Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Persze , nem vitatom. Kutyások nálam az első helyen állnak a Crash bandicoot óta, de elhiszem ezt a grafot majd ha látom. Addig marad az egészséges kételkedés, mert ez nem ingame jelenet volt , hanem egy átvezető Cg anim., meg igazából sokat nem láttunk belőle, max a karakter kidolgozottságát.
Ez nem a játék mivoltát és jóságát vitatja, meg azt sem , hogy gyönyörű lesz, de ez szerintem nem így fog kinézni a játék közben. saját vélemény.Én jómagam játékélmény párti vagyok, nem pedig grafika. szval...[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
Ez sok játékra elmondható. a CGI és a real time grafika 2 különböző dolog, ezt te is jól tudod. Lehet hogy ezt arendert egy fejlesztői PC-n nyomták vagy éppen megint 5 ps4 futatta.
Nézd meg a Mortal előző verzióját amire szintén azt mondták real time meg a játék motorjával renderent ( ami igaz is)minden féle hír volt aztán most az E3 valós trailer már gyengébb ,de persze így is nagyon ütős és város."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
CGI átvezető, nem kell itt ájuldozni. Amúgy attól még biztos jó és szép game lesz.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Delta Force (2024)
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- PR-Telecom
- Milyen egeret válasszak?
- OTP Bank topic
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox 360 Játékok
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest