Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeventeV
senior tag
Legjobbak (számomra):
Bloodborne - nagyon tetszett a hangulat, volt benne kihívás, egyből rákattantam, platináztam, pedig nem vagyok egy trófehajhász.
Need for Speed - nosztalgiafaktor, számomra hozta amit elvártam egy új Underground-tól. (tudom ezért megköveztek)
Mortal Kombat X - nagyon vártam ezt a játékot is, tetszenek az új karakterek, látszik, hogy áthozták a pozitív dolgokat az előző részből és az Injustice-ből.Különdíjasok: Witcher 3, Disgaea 5, Rise of the Tomb Raider, Forza 6.
Ami nem tetszett idén:
Batman Arkham Knight - PC-s fiaskó, drága season pass, szinte nulla tartalommal, Batmobil erőltetése, még a platforming!!! részeken is. Ha fele ennyi energiát fektettek volna minden másra, és az autó-tank inkább opcionális lett volna, sokkal méltóbb befejezést kaptunk volna.
Star Wars Battlefront - itt nem a játékkal van bajom, hanem az 50!!!! dolláros season pass-el. Ha már egy szinte teljes játék árát elkérik egy season pass-ért, akkor legalább mondják meg előtte, hogy mit fog tartalmazni. Látszik, hogy az alapjátékot megnyírbálták, hogy minél több pénzt lehúzzanak a Star Wars licenszről.
Godzilla - meg sem kellett volna jelennie.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Egy hétig lehet majd kommentekben szavazni arra, hogy az idei évben ki mit tartott a legnagyobb bukásnak, valamint melyek voltak a legjobb alkotások.
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest