Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
válasz Döglött Róka #175 üzenetére
Vagy mégis van. Ennek amúgy mi köze ehhez a topikhoz?
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Expendable
aktív tag
válasz Döglött Róka #119 üzenetére
Hát én nem ezt vártam, ezért nekem csalódás. Nem kell meggyőznöd, nem kell megmondanod, hogy mi miatt sírjak, szimplán csak fogadd el, hogy nekem csalódás. Én buktam rajta pénzt, úgyhogy ez csak nekem fáj. Ettől függetlenül nem rossz játék, én vártam mást. (a pályák meg majd jönnek a season passal +15e-ért)
-
Expendable
aktív tag
válasz Döglött Róka #112 üzenetére
Az hittem, hogy kicsit talán "Battlefieldesebb" lesz, összetettebb, taktikusabb, nem ilyen agyatlan lövölde. Valószínű, hogy az én elvárásaim voltak mások, de én nem erre számítottam, ezért csalódtam.
-
.LnB
titán
válasz Döglött Róka #112 üzenetére
@Douwd kommentjébe oda van írva az indok is.
Nem azt mondom, hogy egyetértek vele, főleg nem azokkal a játékokkal kapcsolatban, de oda írta.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
mike1334
veterán
válasz Döglött Róka #79 üzenetére
Fallout 4 elmegy a gépen, ha a fallout 3 is fut? Nem vmi combos a masina, de évi 1-2 hét játékért én nem újítok...(Intel Core 6700 CPU, Nvidia 7600gt 256mb, meg 2 gb 667-es ddr2, jah és xp van a gépen...)
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
Új hozzászólás Aktív témák
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Építő/felújító topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Politika
- ArchiCAD és Artlantis topik
- BMW topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest