Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
válasz
bishoplogan #14 üzenetére
Akkor ennek örülök. Segítsük egymást gyerekek!
-
bishoplogan
senior tag
Nem bántottál megm, jóhogy szóltél, már rég helyesbítettem I'm Alive-ra.
-
Nunder
őstag
válasz
ez_meg_emaz #12 üzenetére
Nem bántásból volt ám, csak egy kis Big Bang Theory kihozza az emberből
[ Szerkesztve ]
-
Nunder
őstag
Assassin's Creed, Splinter Cell jöhet a többi annyira nem hoz lázba.
Egy kis szőrszálhasogatás így 11 után: "I'm a Live" vagy "I'm Alive"?
-
tkesy
őstag
Sehol egy Silent Hunter 5
-
bishoplogan
senior tag
Sorry a hibáért, a Splinter Cell Conviction megjelenését jól benéztem, javítva, tehát nem 2010 március végégig kell megjelenjen, hanem 2009 november-decemberig. A többi tudomásom szerint jó.
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
Te is olvasd végig amit írok.
rohadt fáradt vagyok, de ha az assasin és a splinter is q3 akkor hogy a rákba más időpont társul hozzájuk a szövegben?
az már leesett hogy az első oszlop is a 2009-es üzleti év, csak idiótán van (illetve nincs) jelölve, 2010 alatt egy q3 az már a 2010-es év egy jobb fajta táblázatban. Na jó, immár magamtól is fáradok, inkább nem pofázok
jó és kész
ui: de végig üzleti évekről beszéltem, úgy értelmezd ha van erőd én már nem olvasom el újra mit írtam
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
válasz
bishoplogan #2 üzenetére
Azért írtam az "amennyiben" től azt a részt. Valami ziher nem stimm, nem kötekedés volt. Olyan üzleti év meg nincs hogy a 2010 q4 az március
, avagy a fejléc a rossz, és az még a 2009-es üzleti év negyedik negyedéve.
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
A cikk tartalma és a táblázat adatai nincsenek igazán összhangban nálam. Assasin-t én a 2010-es oszlopban látom, illetve a Q betű az negyedévet jelent, a mellette lévő szám pedig annak sorszámát a vizsgált évben, a pénzügyi dolgokban. Amennyiben meg a játékok hamarabb jelennek meg és a pénzügyi dolog csúsztatott náluk időben, akkor sem stimmel, mert Assasin és Splinter cell-re mást ír a cikk, de a táblázatban egy helyen és időben szerepelnek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az Ubisoft üzleti jelentést adott ki, melyből néhány játék megjelenéséről is esik említés.
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest