a versenyt a HDD -re másolt játékokkal.
A másik, meg hogy marha kevés az a 16GB, én már lassan kinövöm a 120GB -ot is.
[ Szerkesztve ]
-
hommeros
őstag
Csak nehogy ezzel induljon meg a hackelés 1000 formája...
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
z0d1AK
nagyúr
(#22) Prof01: Igen, olvastam, hogy csak 16gb lehet. Biztos meg lesz oldva a későbbiekben ez is, kitalálnak rá valamit az okosok. Ha nem más, lesz 30db 16gb-os partíció
(#26) Def26: Ha lesz egyszer újból konzolom, és az X-box 360 lesz, akkor sem fogom átformázni rá a vinyóm, túl sok nyalánkság foglal ott helyet a két 190gb-os Fat32 partíción
(#29) dunc: Nem igazán vagyok benne az MS konzolok világában, ők majd biztos tudják, hogy mi a jó nekik.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Morden24
nagyúr
Egy angol shopban eladott játék angol eladásnak fog számítani, mivel az angol cég fog újrarendelni, hogy feltöltsék az árukészletet.
Az más kérdés, hogy maguk a webshopok egyértelműen számon tartják, hová mennyi kacat megy el. Ezeket persze meg is oszthatják harmadik cégekkel, ha akarják.
Ezen felül ofkorsz arról tudnak, amit közvetlenül az adott országba leszállítanak viszonteladóknak.Amúgy a magyar kommunával az a vicc, hogy az egyetlen igazi kérdés annyi, hogy a magyar Live!-ból + azon keresztül elérhető szolgáltatásokból mennyi pénz jönne be.
Mert ugyebár Xboxon a warez elkötelezettséget jelent, vagyis aki most flashelt géppel rendelkezik, az nem fog nem warez játékot venni, mert netről úgyis lebannolják a rákba. Aki meg eddig fizetett a játékokért, az megoldotta vagy külföldről, vagy belföldről. Azt meg kevéssé hiszem, hogy egy hivatalos Live! szignifikánsan megemelné az itthoni vásárlók számát (bár jó lenne ilyen téren tévedni).Ergo a mostanihoz képest plusz bevétel a Live!-on keresztül keletkezne, az meg kérdéses.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Def26
félisten
No igen, de ahogy te mondod az már "saját" hhd -nek számít, nem pedig USB -s külsőnek. Ha HDD -t akarsz cserélni (azt amit a boxhoz adnak) akkor mindenféle system fájlokat kell másolgatni viszont akkor ahogy te is mondod, teljes értékű vinyóként kezeli a box, de ez nem külső HDD.
Keksz: Ez még egy jó kérdés, hogy vajon a külföldről rendelt termékek melyik ország "statisztikájába" számítanak... szvsz a nagy boltok ezt valahol vezetik, hogy hova mennyi játék megy ki.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Végre egy jó ötlet. Mostmár csak várni kell rá Ha igaz lesz ez a dolog akkor egy 2Gb os pendrive 1500 2000 ft között mozog. Arra mennének a mentések. Így háttérbe szorulnának a gyári MS memóriaegységek. Kérdés az hogy megéri e az MS nek, hogy a userek nem a gyári MS memóriaegyseéget vennék a konzolhoz ha kijön az új frissítés, hanem pendriveot használnak ami lényegesen olcsóbb.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
h-yle
addikt
Ne forgassátok már ki a költői túlzásaimat.
Természetesen piac vagyunk (nekem is van boxom, veszek is rá játékot), de nem vagyunk, és előreláthatóan nem is leszünk meghatározóak, amennyiben a userek globális igényét méri fel a cég.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
arty
veterán
attól még elkérhettek volna ugyan annyit a gyári winyora, mert az esata winyot szimplán ugyan ugy nem használhattad volna semmire, mint eddig az USB-st
viszont drágább lett volna az alapgép
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Keksz
senior tag
250GB-s sata kulso winyo van rakotve a boxra, HFS+ formazva, arrol jatszom, de a mentesek a fo winyora mennek, a box nem tudja irni nalam.
A tutorial sem irja hogy tudja irni a box, csak annyit h masold ra, gondolom a PC-vel (macdrive segitsegevel windows alatt -en is igy irom), es jatszd le a boxal.
Ha viszont fogsz egy ures winyot, notebook meretut es kicsereled a 60/120gigast akkor a box fogja megformazni es az mintha vmi FATx fajlrendszert kapna.
Ezzel nem kiserleteztem, Hirens boot cdn levo particionalo programok kozul par tudja ezt a FATx -et is, de inkabb maradtam a HFS+ -nel, a kis fajlokat jobban kezeli mint a FAT. -
L3zl13
nagyúr
Persze lehet. De a MS nem fogja supportálni.
Lehet szidni őket emiatt, de az bizony a konzolok velejárója.
A gyártónak úgysincs sok nyeresége a konzolon..
Főleg igaz ez az alsó kategóriás modellekre a kezdeti időszakban. Nyilván nem fog lemondani a kiegészítőkből származó bevételnek illetve keresztbe tenni a drágább modelleknek.Aki hülye, haljon meg!
-
h-yle
addikt
Én is magyar vagyok. MS meg pont leszarja. Egyébként meg azt mondtad sokan vesznem Arcade-ot és ezért ezzel jól jár az MS, én erre reflektáltam, hogy mi nem vagyunk piac.
Vagy a Microsoft már csak MO-ra termel újabban?
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
FefeeX
veterán
2004 közepén szabványosították az eSATA-t, 2005ben jött az első 360... Nos, szerinted a még új technológiát miért nem pakolták bele? Amúgy később sem fogják valószínűleg, pont a pénzügyi okok miatt, de nem hinném, hogy a technikai újdonságok, amik megjelenésük után 3 évvel is kuriózumnak számítottak szinte, majd konzolon jelennek meg elsőre.
Def26: pedig így hogy mondta, nekem is rémlik a FAT32, mint felhasználható felület, valami fórumon olvastam valami guruktól... Majd megkeresem.
L3zl13: azért ne menjünk ennyire messze... lehet, csak nem mindegyikkel, sok dologtól függ, de aki tényleg azt akar az meg tudja oldani...
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Én nem így tudom. Próbáltad vagy csak hallottad, hogy működik? Itt a "how to" cikk.
Sanyix: A konzolt veszteségesen árulták (a kezdetekben), gondolom valamin nyereséget is akartak nyerni.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyix
őstag
estleg egy esata csati nem lett volna értelmesebb amikor kitalálták az ikszbogzot? jaaa hogy akkor nem lehetett volna 20k elkérni egy néhány 10 gigás vinyóért, amennyi pénzből már terás satás vinyót kapni?
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
FefeeX
veterán
Az én olvasatomban nem is azt írta, hogy arról fog játékot betölteni, hisz azt nem is lehet majd. Legalábbis a jelenlegi infók szerint.
Amúgy a Silicon Power 16Gb USB-s SSD 13ezer, egy átlagos 16 gigás pen meg 10ezer körül van, annyira nem nagy különbség... A többszörös sebességet nézve meg főleg... Ha lenne a boxon eSATA, és teljesen szabad lenne a külső eszköz kihasználása, az SSD oda-vissza verné a 20 gigás vinyót, árban és teljesítményben is...Def26: ez mondjuk elég kemény, hogy formázgatni kell hogy lássa... Akkor a külső vinyókat továbbra is inkább a WD TV-n használom, az tud NTFS-t, szerencsére.
[ Szerkesztve ]
-
L3zl13
nagyúr
válasz BloodyEddie #30 üzenetére
És? Gondolod, hogy a pendrive-okat lekorlátozták ugyanakkor HDD-ből meg engedélyeznek bármekkorát?
Aki hülye, haljon meg!
-
kenny123
addikt
Várjuk, várjuk
yo
-
BloodyEddie
őstag
Végre egy normális fejlesztés
-
L3zl13
nagyúr
Kíváncsi leszek a jövőben lehetővé teszik-e valamelyik játéknál a mentések hordozhatóságát PC és Box között.
Aki hülye, haljon meg!
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
dejó jön a sok csíter
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
FefeeX
veterán
Na nem mintha a HDD nem lenne hordizható... De ez csak egy mellesleg-felvetés...
Ez amúgy nekem, akinek 250es HDD van a géphez, egyelőre elég feleslegesnek tűnik (ráadásul egyik ismerősnek sincs 360ja, sőt, szinte konzolja se, csak egy ismerősnek van egy PS2-ese Hiába no, valszeg már nem az a korosztály vagyunk )Prof01: sajna igen, a saját üzletüket nem fogják rontani ezzel... Jobb nekik, ha 3-4szeres áron ránk tudják sózni a már senkinek nem kellő szériákat...
Amúgy persze, mentésnek jó lenne, ha Arcade-ot vettem volna, de a dizájn fontosabb volt akkor, és hálát is adok emiatt, ugyanis 1-2 játékkal szörnyű lemezről játszani... Nem is csak a hangja, de mondjuk a MKvsDC rengeteg ideig tölt vinyóról is...
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
Mert ott az USB az xbox elején, és aki nem akar HDD-t venni aranyárban a gépébe (mert pl Arcade van neki) sőt, nem akar aranyárban memória modult sem venni az bedugja a pendriveját és menthet rá örömében. De ha HDD van is a gépben, ez hordozható, viheted haverhoz ha játszani akartok.
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Croft-21
őstag
lehet hülye kérdés de nekem nemrég óta van boxom... Hogyan lehet frissítést leszedni? vagy automatikusan leszedi? Fent vagyok liveon.
-
hitvanyalak
senior tag
Azért nem kapkodták el... gondolom memory unitot már egyáltalán nem vesz senki. Bár hozzáteszem, én örülök a vinyómnak, mert a fejet jobban féltem...
[ Szerkesztve ]
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Keksz
senior tag
-
félisten
Ez miért lesz jó?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
P00By
nagyúr
Ez biztos hasznos lesz!
-
őstag
remek ötlet
VGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
Sicilian
addikt
Na, végre valami...
nothing is true everything is permitted..
-
nonoka74
tag
kellet már nagyon,sokan vettek vinyo nélküli boxot(mert olcsóbb)!
-
z0d1AK
nagyúr
Megtöri az MS a saját piacát?
Érdekes.
Felhasználó szempontból viszont nagyon is jó dolog.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
twine
veterán
Tök hülye vagyok a Boxhoz sajnos Pedig már egy ideje érlelődik bennem hogy inkább ez kéne mint VGA De a "poén": lassan ebből is PC lesz Usb-s HDD.....internet....mi kell még?
-
daninet
veterán
Üdvözlöm a változást!
Ha még a játékok is lementhetőek lennének csúcsszuper lenne (habár a sok silány pendrive miatt ami forgalomban van, nem fogják ezt az opciót megnyitni, tele lenne vérpistikével a fórum, h laggol a játék)Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
RepeatSector
senior tag
hála isten
legalább most már nem szab határt az 512mb memo"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
tomi79
csendes tag
Végre lehet majd hex editelni a mentéseket mindenféle hdd transfer kit nélkül is
-
Morden24
nagyúr
NA, remek ötlet, szerettel várjuk.
Sectumsempra - For Enemies
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Hardcore café
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sweet.tv - internetes TV
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Vételi áraink: PS5 120e / PS5 Slim 140e / PS5 Pro 255e Ft
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest