- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
errorcode06
őstag
válasz ProEvoFan #23 üzenetére
Milyen tartalom jött hozzá bőven? (CTF-en kívül, ami nincs is élesben mert annyira szar).
Metacritic? Ha a blizz a kőszimulátort adná ki a neve alatt, azt is 91%-ra értékelnék.
Metacritic: Metascore 91, Userscore 6.8. Értem.
[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Taragas
aktív tag
válasz ProEvoFan #20 üzenetére
Itt nem arra céloztam, hogy béta, hanem hogy egy teljesen más játékot fejlesztettek (asszem titán, vagy valami ilyesmi volt, és MMO lett volna), és ha már belebukta és ott volt egy félkész program, kicsit átalakítva, kiadták ezt a túlárazott sz*tyk*ot. Jah és amúgy arról ne is beszéljünk, hogy más ennyi tartalmat kb3 hónap alatt rak bele a gameba, nem egy év alatt. Azt szokták mondani, jó munkához idő kell, a szarhoz mégtöbb....
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
Taragas
aktív tag
Bocsánat ha vulgáris leszek, de:
Ha oda kuláznak az asztalra a jó nép azt is megeszi, mert blizzard csinálta. Mióta együtt van az actvisonnel, meg a normálisabb alkalmazottak sorra hagyják ott őket, azóta egy kuka a cég. Arról nem is beszélve, hogy egy félkész játékot adtak el egész játékként. Köszönöm, soha nem fogok ezzel a játékkal játszani, és többet blizzard játékra egy garast is költeni. EZ az én !saját! véleményem....Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest