Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kNG

senior tag

válasz cucka #51 üzenetére

Az innováció egy kreatív ötletből születő folyamatot jelöl, amely megvalósítja az ötletet. Olyan dolgot hoz létre ami új...szerintem ebben nem tévedtem...

Kreativitás (figyelem NEM egyenlő a kreatív feladattal, illetve kreatív folyamattal): Alkotókészséget jelent..

tehát, idézem magam:

"...de ha 1-2 ötletet átdolgoznának, módosítanának rajta, akkor át lehetne ültetni sok játékba...ehhez csak egy kis kreativitás kéne, ehelyett sokszor maradnak a fejlesztők a jól megszokott, már tutira bevált dolgoknál..."

Ehhez csak egy kis kreativitás kéne...magyarán a fejlesztőknek egy kis alkotókészségre lenne szüksége, ahhoz, hogy tudjanak valamit létrehozni, ami érték lenne...

mint ahogy írtad is a kreatív feladat, illetve folyamat nem egyenlő az innovációval.

A Portal ilyen szempontból akkor innovatív munkának tekinthető...de ha átvennének ötleteket az már nem, viszont ha hozzátennének valamit, vagy módosítanának rajta, akkor az kreatív folyamat lenne...amely megvalósításához kell egy kis kreativitás...vagy én gondolom rosszul? :U

[ Szerkesztve ]

MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)

Új hozzászólás Aktív témák