Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shummo
senior tag
Üdv. HeadLess-Lede-18.01 r8353 16 r8353-d27d87c -t használok. Meg vagyok vele elégedve, 1 dologgal van problémám, az pedig a WIFI. Nagyon szoksor hiába van jó jelszint, az internet mégse jó. Újraindítás után megy.
Emiatt automatikusan minden napra ütemeztem egy WIfi restartot, de még igy is sokszor hal be.
(kisebb bajom az hogy az 1Gbites netből csak 500 mbit megy, de ez valszeg szolgáltató gond lesz)
Esetleg tudok valahogy frissíteni ezen úgy, hogy a már beállított SMB/ VPN / WIREGUARD/ Transmission megmaradjon? Vagy érdemes lenne egy Padavant megprobálni?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem terveztem blogbejegyzést írni, bemutatóra pedig pláne nincs időm sajnos, viszont többen is megkerestek a gyári...
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Linux kezdőknek
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Anime filmek és sorozatok
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest