Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
Morden24
nagyúr
Nyilván nem találomra válogatták be a tagokat a kosárba.
Minden nagypofájúság nélkül mondom: az, hogy bekerültünk, kvázi nekünk köszönhető; annak, hogy nagy nehezen összeszenvedtünk egy kritikus tömeget, ami elégségesnek bizonyult ahhoz, hogy foglalkozzanak velünk.(#10) szabogabor10: Ez így van, aki nem kizeti ki az 50 dodót, az vagy tudatosan nem akar Live-ot, vagy warezos. Egyébként inszignifikáns összeg, ráadásul fizetheted olyan felosztásban, amilyenben csak akarod, tehát még csak együtt sem kell leszurkolni.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
veterán
Igen, én is megláttam hirtelen az ötven dolcsimat a több mint egymilliárdban
Lényegre térve, az MS nagyon jól tudta, hogy nem az az évi 50 dolcsi lesz az akadály a gémereknek, hogy online játszanak. Ez egy nagyon jó üzletpolitika és maximálisan be is jött nekik.
A tavaly novemberi dash frissítés pedig csak emelte az előfizetők számát az új alkalmazások miatt, egyesek régiókorlátozottsága miatt elsősorban az USA-ban és Angliában.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Morden24
nagyúr
miért is választották pont a mi országunkat
Igazából csak egyek vagyunk, és amúgy szerintem elég sok köze van a dolognak, vagy legalábbis az időzítésnek a Live Anywhere-hez (a cross-platform Live; Xbox, Win, WP7, Zune...).
Van egy tippem, hogy az egyéb onlány szolgáltatások is elérhetőek lesznek (ha nem is egyből, hamarosan)...
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Jó lenne erről egy spekulációt olvasni, hogy mégis mi mennyibe kerül, és mikortól várják, hogy megtérüljön. Illetve arra is kíváncsi lennék, hogy miért is választották pont a mi országunkat? Valahogy nem tudom elhinni, hogy a gazdasági mutatónk lenne olyan jó a téréségben (vannak nálunk jobb helyzetben lévő országok is).
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Morden24
nagyúr
válasz LackoMester #6 üzenetére
Nem is a bevezetés a költséges annyira, hanem a fenntartás. Ami tény, hogy aprópénz az MS-nek (egy országra lebontva), de attól még lehet adott esetben veszteséges, és hát nem jótékonysági szervezetről van szó.
A szolgáltatás megszűntetése pedig egyrészt nem egyszerű folyamat, másrészt bődületes presztízsveszteség nem csak az adott országban vagy régióban, de globálisan is. Így jó alaposan meg kell fontolni egy beruházást, hogy minimum olyan szinten legyen, ahol akár veszteséggel is fenntartható.[ Szerkesztve ]
-
zola0306
tag
Öszekötni őket az Activision-el és atomjaira verni őket!
Ha megtisztellek hogy írok neked elvárom ezt fordítva is!
-
g4mer
senior tag
Szép szám
Sic Parvis Magna
-
Morden24
nagyúr
Kicsit részletesebb cikk, ha megy az angol: Bloomberg
Egyébként ott van, látom az én tízezresemet is a milliárd között
(#2) Def26: Konkrét árat nem tudok, de ugyebár fel kell építeni a supportot (ezt nem tudom, hogy más országgal vonják-e össze, vagy konkrétan új humánerőt fog-e jelenteni), és természetesen a marketingköltségek: reklámozni kell az új szolgáltatást, szerződéseket kell kötni nagyobb boltokkal, meg kell csinálni a lokális nyelvi supportot, létre kell hozni a megfelelő webhelyeket, és természetesen az MS-HU-nak fel kell majd dolgoznia a folyamatosan beérkező user feedback-et.
Lesz itt dolog bőven, kurva sokba kerül ám egy ilyen buli. Nem véletlenül nem csinálták eddig meg.
Ami inkább érdekelne, hogy mikor lesz végre hivatalos álláspont az account migrálásáról, mert én hallottam már még nem tudjukot, meg mindenképpen meg lesz oldvát is.[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Ennyi, biztos vagyok benne, hogy a Magyar Live is nyereséges lesz. Szerintetek mennyi költsége lehet annak, hogy kiépítik nálunk a hálózatot?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
h-yle
addikt
A Sony helyében én is rámozdultam volna a témára. Ez még gombócból is sok, sőt abból sok igazán.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch! Ajándék játékokkal kiegészítőkkel.
- OLVASS! Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes 825GB Konzol! 2 Joystick
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol Jegelve Tamás részére
- PlayStation 4 Pro 1TB, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 5 Pro eladó ÚJ, BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest