USB-s mentési lehetőség Xbox360-on?

Napi pletykarovatunk alkalmával az Xbox360 régóta várt lehetőségét boncolgatjuk. Ott van ugye rajta az a két USB port, amik segítségével könnyedén tudnánk helyettesíteni a drága pénzért megvehető Xbox360-as HDD-ket, mondjuk elsősorban az Arcade kiszerelések kapcsán.

A Joystiq birtokába került dokumentumot állítólag egy Microsoft-os szoftvermérnök követte el, a dokumentációban pedig az áll, hogy még idén megkapjuk azt a frissítést amivel USB-s tárolóeszközeinket használhatjuk az Xbox360-hoz. Erre mentéseinken kívül bármi mást is rátölthetünk, mint például a Live-ról letöltött Arcade játékok esetleg DLC-k és még a Games on Demand keretében megvásárolt teljes játékokat is. Vagyis teljes értékű tárolóeszközként funkcionálna.

Az USB-s adatmentéshez minimum 1 GB méretű eszközre lesz szükségünk,  és maximálisan 16 GB-osat használhatunk, vagyis egyelőre nem lehet teljes mértékben kiváltani a HDD-t, de egy átmeneti megoldásnak mindenképpen jó lehet.

Szóval várjuk a következő nagy frissítést és bízunk benne, hogy valóban megtörténik amit a Joystiq és az ő forrásuk állít.

Azóta történt

Előzmények