2019. szeptember 22., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) sing1ep1ayer


sing1ep1ayer
(őstag)

Imádom az Elder Scrolls sorozatot, de ez az MMO szerintem felesleges. Semmivel nem lesz nagyobb sikere, mint bármelyik másik multinak.

(#2) Mister_X


Mister_X
(nagyúr)

"Nem, egyetlen PvE területen sem találkozhatsz majd ellenfél játékosokkal."

Hát... így elvész egy kicsit az Elder Scrolls varázsa.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake." --- A warezt tiltja a bushido.

(#3) ProEvoFan


ProEvoFan
(veterán)

Havidíjas lesz?

PSN ID: ProEvoFan_hun

(#4) Gave válasza ProEvoFan (#3) üzenetére


Gave
(őstag)

Előreláthatólag igen, bár szerintem még nincs hivatalos álláspont.

Mister_X: Igen, jelenleg ez kelti a legnagyobb negatív visszhangot, hogy szétszedték a szövetségi területeket és ahhoz csapták még hozzá a szeparált pvp zónát. Ez nem hiszem, hogy nyerő húzás volt, bár majd élesben kiderül.

[ Szerkesztve ]

luck • /lʌk/ • result of an event-chain we are too lazy to decode and backtrace then understand and accept.

(#5) ProEvoFan válasza Gave (#4) üzenetére


ProEvoFan
(veterán)

Ha igen, akkor én nem jósolok neki nagy jövőt...

PSN ID: ProEvoFan_hun

(#6) Piszkos-Fred válasza Mister_X (#2) üzenetére


Piszkos-Fred
(tag)

Az ESO 2in1 játék lesz.

Kapsz egy 350-400 órás pve tartalmat, ezt tekintsd egy új TES résznek, ha tetszik, akár a TES VI-nak (persze, nem az, de önálló címnek is tekinthető a pve rész).

Aztán kapsz egy Oblivionban látott nagyságú központi tartományt, Cyrodiilt, amelyben szintén csinálhatsz mindent (küldetések, craft, felfedezés, kalandok), de mindez pvp körülmények között. Azt ne felejtsd el, hogy a TES játékokban sosem volt pvp, nem része, és az ESO elsősorban TES játék, és csak másodsorban MMO. Ez a fejlesztők is nyilatkozzák mindig, a TES stílus és hagyomány fog dominálni. Emiatt nem akarták azt, hogy a TES solo játékhoz szokott embereknek szükségszerűen a pvpvel is kelljen foglalkozniuk.

Az Elder Scrolls "varázsa" a szólózható nyitott világban és a karakter szabad fejlesztésében van, nem abban, hogy pvpzhetsz vagy sem, ami 20 év alatt még csak jelen sem volt a játékokban. Sajnálom, de ez oltári nagy marhaság.

(#7) Piszkos-Fred válasza ProEvoFan (#3) üzenetére


Piszkos-Fred
(tag)

Igen, reménykedik mindenki, hogy havidíjas lesz. A legtöbb TES-t szerető játékos ezt szeretné (lásd felméréseket a TF-n), és a fejlesztők is valószínű ezt tervezik. Ezzel távol lenne tartva nagyon sok, szándékosan felesleges indulatokat gerjesztő mmo-nomád, akik mint egy sátortábor, havonta vándorol egyik mmoról a másikra, és mást sem csinál, csak köpköd és gyalázkodik.

(#8) Wolverine válasza Piszkos-Fred (#7) üzenetére


Wolverine
(félisten)

Szerintem ez nem tartaná vissza őket attól, hogy egy open beta fázisban megjelenjenek, esetleg próbaként megvegyék a játékot - mondván max. nem fizetnek elő az ingyen hómap után...

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#9) Piszkos-Fred válasza Wolverine (#8) üzenetére


Piszkos-Fred
(tag)

Igen, sanszos. De sajnos ott tart manapság az internetes kultúra, főleg az mmo-k esetében, hogy az ember gondolkodik, és főleg reménykedik minden lehetséges megoldásban, amely megóvja az ő játékát és szórakozását. Mert hiába jó egy film, ha a moziban melletted egy olyan társaság ül, akik leszarják a filmet, és direkt zavarják az előadást.

Egy havidíjas rendszer sem garancia arra, hogy a f2p hordát távol tartsa, de segíteni segít benne :) Az, hogy a havidíjas rendszer öngyilkosság manapság, ha nincs mögötte megfelelő tartalom és frissítés, az vitán felül áll.

Viszont rengeteg olyan idióta sem hiányzik a játékba, akiknek fogalma sincs a TES világáról, és éppen valamelyik f2p-ből esnek be, csak mert "új mmo jelent meg", és ha nem kapják meg az álmaik mmoját (ahogy azt sosem fogják, de ez más kérdés), akkor hisztiznek, sírnak, hangoskodnak és köpködnek. A TES közösségétől ez távol áll, és nem is hiányzik.

Persze, midnez csak álom, nem lehet megakadályozni, hogy fél év múlva ne legyen ugyanaz a balhé, mint minden évben, ha új mmo jelenik meg... sajnos.

(#10) ProEvoFan válasza Piszkos-Fred (#7) üzenetére


ProEvoFan
(veterán)

Értelek.A GW2ben is ez volt.Az elején oda voltak érte, aztán a WoW kockák és az MMORPG Vándorok teljesen alaptalanul elkezdték szidni.Közben aki meg szereti a játékot, az élvezi és hála istennek sokan vannak:)
Amúgy a mai fiataloknak semmi sem jó...

PSN ID: ProEvoFan_hun

(#11) Piszkos-Fred válasza ProEvoFan (#10) üzenetére


Piszkos-Fred
(tag)

Irreális elvárásokkal vágnak bele a buta emberek az új mmokba, aztán amikor nem azt kapják amit megálmodtak (és amit rajtuk kívül senki sem ígért), akkor besértődnek és szidnak mindent, mint egy jóllakott óvodás, akitől elvették a legóját. Közben pedig, aki tisztában van azzal, hogy mit nyújt egy mmo, és képes örülni és megtalálni a szórakozást a játékban, és nem csak a hibákra koncentrál, évekig jól tud szórakozni. Ezt a folyamatot kellene valahogy megoldani, és a kezdeti idiotizmus fázisát kizárni (ami persze lehetetlen feladat) :)

(#12) Shing válasza Piszkos-Fred (#11) üzenetére


Shing
(őstag)

Nekem nincs ilyen tapasztalatom játékosok terén, pedig több nevenincs játékot is kipróbáltam. Rohan Online-ban kevesen voltunk magyarok, de mindenki nagyon jó fej volt, külföldiekkel sem volt problémám. Aztán volt még Tales of Pirates, itt max a mallerek gondolták úgy h felsőbbrendűek. :DDD
Most a Dragon Nest SEA-t nyúzom, ez már sokkal pörgősebb és egyedi játék és sokkal jobban solozható mint a többi MMO, így nincs is rossz tapasztalatom, mert sokkal kevesebbet beszélek másokkal...
Szóval úgy látszik kerülni kell az AAA címeket, mert oda tényleg túl nagy elvárásokkal mennek emberek... :DDD

Anti-hype

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.