Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steeve84
csendes tag
Meg a fejtörőkre is koncentrálhatnának, mert az mostanában valahogy kimarad a játékokból. Attól még, hogy sokat pofázok benne, nem lesz jó valami.
May the Schwartz be with you! :-)
-
G4ga
őstag
Tenyleg azt hiszik hogy ezt a dumat valaki meg elhiszi nekik?...
Tenyleg azt hiszik?... Olyan edikME 3 utan folytatott tenykedesuk utan azt se hinnem el amit kerdeznek.
Es ebben az esetben nem a jatek hibaira utalnek, hanem a jatekosokkal valo kommunikacio modjaval. Az EC Dlcvel szo szerint szembekoptek a jatekosokat. Az Ec megjelenese elott igy hallgatunk, ugy hallgatunk beneteket... Mi lett belole? ...Szvsz ha azt akarjak hogy fogyon szerintem nem eleg hogy jo legyen a jatek... Ennek 2x olyan jonak kell lenni...
Az emberek nem felejtik el amit a DA2,SWToR es ME3ak muveltek...
-
aktív tag
szerintem nem kellene ennyire embertelenül meggyalázni az ultima nevet!
Peace is a lie, there is only passion...
-
Dumbass
csendes tag
Khm..választási lehetőségek... persze..persze..
Mondá egyszer az EA köll a pénz és lészen casual game..[ Szerkesztve ]
"Home Is Now Behind You, The World Is Ahead"-Gandalf the Grey
-
FehérHolló
veterán
korábbi hagyományoknak megfelelően ezúttal is a játék történetére, valamint az annak cselekménye közben meghozott döntéseink által előidézett változásokra fókuszálnak.
Jaja, mint a Mass Effect 3-ban, ahol minden apró döntésünk befolyásolja a végkimenetelt.
Hogy tiszta legyen: az Extended Cut bejelentését és a ME3 megjelenését megelőző Bioware-es bullshit szövegre utalok.Skynet is real. It's called Google.
-
vitaro
senior tag
Ó, hát peeeeersze...
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
aktív tag
hol is hallottam már ilyen és ehhez hasonló hazugságokat??...
Peace is a lie, there is only passion...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest