Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Mekkora egy h***e vagy b+. Messze a Witcher 3 a legjobb!!
Mikor a jövőbeni énem kioktatja a múltbélit. xD
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
AeSDé Team
őstag
Legjobbak:
Ori and the Blind Forest
Dying Light
SOMALegrosszabbak:
Batman Arkham Knight (Legnagyobb fail. Nem tudok és nem akarok elvonatkoztatni a PC-s porttól, megérdemli!)
Battlefield: Hardline
EvolveTovábbi jól elvoltam vele kategória: GTA V(PC), Fallout 4, Human Resource Machine, DiRT Rally, Starcraft II Legacy of the Void
-
oriic
HÁZIGAZDA
kovsol
titán
Bennem ami maradandó nyomott hagyott az a:
Dying Light
Starcraft 2 legacy of the void
Star Wars: BattlefrontÚgy igazán negatív alkotást nem tudok most így felidézni.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Def26
félisten
Ahogy nézem magabiztosan első helyen végez a witcher 3. Ideje megvennem.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
gegory
tag
Ami nagyon jó lett:
Dying Light
Fallout 4
és sok sok Indy/Kickstartos RPG játékMélységesen csalódtam benne:
FF XIII-2/Lighting Return
DRAGON QUEST HEROES
SW Battlefront
HatredTechnikailag lett rossz:
Batman: Arkham Knight2016-os legjobban várt játéka nálam a Battle Chaser
[ Szerkesztve ]
Gegory
-
xtro
aktív tag
Legjobb:
The Witcher 3: Wild Hunt
Tom Clancy's Rainbow Six® Siege
Star Wars Battlefront (2015)
Legrosszabb/csalódás:
Call of Duty: Black Ops III
Fallout 4
Evolve
-
TBT
addikt
válasz Döglött Róka #175 üzenetére
Vagy mégis van. Ennek amúgy mi köze ehhez a topikhoz?
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TTomax
félisten
Legjobbak:
1. Guild of Wars 2: HoT (1300óra idén)2. Witcher 3
3. GTA V
Csalódások:
1. Battlefield: Hardline2. Star Wars: Battlefront
3. Evolve
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Frogged
aktív tag
Legjobbak:
1. Witcher 3
2. MGS 5Csalódások:
1. Fallout 4 : Minecraft-FPS-lett egy olyan játéksorozatból aminek az első 2réssze korának egyik legjobb rpg-je volt.
2. BF hardline : max 10 dolláros DLC-s tartalom egész játék áron kiadva
(a szememben nagyobb pofátlanság mint egy nem törödöm pc-s port így a Word Of Thanks:Arkham Knight nevü kiegészitőlye nem fért be a top3-ba nálam.)
3.SW: BattleFront: egy még röhelyesebb lehúzás -
tDr1v3r
veterán
Idén számomra a legjobbak:
- Batman Arkham Knight: Remek történetmesélés, se a városra se a grafikára nincs panasz, egyedül csak a Normal mód lett túl könnyű, a Hard meg valamiért szopat egy-két helyen... de van rá workaround. Kedves PC-sek, attól meg nem lesz szar egy játék hogy nem tudtok játszani vele technikai gondok miatt... teljes mértékben érthető a csalódás, de maga a játék egyáltalán nem szar ezért. Korbácsoljátok inkább azt aki ilyen szart mert a nyakatokba rakni.
- Uncharted - The Nathan Drake Collection: Ha már a GTA V befért... nem tudom eléggé magasztalni a második részt, egyszerűen még mindig az egyik legjobb videojáték számomra. A többi meg simán jó.
- Kerbal Space Program: Ki ne irányítana egy űrprogramot? Most őszintén... engem azonnal beszippantott.Amikben meg csalódtam:
- Need for Speed: Hát, izé, ez így egy vicc. Underground-Most Wanted utód? My ass...
- Battlefield Hardline: A béta tetszett, de valahogy nem csodálkozok hogy fél év se kellett neki hogy az EA Access-ben landoljon...
- SW Battlefront: alapvetőleg jó lenne, de marha kevés a tartalom. Egy BF2 simán elvolt kampány nélkül (és még mindig a világegyetem egyik legjobb multis FPS-e btw), ide se kellett volna de marha sivár... nem is tudom hogy az SW hype-on kívül valami eladná-e, free to play színvonal az egész. Pedig van benne nem kevés potenciál.[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
miresz
veterán
Top: Star Wars Battlefront
G@né: GTA V.
-
Rodi 4.80
senior tag
Legjobbak:
The Talos Principle
Witcher 3
Just Cause 3Csalódás:
Fallout 4A többi idei tizenpárezer forintos bughalmazt nem nevezném meg...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Vasárnap estig kitoltam a szavazást szóval hajrá, ha még valaki kimaradt volna belőle. Összesítő eredmények hétfőn délelőtt 10-kor.
Live-Die-Respawn
-
caprine
senior tag
1. Grand Theft Auto 5
2. Fallout 4
3. Far Cry 4citrom:
1. Battlefield: Hardline (GTA3 grafika, iszonyat csúnya és vezethetetlen autók, a fejemet vertem a falba miatta)
2. Assassin's Creed: Syndicate
3. Call of Duty Black Ops 3Ne szívassatok már a Rise of the Tomb Raider-el, még nem jött ki PC-re csak konzolra, vagy rosszul tudom?
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
ViharVadász
őstag
Legjobbak:
1.: Assassin's Creed: Syndicate
2.: The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D
3.: Ori and the Blind Forest"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
TBT
addikt
Legjobbak:
The Witcher III: Wild Hunt
StarCraft II: Legacy of the Void
Ori and the Blind ForestLegrosszabbak:
Batman Arkham Knight
Rise of the Tomb Raider
Trine 3"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ne keseríts el, én úgy tudom lesznek modok X1 alatt is.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
M3Ny3'T
senior tag
Witcher 3 toronymagasan a legjobb szvsz.
Boldogan adtam ki pénzt az alapjátékra és a kiegészítőre és az érkező kiegészítőre se leszek rest!Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
.LnB
titán
Ja tényleg. Bár úgy tudom oda nem is lesz, mintha a Bethesda nyilatkozott volna egy ilyet nem?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
davidsone
addikt
válasz CriticalHit #157 üzenetére
Sokan az elődökhöz mérik és az akkori élményt várják. Nekem ez volt az első és beszippantott Erre felbuzdulva kipróbáltam a new vegast mit mondjak a maga idejében biztos fasza volt de mára elavult és ezt nem csak a látványra értem. Ez kb olyan mint a HL2-őt a HL-hez hasonlítani...
Az tény, hogy bugos meg sok idiótaság van benne de ekkora tartalommal és atmoszférával számomra bestEz az én saját véleményem és tiszteletben tartom azt aki másképp vélekedik
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
.LnB
titán
válasz Silenzio #151 üzenetére
"nyár vége óta"
És nem vágod mi a para?! Naneviccelj.
(#146) bLaCkDoGoNe "de a modok elérhetőségére várok"
Ezt nem értem, rengeteg mod van hozzá. Vagy hogy érted?[ Szerkesztve ]
-
CriticalHit
addikt
Mennyire megosztó a Fallout4! Megérne egy írást.
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
pcnet
addikt
Nem vagyok nagy gamer, persze azért kipróbáltam pár játékot. Ami a legjobb és a monitor elé tudott bilincselni, az Elite Dangerous, ami kicsit kakukktojás, mert 2014. decemberében jelent meg. Idén december 15én jelent meg a Horizons "kiegészítő", így csak 2 hétig lehet az év játéka, de ugye a megjelenést nézzük. Szóval nálam Elite Dangerous/Horizons az abszolút favorit.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
davidsone
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #154 üzenetére
persze szíved joga, nem is tudhatom uh. mivel nekem nagyon tetszett jöhet a new vegas kíváncsi vagyok változik a véleményem...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz davidsone #147 üzenetére
Szerintem meg bízd rám, hogy mit mihez hasonlítok.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
davidsone
addikt
válasz Sebestyen01 #152 üzenetére
én is akkor toltam ki mikor először jelent meg PC-re szerintem is játszható volt 30FPS lock, batmobil beszálláskor keményen betépett de amúgy rendben volt
[ Szerkesztve ]
-
Sebestyen01
őstag
válasz Silenzio #151 üzenetére
Sok ember a penzeert egy azonnal jatszhato gamet akar, nem olyat amit foltozni kell, mert hat kelletett szo se rola(idejet nem tudom mikor jott ki olyan amit nem kelletett ezt hozzateszem), de amugy szerintem is vallalhato volt, bar kicist a batmobilt, tankozast tulkaptak, de legalabb volt benne az is, így az utolso reszre, mert eddig kifelejtodtek
[ Szerkesztve ]
-
Silenzio
addikt
Jómagam PC-s vagyok, de nem örülök, hogy itt megmutatkozik a PC-orientáltsága az oldalnak. Egyoldalú és igazságtalan eredményeket szül a Batmannel szemben. Remek játék lett, és nyár vége óta remekül játszható egy közepes gépen. Nem vágom, mi a para.
Az én listám:
Pozitív:
- Batman AK
- GTA V
- Witcher 3
- Fallout IVNegatív:
- SW Battlefront (gagyi)
- Alone in the Dark (óriási fan vagyok)
- Dying Light (csak nem köt le)
- Heroes VII (tarthatatlan a sorozat helyzete, teljes megújulás kéne, amire a fanok húznák a szájukat)https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Bjørgersson
félisten
Legjobb;
GTA V (PC)Legrosszabb;
Batman Arkham Knight (PC)As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
sting2
addikt
Legjobbak :
Halo 5
Forza 6
Witcher 3
MGS V
Until DawnRosszak :
Nem tudom, nem vettem mást....Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
tálusz
tag
Legjobb:
The Witcher 3: Wild Hunt"Titeket apátok ATI kártyával vert Abu85 for president pólóban? Vagy mi fáj ennyire?" by nemlehet "
-
davidsone
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #146 üzenetére
Szerintem nem az elődökhöz kell hasonlítgatni, a dying light is necc volt az első pár updateig...
...tartalmilag és hangulatban nagyon masszívak......reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Hidd el, én vagyok emiatt a leginkább bánatos. Röhej, de a modok elérhetőségére várok, hátha azzal kicsit kerekebbé lehet varázsolni a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #144 üzenetére
Fallout lehúzáa tőled elég fura.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Sajnos a "Legjobbak" listámra csak egy idei játék fért fel, az viszont megérdemelten:
1.) The Witcher 3 Wild Hunt
A "Legrosszabbak" listára két játékot találtam "érdemesnek":
1.) Fallout 4 – szavak nincsenek arra, hogy mekkorát csalódtam ebben a játékban és a Bethesdában
2.) The Elder Scrolls Online"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
WOLFPUNTO
csendes tag
Legjobbak:
Dying Light
GTA V
Batman Arkham Knight
Mortal Kombat X
Life Is StrangeAzokat a címeket kihagytam amik nekem alapból nem tetszettek és nem érdekeltek. Ezek voltak pl:
Witcher 3
Cod Black Ops 3
Fallout 4
Mad MaxNem azt mondom, hogy ezek nem jó játékok, csak engem nem hoztak lázba.
-
robertosz91
tag
válasz robertosz91 #140 üzenetére
Lejárt az időlimit
De látod csalódtam a gta -ban is, de azt tudom, hogy ott szúrtam el, hogy felültem a hype vonatra, és túl sokat vártam. Sokat játszottam már azzal is, mert tényleg jó, de hagy egy olyan rossz szájízt, kb így tudnám leírni.Az élet jó, csak meg kell tanulni lebegni a sz@rban.
-
robertosz91
tag
-
davidsone
addikt
válasz robertosz91 #138 üzenetére
Szerintem sokan vissza sírják a régi részeket ez nem csak a Falloutra vonatkozik, nekem ez volt az első a szériából, a bug-ok és idegesítő bugyutaságok ellenére idén a kedvenc Iszonyat tartalom és hangulat van benne ami manapság igencsak ritka számba megy...
[ Szerkesztve ]
-
robertosz91
tag
válasz davidsone #137 üzenetére
Az elődök jobbak sztem, ez olyan "gyorsan" összetákoltnak tűnik, pedig nagyon vártam. Várok a javításokra, meg jópár módra és újra ránezek.
Persze ez csak az én véleményem, van a játékban így is potenciál, de nekem valahogy nem jön be.
[ Szerkesztve ]
Az élet jó, csak meg kell tanulni lebegni a sz@rban.
-
davidsone
addikt
válasz robertosz91 #136 üzenetére
Számodra miért az év csalódása? Az elődökhöz hasonlítod v szimplán?
-
robertosz91
tag
Legjobbak:
1 The Witcher 3 Wild Hunt, az év játéka számomra
2 Gta V (bár nekem csalódás, de tény, hogy jó játék)
3 Dirt RallyLegrosszabbak:
1 Batman Arkham Knight
2 Cod Black Ops 3
3 Fallout 4 , az év csalódásaAz élet jó, csak meg kell tanulni lebegni a sz@rban.
-
Bootyhunter
tag
Igaz már leírtam a véleményemet, de a Blizzard játékait muszály megemlítenem! Ezek a játékok mindig kikapcsolnak, nagyszerű játékok (főleg a hs). Előfordul hogy felidegesítenek mégis újra előveszem őket.
-
Jovanny2
őstag
Messze a legjobb: Witcher 3.
Legrosszabb: Evil within (az idei, ugye?).
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Döglött Róka
veterán
válasz huskydog17 #131 üzenetére
Fallout melle rakd oda a new vegast, tartalmilag meg boven felette van.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
huskydog17
addikt
Remélem nem gond, ha 3-nál többet írok!
Legjobbak:
Cities Skylines (jelenleg a legjobb városépítős játék)
War for the Overworld (Dungeon Keeper méltó és egyetlen utódja)
Ori and the Blind Forest (gyönyörű platformer, gyönyörű zenével)Ha szabad írni DLC-t, akkor még a legjobbak közé sorolnám a Road To Gehenna nevű kiegészítőt.
Legrosszabbak:
Fallout 4 (technikailag egy trágya, egy gazdag nagy stúdiótól elvárnám, hogy a látványt is fejlesszék és egy DLC-t ne teljes áron adják)
Star Wars: Battlefront (no single player? -> kuka)
Assassins's Creed Syndicate: újabb végtelenül unalmas rókabőr egy végtelenül unalmas sorozatban, ami még mnindig csúnyán le van butítva egy Black Flag-hez képest és ratyi a PC port
Batman Arkham Night: minden idők legtrehányabb PC portja, amit utólag, fél évvel később sem tudtak rendbe rakni, szánalmas egy nagy stúdiótól
Battlefield: Hardline dög unalmas és végtelenül sablonos single player
The Crew Wild Run: technikai katasztrófa PC-n, katasztrofális menürendszer stb.Röviden összegezve 2015-ben a független fejlesztők alaposan elp*csázták a nagy stúdiókat minőség terén.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
maser
tag
Számomra...
Legjobbak:
GTA V
The Witcher III
-
Bukások:
Battlefield Hardline
Fallout IV
Fifa 16[ Szerkesztve ]
Foredene @ Ragnaros | maser#2802
-
tomazin
veterán
Én csak egy plusz pontot raknék hozzá:
Ori and the Blind Forest -
Xelloss
tag
Legjobbak:
Witcher 3
Dying Light
SW : Battlefront
Untill Dawn
GTA VCsalódás,de vátható volt:
Fallout 4
Heroes VII (nem nyújtott semmi újat)[ Szerkesztve ]
"Sometimes to achieve the world one desires, one must take regrettable measures."- Solas
-
Def26
félisten
válasz Expendable #116 üzenetére
Nem baj. Inkább battlefield 5 -re vagy a bad company 3 -ra gyúrjanak mint erre a fosra.
-
GAbre
veterán
Legjobbak:
Witcher 3
GTA VLegrosszabb:
Heroes VII
Unknown 9 awakening
-
senior tag
+gta v
-black opc"Az életben soha semmi nem lesz elég de élünk és harcolunk "
-
davidsone
addikt
+
1. Fallout 4
2. Dying light
3. GTA 5 PC-
1. Saints Row: Gat Out Of Hell
2. Battlefield Hardline
3. Valami gagyi Transformers cucc...
...a többit nem próbáltam[ Szerkesztve ]
-
Th3Ac3
tag
Legjobbak:
Witcher 3
Life is Strange
Ori and the Blind ForestLegrosszabbak:
Call of Duty Black Ops 3
Heroes VII
Need for Speed -
Expendable
aktív tag
válasz Döglött Róka #119 üzenetére
Hát én nem ezt vártam, ezért nekem csalódás. Nem kell meggyőznöd, nem kell megmondanod, hogy mi miatt sírjak, szimplán csak fogadd el, hogy nekem csalódás. Én buktam rajta pénzt, úgyhogy ez csak nekem fáj. Ettől függetlenül nem rossz játék, én vártam mást. (a pályák meg majd jönnek a season passal +15e-ért)
-
Döglött Róka
veterán
válasz Expendable #116 üzenetére
Megis mitol lenne agyasabb ennyi jatekossal? Szelesebb retegett kellett megceloznia mivel SW. Meg boven lathato volt hogy milyen lesz. Inkabb a keves map miatt kellene sirni.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
foxymaci
senior tag
+
Until Dawn
Metal Gear Solid Phantom Pain
Life is strange-
Fallout 4
COD Black Ops 3
Batman PC_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
Expendable
aktív tag
válasz Döglött Róka #112 üzenetére
Az hittem, hogy kicsit talán "Battlefieldesebb" lesz, összetettebb, taktikusabb, nem ilyen agyatlan lövölde. Valószínű, hogy az én elvárásaim voltak mások, de én nem erre számítottam, ezért csalódtam.
-
nagyúr
Berakni a Forza 6-ot az év legrosszabb játékai közé ilyen indokokkal több mint vicces szerintem. Ez szinte az egyetlen idén megjelent játék amit sikerült úgy kiadni, h nem volt tele hibákkal, megduplázta az előző rész tartalmát, jelentős előrelépés volt minőségben, és jelentős újításokat is kerültek bele (időjárás, napszakváltás stb).. Ezt a játékot általában még a PS fanok, és a pc-sek is elismerik. Egyszerűen nem tudom elképzelni, h vki ne trolkodásból, illetve simán csak a konzolok iránti negatív érzései miatt tegye be a legrosszabb játékok közé. Ezzel meg, h bekerült mellé a másik legnagyobb boxos húzócím is, még nyilvánvalóbb a helyzet szvsz.. #fucklogic
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
.LnB
titán
válasz Döglött Róka #112 üzenetére
@Douwd kommentjébe oda van írva az indok is.
Nem azt mondom, hogy egyetértek vele, főleg nem azokkal a játékokkal kapcsolatban, de oda írta.
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz Expendable #108 üzenetére
Amugy mit vartal?
@Douwd: Azert egy Halo 5 es Forza 6 legrosszabb indokra kivancsi lennek
[ Szerkesztve ]
-
Douwd
tag
válasz bulikavagyok #106 üzenetére
Szóval csak dicsérni lehet a konzolos címeket, ugye ?#fucklogic
-
nagyúr
-
Expendable
aktív tag
Hát én nem védem a Battlefrontot, pedig 14e-ért vettem. Az open bétáról nagyjából lemaradtam, csak 20 percet sikerült játszanom vele és azalatt nagyon megfogott a hangulat. Jó a grafika, zseniálisak a hangok.
28 óra a tiszta játékidőm benne, de kb 1.5 hete el sem indítottam. (megjelenéskor azért belehúztam rendesen)
Minél többet játszottam vele, annál kevésbé tetszett/tetszik. Csapatjáték nulla, gránáteső, stb. Bíztam a DICE-ban (a hardline kivételével az összes BF megvan), de nem ezt vártam. SZÁMOMRA ez egy star wars grafikájú Unreal Tournament lett. Szóval nálam ez lett az év csalódása. Lehet vele nem egyet érteni, de had döntsem már el én, hogy nekem mi okozott csalódást. -
bager13
aktív tag
válasz bulikavagyok #106 üzenetére
Hát az SW-t 2 óra alatt meguntam, számomra lebutított gyerekes bohóckodás, nagyon nem ezt vártam. Nem mintha a beta óta változott volna bármi. Tartalommal is megtöltötték azóta ugye? Jah,nem... Evolve a beta óta ugyanaz a semmilyen ,monoton mod-nak is kevés "játék". A codot meg kár is volt leszedni az ingyen hétvége alkalmából. Pedig nulla elvárással mentem neki (BO 1 tetszett is ), de két kör után felröhögtem és töröltem. Lehet én vagyok öreg már.
Úgy gondolom nem a levegőbe beszéltem és nem divatfikázás. Én így látom/érzem.
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
nagyúr
Béta alapján megítélni? Nincs több kérdésem!
Mondjuk még mindig jobb mint egy YT videó alapján. Vagy az olyanoknál, akik beírnak 2-3 X1/PS4 exkluzívot a legrosszabbak közé, amiből elég nyilvánvalóvá válik, h nem rendelkeznek az adott géppel![ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
mike1334
veterán
válasz Döglött Róka #79 üzenetére
Fallout 4 elmegy a gépen, ha a fallout 3 is fut? Nem vmi combos a masina, de évi 1-2 hét játékért én nem újítok...(Intel Core 6700 CPU, Nvidia 7600gt 256mb, meg 2 gb 667-es ddr2, jah és xp van a gépen...)
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
bager13
aktív tag
válasz bulikavagyok #91 üzenetére
Általam 3 legrosszabbnak tartott játékot a következő módon próbáltam ki--> beta, ingyen hétvége, beta
Egyéb kérdés?!Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
Douwd
tag
Legjobb:
GTA V
Fallout 4
Metal Gear Solid 5: The Phantom PainLegrosszabb:
Forza 6
Halo 5
Star Wars BattlefrontPengwin kommentjét átvéve: Azért ők, mert szerintem nagyon jól jellemzik, hogy mi a baj a játékiparral: játékmenet-butítás, rókabőrlehúzás, amit hype-pal és a látványvilággal igyekeznek ellensúlyozni, meg azzal, hogy a franchise neve úgyis eladja a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Legjobb:
The Witcher3
GTAV
Assassin's Creed: SyndicateLegrosszabb nálam olyan nem nagyon van.Egyedül a HeroesVII hagytam abba,de azt sem azért mert annyira rossz lett volna.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Beri78
őstag
Top 3:
Diablo 3 - még mindig
Fifa 16
GTA VNem annyira:
Order (gyönyörű a játék, de csalódás...)
SW"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
nagyúr
Persze, igazad van, leírtam én is, h megértem ha néhány embernek akkora csalódás, h bekerül a legrosszabb játékok közé. De sajnos elég sokan úgy szavaztak rá szerintem, h nem is látták a játékot. És a CoD-ra ez sajnos hatványozottan igaz lehet!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Attól nem lehet rossz a Battlefront, mert üres a játékmenet? Hiába a szép grafika és az első pár óráig kitartó hangulat, ha amúgy inkább elindítom a World of Tanks-ot, mint a Battlefrontot. Egyszerűen azért, mert változatosabb, élvezetesebb játékot nyújt még F2P létére is. Az SW: Battlefront pedig ugyebár teljes árú játék...
Írom ezt azzal együtt, hogy nálam a Battlefront nem fért bele a 3. legrosszabba...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
.LnB
titán
Lehet itt rinyálni, hogy ki mit vett meg. De. Aki nem vette meg egyiket sem (és nem egy komplett idióta) az sokkal objektíven tudja értékelni a játékokat. Ellenben aki megvette, szóval kiadott rá x ezer forintot az elvből védeni fogja a szart is. Ezt lehet tagadni de felesleges.
Én írtam négy címet. Abból hármat megvettem, de például a Fallout 4-et előbb végigjátszottam tört verzióba, majd utána vettem meg. Ott a steam fiókom bizonyítékul.Szóval verhetitek a nyálatokat, de a warez nem feltétlenül bűn. Lehet azt értelmesen is használni.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz bulikavagyok #95 üzenetére
Én se szeretem a CoD-ot mert a semminél is kevesebb az újítás benne, ellenben a tárhelyet csak úgy szívja le minden platformot, a SW meg jó, csak üres, és ehhez sokat tesz hozzá hogy nincs benne kampány, de a hangulat és a külleme az tagadhatatlan.
-
nagyúr
válasz cyberkind #92 üzenetére
Nekem is megvan mindkettő, egyik sem került be a legjobbak közé nálam, de azért a legrosszabbak közé betenni, hááát...!? Persze megértem, h van itt pár ember akinek tényleg akkora csalódás volt, de feltűnően sokszor szerepelnek a legrosszabbak közt, ami szerintem csak a puszta CoD/BF utálatnak tudható be.
tDr1v3r: A CoD kampány értékelhetetlen lett idén. Mondom ezt annak ellenére, h az eddigieket mindig végigjátszottam, és imádtam. Ebben még csak a második küldetésnél járok..
Sebestyen01: Abszolút egyetértek Veled!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Sebestyen01
őstag
SW-az jo, ami utalataos az a season pass, ami szerintem nem a game hibaja, ha nem az EA trollkodasa a jatekosokkal!
-
tDr1v3r
veterán
A kampanyt toltak, mert azt konnyebb lelopni... szo se rola, az tenyleg nem lett tulzottan jo de a jatek masik fele sok itteni inyere lenne szvsz.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
cyberkind
félisten
A SW nálam megvan, toltam pár órát, a CoD-ot majd ha leárazzák megveszem de próbáltam, és hát...
-
nagyúr
-
janos1988
addikt
Akkor mostantól csak azok írjanak, akik meg is vették a játékokat!
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
.LnB
titán
Eljutottunk mára már oda, hogy a bug nem bug hanem feature. Baromi sok játék tele van velük, a kiadók meg nem foglalkoznak nagyon vele, maximum a megjelenést követő hónapokban, utólag.
[ Szerkesztve ]
-
Sz7Cs
aktív tag
TOP 3:
- Forza Motorsport 6,
- Rise of the Tomb Raider,
- Halo 5.Legnagyobb csalódás :
- Need for Speed -
james001
veterán
Legjobbak:
- Fallout 4
- Fallout 4
- Fallout 4De persze sok jó játék van amit még írhatnék de sajnos még nem tudtam őket kipróbálni,pl. The Witcher 3,NFS,Mortal Kombat X,The Order 1886,stb.
Rossz játékkal nem futottam össze ez évben,úgyhogy azt most nem írok. De talán a Devil's Third-öt megemlíteném,mert igaz nem próbáltam még ki Wii U hiányában,de videók alapján látszik hogy nem azt kaptuk amit elképzeltünk még anno Itagaki-tól
https://psnprofiles.com/kazama001
-
cyberkind
félisten
Nehéz lesz összehozni csak 3-at még ebből az amúgy gyengébb évből is, de lássuk.
3 legjobb:
Gta 5 még ha meg is untam pár 100 óra után
Batman Arkham Knight a botrányos pc verzió ellenére ami nálam a 30 fps ellenére tökéletes volt
Just Cause 33 legrosszabb:
Call of Duty: Black Ops III
The Park
Kicsit ellentmondás de beírom ide is a Batman Arkham Knight-ot mert hiába élveztem szarul optimalizálva is, nem ezt vártam ettől a csapattól. -
Legjobbak:
1. Cities:SkylinesMost szembesültem vele, hogy ez az egyetlen 2015-ben megjelent játékom...
Legrosszabbak:
1. SW Battlefront
2. Battlefield Hardline
3. Order 1886
Azért ők, mert szerintem nagyon jól jellemzik, hogy mi a baj a játékiparral: játékmenet-butítás, rókabőrlehúzás, amit hype-pal és a látványvilággal igyekeznek ellensúlyozni, meg azzal, hogy a franchise neve úgyis eladja a játékot.Üdv, pengwin
-
VTom
veterán
Legjobb:
1. The Witcher - 3 Wild Hunt (Nálam torony magasan az év játéka)
2. Life is strange
3. Grand Theft Auto VCsalódás:
1. Metal Gear Solid V - The phantom painA Fallout 4 a 4. legjobb helyre jött fel, mással sajnos nem játszottam..
[ Szerkesztve ]
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Döglött Róka
veterán
Mortal Kombat X, emiatt cseréltem le az xboxot
Fallout 4, épphogy elmegy a laptopon, de a hangulat mindenért kárpótol.
Bloodborne amit irigylek, DS addikt vagyok.Rosszakat nem játszom csak követem a híreket róluk. Inkább azt írnám ami totál hidegen hagyott.
Witcher 3, CoD, Star Wars Battlefront. Ami számomra röhej tárgya az az Order volt.
-
Legjobb játékok 2015-ben:
-Kerbal Space Program (idén jelent meg hivatalosan az 1.0)
-World of Warships
-Homeworld 2 RemasteredLegrosszabb játékok 2015-ben:
-Gabe Newell Simulator
-Warhammer 40k: Dark Nexus Arena
-Might & Magic Heroes: OnlineLégvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Something_
őstag
Legjobb multi feeling:
1. Call of Duty Black Ops 3Legnagyobb csalódás:
1. SW: Battlefront
2. Evolve -
oriic
HÁZIGAZDA
-
félisten
PCA többit nem méltatom, mert ez után a többi játék csak viccnek tűnik
[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Zoltn
senior tag
+ GTAV (szitne az egyetlen jó cím idén)
- 1. SW: Battlefront (a legnagyobb csalódás)
- 2. Fallout 4 (csalódás)
- 3. Black Ops. 3 (szimplán rossz )[ Szerkesztve ]
"Music is your only friend. Until the end!"
-
VIC20
őstag
Legjobb: The Witcher 3
Legrosszabb: The Witcher 3Sajnos tényleg így van.
-
Expendable
aktív tag
+
Project Cars-
SW: Battlefront[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Legjobbak:
- JC 3
- Rise of the TR
- Halo 5Legnagyobb csalódás:
- NFSÉlni és élni hagyni
-
arpi6k
addikt
Legjobbak:
Fallout 4
Witcher 3Csalódás:
Need For Speed
Intel & ATI
-
Šolaire
veterán
Szerintem a legjobbak:1 Witcher 3 Wild Hunt
2Pillars of Eternity
3Dark Souls 2 Scholar of the First Sin
Csalódás:1:Star Wars Battlefront
2Bound By Flame
3NFS[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
gianni85
veterán
+ Life is Strange
+ Witcher 3
+ Rise of the Tomb Raider- olyat nem veszek meg
-
afelaldozhat
tag
GTA 5 PC
-
törölt tag
Witcher III Wild Hunt kiemelkedik a PC-s játékok táborában idén. Assassins Creed Syndicate és a Mad Max a futottak még kategóriában megragadt. Autós játékokban erősebb felhozatalt kaptunk. WRC 5 és Dirt Rally, na és a Project Cars és a Forza 6 (XBOX One). Kicsit csalódást jelentettek a játékosok többsége számára a Just Cause 3, a Battlefield Hardline, a Halo 5 és a Star Wars Battlefront. A legrosszabb játék viszont szerintem is a Call of Duty Black Ops III, pedig az előző két része megvan és nagyon nagy élmény volt végigjátszanom őket. Fallout 4 és a Batman Arkham Knight részekért is kár volt, mert itt is jó alapanyagból készültek el az igen gyenge folytatások.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Clickbait
aktív tag
Top 3:
GTA 5, természetesen PC-re
Fallout 4
Black Ops 3 meglepő módon.De aztán még sorolhatnám.
Nem a legrosszabbak, de kár volt beléjük:
Just Cause 3
Battlefield Hardline
EvolveSzemélyes lista.
[ Szerkesztve ]
You got clickbaited.
-
VinoRosso
veterán
Nem tudok szavazni, csak azt írja ki, hogy lóading. Vártam pár percet de se lovat nem adott se inget
-
Vekko
aktív tag
Értem én, hogy egyéni vélemény, szólásszabadság meg stb.. de aki GTA 5-öt az év legrosszabb játékához sorolta, annak az okára azért kíváncsi lennék. Azon kívül, hogy "nem fut a gépemen".. mert ha van is hibája, semmiképp sem a legrosszabb a többi megjelent játék között.
[ Szerkesztve ]
-
phanze
aktív tag
Legjobbak : Witcher 3 Wild Hunt,Rise of the tomb Raider,Mad Max(ez lett a legjobb szerintem)
Legrosszabbak. Call of Duty Black ops 3,SW Battlefront[ Szerkesztve ]
-
hitvanyalak
senior tag
Legjobbak nekem:
Fallout4
Witcher3
Dying lightLegrosszabbak(csalódások) :
Evolve
Battlefield hardline
CoD Black ops3A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Micsurin
nagyúr
+
Elite: Dangerous
Batman:AK (full lowon is nagy élvezet volt! és kicsit emlékeztetett , hogy régen nem a grafikáról szólt a játék....)
Witcher:3-
CoD: BO3
NFS
Rainbow Six Siege[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Sebestyen01
őstag
válasz inteltunder #55 üzenetére
...
-
inteltunder
tag
idén se vettem játékot
legjobb 20 éve:
MK2, cs1.5
legrooosszzaabb:
2015-be kijött összes fostalicska
jobb ma egy intel mint holnap egy amd
-
vzsryl
nagyúr
Idén 3 játékot vettem, és mindhárom korrekt volt:
-Dirt Rally a legjobb
-GTA5
-Project Carsmegprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
djculture
félisten
Legjobbak:
The Witcher 3
GTA V Pc
Mad MaxLegrosszabb:
Star Wars Battlefront -
bager13
aktív tag
Legjobb: Mortal Kombat: X
Legrosszabb: SW Battlefront (iszonyat nagy csalódás SW fan-ként )[ Szerkesztve ]
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
törölt tag
Legjobb:
1. The Witcher 3: Wild Hunt
2. Pillars of EternityCsalódás:
1. Sword Coast Legends
-
Bootyhunter
tag
Legjobbak:
The Witcher III : Wild Hunt
Pillars
Dirt Rally
+1: Divinity Original SinCsalódás:
Black Ops 3
SW Battlefront
BAK -
PrometheusX
aktív tag
Legjobbak:
1, SOMA (Egyszerűen eszméletlen lett! Imádom!)
2, GTA V PC (Nagyon vártam, nem csalódtam benne)
3, Fallout 4 (Szintén nagyon szimpatikus számomra, megérte a pénzét)Legrosszabbak:
1, SW: Battlefront (Jó lenne, de az EA kapzsiságának az áldozata lett)
2, Batman: Arkham Knight (Nem a játékkal van bajom, hanem amit művelt a kiadó vele)
3, Call of Duty Black Ops 3 ("Rágjuk és rágjuk ugyanazt a csontot a végtelenségig") -
modd3r
őstag
Legjobbak idén:
- Fallout 4
- SW : Battlefront
- Mortal Kombat X[ Szerkesztve ]
-
LeventeV
senior tag
Legjobbak (számomra):
Bloodborne - nagyon tetszett a hangulat, volt benne kihívás, egyből rákattantam, platináztam, pedig nem vagyok egy trófehajhász.
Need for Speed - nosztalgiafaktor, számomra hozta amit elvártam egy új Underground-tól. (tudom ezért megköveztek)
Mortal Kombat X - nagyon vártam ezt a játékot is, tetszenek az új karakterek, látszik, hogy áthozták a pozitív dolgokat az előző részből és az Injustice-ből.Különdíjasok: Witcher 3, Disgaea 5, Rise of the Tomb Raider, Forza 6.
Ami nem tetszett idén:
Batman Arkham Knight - PC-s fiaskó, drága season pass, szinte nulla tartalommal, Batmobil erőltetése, még a platforming!!! részeken is. Ha fele ennyi energiát fektettek volna minden másra, és az autó-tank inkább opcionális lett volna, sokkal méltóbb befejezést kaptunk volna.
Star Wars Battlefront - itt nem a játékkal van bajom, hanem az 50!!!! dolláros season pass-el. Ha már egy szinte teljes játék árát elkérik egy season pass-ért, akkor legalább mondják meg előtte, hogy mit fog tartalmazni. Látszik, hogy az alapjátékot megnyírbálták, hogy minél több pénzt lehúzzanak a Star Wars licenszről.
Godzilla - meg sem kellett volna jelennie.
-
Logen88
aktív tag
Idén nem sok címet próbáltam ki, de azért szavazok.
+
The Witcher 3: Wild Hunt
Grand Theft Auto V-
Batman: Arkham KnightBár hatalmas Arkham rajongó vagyok, sajnos a Rocksteady ezt alaposan elszúrta, és nem elsősorban Pc-s botrányra gondolok. A sztori sem volt az igazi, és a karakterek is gyengén voltak kidolgozva, a boss harcok kritikán aluliak voltak. Ráadásul állandóan tankokat kellett irtani, ami egyáltalán nem illett a játékba. Közel nem nyújtotta azt a szintet mint a City.
A Witcher 3 viszont parádés lett, nálam eddig a generáció legjobb játéka.[ Szerkesztve ]
The Last of Us is a masterpiece.
-
Qkackca
őstag
Legjobbak:
- Life is Strange
- World of Warships
- Dirt RallyLegrosszabb:
- Motorcycle Club -> az irányítás nem az az igazi, nagyon a körítés sem
- Ride -> az irányítás nem az az igazi
- Need For Speed No Limit (mobil) -> elsősorban a legutóbbi frissítés alkalmával a fejlesztői hozzáállás nem tetszikhttp://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
.LnB
titán
Legjobbak:
1. Fallout 4
2. GTA V
3. Metal Gear Solid V: The Phantom PainLegrosszabbak:
1. Batman: Arkham Knight (nem is maga a játék, de az egész borzalom ami a PC-s megjelenését övezte)
2. Call of Duty Black Ops 3
3. Metal Gear Solid V: The Phantom PainJelöltjeim only PC játékok természetesen.
Én elhiszem, hogy a hardcore rajongóknak csalódás lett a Fallout 4. De nekem ez volt az első a sorozatból, ezzel lettem Fallout fan, és kezdtem el a korábbi részeket. A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain pedig egy kivételesen jó játék, ami borzasztó nagy csalódás a MGS fanok részére.
Bónusz díjat pedig nálam a Dirt Rally kapja, nagyon jó, hogy végre ismét van egy király rally szimuláor a piacon.
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Legjobbak:
GTA 5
MGS 5
The Witcher 3Év csalódása:
Fallout 4
-
energy4ever
addikt
+
Rise of the Tomb Raider
Forza Motorsport 6
Grand Theft Auto 5-
Need for Speed
Star Wars Battlefront
Call of Duty: Black Ops III -
r0ach
tag
válasz kameraman77 #30 üzenetére
Köszi az ötleteket, a Westerado felkeltette az érdeklődésemet! A Hotline Miami 2-re én is raknék egy mínusz pontot. Az első részhez képest nagyon benga lett. Az meg, hogy a játék + soundtrack 35-40 EUR (volt amikor kijött), háát.. ugyanmár.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=r0ach
-
gyerecske
senior tag
Legjobbak:
- The Witcher 3
- Life is Strange
- Dying LightCsalódás:
-Call of Duty Black Ops III
-Fallout 4
-Armikrog[ Szerkesztve ]
Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!
-
A.tessz
senior tag
Legjobbak:
Forza Motorsport 6
Witcher 3
SW Battlefront[ Szerkesztve ]
-
Gretel
tag
Legjobbak:
Assassin's Creed: Syndicate
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Dying Lightsteam: ziretta
-
boost
addikt
+
MGS 5 az AI miatt
Witcher 3 a világ miatt
Battlefront, a hangulat miatt-
TheOrder -
nonsen5e
veterán
Hát...
Nem a legpopulárisabb válaszok, de hypeolt voltam az:
Order 1886-ra, de játékként elég csúnyán leszerepelt,
Fallout 4-re, amíg meg nem láttam a képeken,
Hatred-re, mert a trailerei alapján a pont nekem való pszichopataszimulátor lett volna, de fél óra után holt unalmassá vált az egész játékmenet, és azóta is az virtuális polcomon pihen.D4: hunPH, nonsense#2596
-
Fred23
nagyúr
Top3:
1. Assassin's Creed: Syndicate
2. Rise of Tomb Raider
3. Evochron Mercenary -
zsolti72837
addikt
Legjobbak:
Fifa 16
Forza Horizon 2
Forza Motorsport 6ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Manbal
senior tag
legjobb:
1. Fallout 4
2. GTA 5 (PC)
3. MGSVlegrosszabb:
1. Call of Duty Black Ops 3
2. Batman Arkham Knight
3. Star wars battlefront -
Liquid Snake
aktív tag
Legjobbak:
Metal Gear Solid V
Fallout 4
Dying LightLegrosszabb
Evolve
Order 1886
Afro Samurai 2A Hideo Kojima Game
-
Geffry
aktív tag
Legjobb: Kerbal Space Program
Legrosszabb: Amit a többiek is a legrosszabbnak tartottak. Gondolom...
A PH-n mindenki mindig jobban tudja. Fél óra Google keresés után...
-
kameraman77
tag
Legjobb játékok az évben, azaz nekem mi adott maximális hangulatot, és játékélményt.
3. hely - Schiaffi & Fagioli - ha teljesen elkészül a legnagyobb Bud Spencer-Terence Hill játék lesz, de már így is remek szórakozás.
2. hely - Dead Synchronicity: Tomorrow Comes Today - sötét hangulat, nagyon jó grafikai megvalósítás, érdekes történet
1. hely - Westerado: Double barreled - egyszerűen zseniális western hangulat, jó cselekmény, nagyon jó grafika, az év nyertese nálam.
Legrosszabb játék? Vagy amelyben csalódtam? csak kettő van..most így hirtelen.
2. - Kung Fury - Street Rage - jó megvalósítás, de vég nélküli repetitív játékmenet, és nincsenek kombók.. kár érte, ebben több volt.
1. - Hotline Miami 2: Wrong Number - többet vártam, valami csavart, valami újat...
-
nagyúr
Legjobb:
The Witcher 3: Wild HuntAki él és nem boldog, az téved!
-
alratar
addikt
Legjobbak:
2. Cities: Skylines
3. Life is Stange10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
FLATRONW
őstag
Legjobbak:
1. Witcher 3
2. Dying Light
3. Life is StrangeLegrosszabbak:
1. The Order: 1886
2. GTA V
3. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain[ Szerkesztve ]
-
CriticalHit
addikt
Legjobbak:
2. PIllars of Eternity
3. Divinity: Original Sin Enhanced Edition
+ 1: StasisCsalódásaim:
1. Fallout 4
2. Stairs"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
BigBlue69
őstag
Top 3:
Gta V
Assassin's Creed Syndicate
SW: BattlefrontFail 3:
Batman Arkham Night.
Fallout 4
Evolve.(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
CarajoEsp
senior tag
Legjobb:
Witcher 3
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
SzDavid99
tag
Legjobbak:
1. Splatoon
2. Cities: Skylines
3. Forza Motorsport 6Legrosszabbak:
1. Animal Crossing: amiibo Festival
2. Devil's Third
3. Battlefield: HardlineSwitch FC: SW-2552-2661-4912
-
XuChi
addikt
Legjobbak:
Witcher 3, Life is Strange, Dirt Rally.
Legrosszabb:
Need for Speed, Just Cause 3, Fallout 4.
-
Rage47
veterán
legjobb:
MGSV
Batman Arkham Knight
Witcher 3legrosszabb:
SW Battlefront
Far Cry 4
The Order 1886 -
zkas90
senior tag
Nem értem amúgy ezt a Batman AK-t legrosszabbként. A játék maga isten király frankó lett. A pc portolása a szar. Ezért lehúzni magát a játékot pedig...hát...
update: A The Orderről el is feledkeztem. Az a játékok legalja. Az nálam idén a legrosszabb játék. A grafikája szép és ennyi. Minden más fos benne. Köszi rage hogy eszembe juttattad.
[ Szerkesztve ]
-
vraghdash
tag
Legjobb 3:
- The Witcher III: Wild Hunt
- Batman Arkham Knight Xbox One / PS4
- Rise of Tomb RaiderLegrosszabb 3:
- Batman Arkham Knight PC port
- Bound by Flame
- Evolve -
Rexdemon
aktív tag
Legjobbak:
2. Pillars of Eternity
3. Fallout 4Legrosszabbak:
3 Call of Duty Black Ops 3
2 Batman: Arkham Knight
1 The Order: 1886 ami nem is igazán játékVictory needs no Explanation; Defeats allows NONE.
-
Sebestyen01
őstag
Mi a gond sok ember szerint a bo3 al? Bár csodálatos az mw2 óta nem toltam
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
Nyertesek:
- The Witcher III: Wild Hunt
- Fallout 4
- Rise of Tomb RaiderVesztesek:
- Batman Arkham Knight
- Call of Duty Black Ops 3
- Battlefield: HardlineHGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
melega
őstag
2015 év legjobb a játékai
BAtman Arkham Knight kedvencem
Witcher 3 Wild Hunt kedvenc szerepjátékom
AC Syndicate kedvenc sorozatom legújabb darabja, amig ilyen jó minden évben megveszem.Legrosszabb:
Fallout 4
MAd MAx
Dying Light -
doooo
veterán
+
The Witcher 3
GTA V (PC)
Assassin's Creed: Syndicate-
SW Battlefront
NFS
Black Ops 3[ Szerkesztve ]
-
zkas90
senior tag
Isten ajándékai:
1. Witcher 3: Wild Hunt
2. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
3. Life is StrangeIgazából idén egyetlen rossz játékért sem adtam pénzt. Viszont ha muszáj valamit választani, akkor a Need for Speed lesz az ami a legkevésbé volt jó idén és játszottam vele (ea access trial + beta). Igazából erre sem mondanám, hogy rossz. Van célközönsége, nem én vagyok az. Ugyanúgy az Evolve sem rossz játék, csak üres illetve egyedül fos. Az alapja viszont teljesen űberfasza. Dettó ez a helyzet a Battlefrontnál is.
[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
Legjobbak:
1. Guild Wars 2 - Heart of Thorns
2. The Witcher 3
3. SW: BattlefrontLegroszabbak:
1. Evolve
2. Batman: Arkham Knight
3. SW: Battlefront -
vitaro
senior tag
Legjobbak:
2. Pillars of Eternity
3. Ori and the Blind ForestCsalódás volt:
- Batman: Arkham Knight
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
r0ach
tag
Top3:
1. Witcher III
2. GTAV
3. Dying LightBenga díj:
1. Anno2205 és Heroes VII
2. Battlefield: Hardline
3. SW: BFEzekkel játszottam, a többiről nem tudnék teljes véleményt adni.
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=r0ach
-
Ch0b
tag
Legjobbak:
-Divinity: Original Sin Enhanced Edition
-Fallout 4
-The Witcher 3: Wild HuntLegrosszabb:
-Star Wars: Battlefront-mást most nem tudok
-
Crytek
nagyúr
Legjobb:
Witcher 3
Batman AK
SOMALegszarabb epic megafail:
Ravens Cry majd később Vendetta - Curse of Raven's Cry újra kiadása.
Ez jó példázza ,hogy mennyit számit ha egy játék ismert és népszerű. A Batman 7 miilószór jobb állapotba volt és úgy tudjuk milyen botrány övezte. Ezt a Ravens fost meg nem hogy nem vonták de de újból minden hibájával más néven "kiadták". Kezdetektől 1$-os bundle legalján kellett volna lenni ehelyett 55 euroárt akarják eladni. Részvétem annak aki fizet érte!
Next PC Upgrade: 2022
-
Def26
félisten
Legjobb:
Rise of Tomb RaiderLegrosszabb:
Black ops 3
Star wars battlefrontFanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
DiamondBack
senior tag
Töröjétek ha nem jó így de csak 2 játék kipróbálására volt időm idén a szokás évek óta játszott multikon kívül, így egy-egy jut legjobbnak és a legrosszabbnak is.
Legjobb: Fallout 4
Legrosszabb: Call of Duty Black Ops 3 -
wjbhbdux
veterán
+
SOMA
Wolfenstein: The Old Blood
Rocket League-
Hatred
Evolve
Minecraft: Story Mode/s
-
rottenbull
senior tag
Legjobbak:
- The Witcher 3
- Cities Skylines
- Life is Strange -
nonsen5e
veterán
legjobbak
Final Fantasy XIV: Heavensward
Life is Strange
Witcher 3: Wild Huntlegrosszabbak
Ami rossz volt azzal eleve nem is játszottam.D4: hunPH, nonsense#2596
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Apple asztali gépek
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest