Új hozzászólás Aktív témák
-
exec79
tag
blizzard jelenleg az egyik legkorrektebb software ceg a piacon. f2p jatekai teljesen jol jatszhatoak rakoltes nelkul is, folyamatsoan figyelik a statisztikakat, balance-olnak rendesen, figyelik a megjeleno csalasokat/csalokat es lepeseket tesznek ellenuk. A jatekaik jol optimalizaltak, ha vmi durva bugot talalnak akar meg aznap javitjak! Barcsak ilyen lenne a tobbi dev es kiado hozzaallasa.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz errorcode06 #29 üzenetére
„10 év? Ugye ezt te sem gondoltad ?”
A Diablo 2höz tavaly jött ki az utolsó patch....
Diablo 2nél tavaly volt ladder reset...lehet most is van még, google talán megmondja.
Ja, majdnem elfelejtettem; Diablo 2 nyáron lesz 17 éve hogy megjelent.[ Szerkesztve ]
-
errorcode06
őstag
Lehet hogy vannak tények, számodra. Számomra ezek akkor fogytak el amikor hagyták hogy megvegyék őket kilóra.
10 év? Ugye ezt te sem gondoltad komolyan?
A mecsméking (legalábbis 3k környékén) egy vicc, az arcade és QP szintén. Gondoltam kikapcsolódom kicsit (QP), zsinórban kb 12-13 meccset buktam későn érkezés (2 alkalommal is kevesebb mint fél perc volt hátra), afk, vagy leaver (voltam 2v6-ban is) miatt.
Büntetést kapnak érte? Nem, csak competetiv-ben. Vicc! (Ne számold ide az xp levonást mert sírva fakadok a nevetéstől).
CTF? Megkérdezném a kedves tervezőt, játszott-e már valaha CTF-et? A választ már jó előre tudom...
Szerezzek csapatot? Te a QP-t is csapattal tolod? Jó neked, nekem arra nincs lehetőségem hogy állandó időpontban játsszam, így max ha +2 embert össze tudok szedni, azt sem mindig.
Tudom, játsszak mással. Ezt fogom tenni. Így nem idegelem magam többé jónéhány retardált miatt.
Bocs, nem támadásnak szántam, de ez már kikívánkozott belőlem...
Az meg már csak hab a tortán hogy 50 ládából a 3 hét alatt 0 eventes skin esett...
[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Scholes9
nagyúr
Más ennyi tartalmat 3 hónap alatt? Most ez komoly
Ha így is van, akkor is kizárt, h ingyen...jó sok pénzért vehetsz DLC-ket, na jó, talán a Witchert ide lehet sorolni, de az csak 1 játék, ezzel szemben a Blizzard kb az összes játékával ez a helyzet....Az Overwatch-hoz is full ingyen rakja bele és még jó sok évig így marad...ehhez a játékhoz kb 10 évig lesz támogatás. Mondj pár ilyen címet...nem nagyon van Legyünk kicsit objektívek
Lehet szidni a Blizzardot, de amit letettek az asztalra a 25 vagy hány évük alatt, az példátlan és követendő bárki számára, és ez tény
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz errorcode06 #25 üzenetére
Azokról az értékelésekről beszélsz, ahol azért adtak nulla pontokat, mert szerintük ingyenes TF2 koppintás az Overwatch, és a Blizzardnak volt képe ezért pénzt kérni?Na meg tele van a játék 10 évesekkel...
Ez tényleg releváns...
No, a végén még azt hiszitek, hogy fizetett fanboy vagyok; pedig nem.Nálam téma off. -
errorcode06
őstag
válasz ProEvoFan #23 üzenetére
Milyen tartalom jött hozzá bőven? (CTF-en kívül, ami nincs is élesben mert annyira szar).
Metacritic? Ha a blizz a kőszimulátort adná ki a neve alatt, azt is 91%-ra értékelnék.
Metacritic: Metascore 91, Userscore 6.8. Értem.
[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Gery9112
őstag
Igen a Blizzard nem a gyorsaságáról híres, de mutass még egy céget, amely annyi ideig támogatja a játékait mint a Blizz. Egy multi only játéknál az állandó és hosszú support a legfontosabb.
Túlárazott szutyok....ok, kérem kapcsolja ki....[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
ProEvoFan
nagyúr
Minden tartalom ingyen van és jött hozzá tartalom bőven.Persze mindig többet lehet kívánni, de a Blizzard eddig nem hanyagolta el a játékot.
"...túlárazott szutyok..."
Attól nagyon messze van.Metacriticen 91%on áll az értékelése.
Egyáltalán játszol ezzel a játékkal?[ Szerkesztve ]
-
Taragas
aktív tag
válasz ProEvoFan #20 üzenetére
Itt nem arra céloztam, hogy béta, hanem hogy egy teljesen más játékot fejlesztettek (asszem titán, vagy valami ilyesmi volt, és MMO lett volna), és ha már belebukta és ott volt egy félkész program, kicsit átalakítva, kiadták ezt a túlárazott sz*tyk*ot. Jah és amúgy arról ne is beszéljünk, hogy más ennyi tartalmat kb3 hónap alatt rak bele a gameba, nem egy év alatt. Azt szokták mondani, jó munkához idő kell, a szarhoz mégtöbb....
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
Taragas
aktív tag
Bocsánat ha vulgáris leszek, de:
Ha oda kuláznak az asztalra a jó nép azt is megeszi, mert blizzard csinálta. Mióta együtt van az actvisonnel, meg a normálisabb alkalmazottak sorra hagyják ott őket, azóta egy kuka a cég. Arról nem is beszélve, hogy egy félkész játékot adtak el egész játékként. Köszönöm, soha nem fogok ezzel a játékkal játszani, és többet blizzard játékra egy garast is költeni. EZ az én !saját! véleményem....Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
hemaka
nagyúr
Én is kipróbáltam valamelyik héten, kaptam ingyenes kulcsot, mert rég óta wowozok, de az ugrabugra lövöldözésből már kinőttem úgy 15 éve. De kösz bliz a lehetőséget.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
exec79
tag
válasz errorcode06 #4 üzenetére
valos statisztikai alapokon nyugvo kijelentes
-
Hiftu
senior tag
válasz Necroman_Mk2 #13 üzenetére
A single only játékokat az eladással mérik.
Ha fél éve nem adnak el újabb példányt, akkor gazdaságilag a végére jutott a termék.
Ha el sem indította senki fél éve a játékot, akkor az esetleges micro-transaction bullshit sem termel pénzt.A multi-player játékoknál az aktuális aktív játékosszám a lényeg. (Nem a 30 milliomodik játékos.)
Ha ez (sarkítva) az adott hónapban 10 fő, akkor hiába volt akár 90 millió játékos, aki játszott vele.Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
-
Wesder
félisten
Mert a dotalol elviszi a moba játèkosok 90%-át.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Hiftu
senior tag
Ez annyit jelent, hogy mennyien inditották el a játékot a megjelenéstől kezdve?
És mennyien nem játszottak a játékkal az elmúlt 1-2 hónapban?
Mennyien törölték le a játékot?
Én is csak abban a statisztikában bíznék meg, amit saját kezüleg hamisítok.Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz laceszgamer #7 üzenetére
Ez jogos, de tegyük hozzá, hogy tudtommal idén nem volt még free hétvége, mégis 5 millióval nőtt állítólag azok száma akik kipróbálta.
Btw érdekesség: Kínában egész májusban free az Overwatch. [link]
Live-Die-Respawn
-
laceszgamer
addikt
Apróság, de nem azt írják, hogy ennyi a stabil játékosbázis, hanem ennyien próbálták ki... Szép dolog a marketing.
Főleg, hogy voltak ingyenes hétvégék is, így még azt se lehet mondani, hogy ennyien megvették.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Major_S
csendes tag
Ez totál nem igaz majdnem akkora a játékosbázisa mint az OW-nak, mindenki a Dva skint farmolja benne
Justice!
-
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Meg is érdemli a sikert.
Blizzard amihez hozzányúl, az arannyá változik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Google Chromecast topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Yettel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- Montenegró kiadta az USA-nak a TerraUSD-összeomlás kulcsfiguráját
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest