Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
McDuglas
aktív tag
Örültem volna, ha hamarabb megjelenik, de tavaly már lőttem egy MX Verticalt, amikor az olcsó 2000 forintos kínai próba vertikál elkezdett problémázni. Én amúgy teljesen meg vagyok vele elégedve - nincs hüvelykujj görcs (ez honnan jött? azzal nem kell szorítani) a 135 g se vészes. (Lesúlyozott G502-hez képest pláne nem)
Nekem HP "ergo" wireless meg valami CM egeret váltott a melózós gépen és azokhoz képest egy megváltás. Hosszabb távon eddig vagy ez vagy a G502 ami kényelmes tud maradni, minden más hasogat.Szerk:
#9 NandoXXL
Én erről a gembirdről váltottam MX Verticalra. Kipróbálni tényleg jó, játékon kívül mindenre elmegy, meg csak valamelyik oldalsó klikkje kezdett szórakozni 1 év alatt - de nálam az tette be a lécet, hogy deskmatra váltottam és azon nem működött a gembird...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A bal- és jobbkezes verzióban is elérhető Lift jelentősen olcsóbb, mint a márkán belüli konkurensnek számító MX Vertical.
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- War Thunder - MMO Combat Game
- SSD kibeszélő
- Bitcoin topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest