Új hozzászólás Aktív témák
-
gejala
őstag
válasz nincsnév007 #29687 üzenetére
Más nincs bejelentve, úgyhogy annak kell jönnie. De ha nem kap Skandinávia teljes felújítást addigra, akkor extrém röhejes lesz a helyzet utána.
ATS térkép most már elég konzisztens minőségű lett így, hogy Cali nem szúrja ki az ember szemét, de ETS2 tragikus.
[ Szerkesztve ]
-
gejala
őstag
válasz ®abstract® #28817 üzenetére
Ja, jó sok részletvesztést meg shimmeringet. Akkor már XeSS, az is működik mindenen és jobb is már, mint FSR. De DLAA-nak nincs versenytársa minőségben.
-
gejala
őstag
Én is csak lestem itt a lentebb leírt dolgokat, hogy lemaradtam valamiről az elmúlt pár hétben, amíg nem olvastam SCS blogot?
Egyedül a DX12-re váltásról tudok, ami majd egyszer lesz. Meg réges-régen beszéltek arról, hogy jó lenne buszokat is tenni egyszer a játékba, de ennél tovább nem jutott a dolog.
A két játék összevonása pedig nem is tudom honnan jöhetett, max poénból lehetett megemlítve valahol. -
gejala
őstag
válasz nincsnév007 #27785 üzenetére
Gyakorlatilag már jó ideje ilyesmi, csak most papíron is átírják. Sem a patch, sem a Balkán nem fog változtatni az eddigi sebességen.
-
gejala
őstag
válasz nincsnév007 #27765 üzenetére
Igen, még tavaly bejelentették. De gondolom itt is volt kihagyás a fejlesztésben, mint a Cali reworknél (Texas miatt), mert ennyi idő alatt már kész kellene lennie. Ausztria gyorsabb volt, pedig az nagyobb terület.
-
gejala
őstag
Kansas még csak hagyján, mert neki legalább van egy sajátos bája (kicsit hasonlóan, mint nálunk a Hortobágy), de Nebraska annyira jellegtelen, hogy én mindig el is felejtem, hogy van valami Kansas és Dél-Dakota között.
Úgyhogy én szünetelek a vásárlással, amíg el nem érünk a Nagy Tavakhoz, addigra ez a sok puszta már elég akciós lesz. Igazából Oklahoma is azért kell most, mert Texassal nagyon csücskös lett a térkép.
[ Szerkesztve ]
-
gejala
őstag
válasz laceszgamer #27520 üzenetére
Ha az eddigi módszert követik, akkor most 4 évig jön majd az egyforma végtelen füves puszta + farmok, amit itt-ott feldob valami érdekesség, mint pl. egy nemzeti park. És mindezt €100-ért. Én arra számítottam, hogy Texas után majd 2-3 állam mehet egy csomagba a Midwesten és akkor pár év alatt túl leszünk rajta.
Megint ott fogunk tartani, mint Arizona idejében, hogy mikor jutunk már ki a sivatagból, csak most kukoricásra cseréljük a sivatagot.
Mondjuk ETS-ben sem tudom hova tovább a West Balkans után. Heart of Russia talonban, Ukrajnának se fognak nekikezdeni egyhamar. Görögország hiányzik, de csupa sziget és ezzel a méretaránnyal nagyon furán jönne ki. Még esetleg északra lehetne venni az irányt, ami kimaradt arra: Észak-Skandinávia, Írország, Izland, Grönland.
-
gejala
őstag
Kíváncsi vagyok, hogy a következő években milyen eladásokat produkálnak majd az új DLC-k. Oklahomát még megveszem most teljes áron, de a Kansas-Dakota vonal messze túl unalmas €12-hoz. A következő vizuálisan érdekesebb állam majd Minnesota meg Wisconsin lesz.
Fel kellene gyorsítaniuk a Midwest államokat, mert ugyan mindegyiknek megvan a maga bája, amit el kellene kapniuk, de ettől még egyformán "üresek", sok egyforma mezőgazdasági területtel. Kansas meg Nebraska kifejezetten jellegtelen államok az eddigiekhez képest.[ Szerkesztve ]
-
gejala
őstag
válasz Ergo_Proxy #27207 üzenetére
Én nem nagyon szoktam izgatni magam a forgalmon, alapból 100-al hajtok és szlalomozom a mazsolák között. Ha valakit eltrafálok, úgyis ő repül le a pályáról, nem én. A bírság meg pláne nem lényeg, százmillióim vannak már sok éve.
Egyébként meg messze az SCS AI a legjobb. TML busz simjeiben pl. muszáj 50% alá venni forgalmat, különben minden utat azonnal bedugítanak és keresztbe állnak minden kereszteződésben.
[ Szerkesztve ]
-
gejala
őstag
Logikusan New Mexicoval kellene összerakni meg esetleg ezzel az vadnyugati festéssel.
Más.
Azért fura, hogy felemelték az árát az ETS2-ben megszokott 17 EUR-ra, még ha tényleg nagy is Texas. Attól félek, hogy így a következő államok is ennyibe fognak kerülni, csak most már 2-3 lesz egy pakkban. Hol van az már, amikor Idaho -30% bundliban indult? Ez van, ATS is felnőtt mostanra.[ Szerkesztve ]
-
gejala
őstag
-
gejala
őstag
Hát igen, 10 éve senki nem gondolta volna, hogy annyira lelkesek lesznek az otthon kamionozók, hogy egyszer egész Európa térképig eljutunk.
USA meg csak álom volt. Ott is pár éve még arra vártunk, hogy végre kijussunk a sivatagból. Most meg Montana nem nagy szám, pedig 2018-ban még könnybe lábadt volna a szemünk tőle.[ Szerkesztve ]
-
gejala
őstag
Közel 7 év alatt eljutottunk odáig, hogy kész az összes nyugati állam, jöhet a Midwest. Kíváncsi vagyok hány év lesz a következő csokor. Sajnos most egy darabig nem túl izgalmas államok jönnek.
Mondjuk részemről így már komplett lesz a játék, de Floridába azért átruccannék néha egy kis Sweet Home Alabama közben.[ Szerkesztve ]
-
gejala
őstag
válasz SzabóTamàs90 #24204 üzenetére
Nekem nincs bajom vele. Még realisztikus is, hogy sok a tirpák/mazsola.
Mondjuk van, hogy én is 100-al belehajtok a detourosokba, mert rossz helyen állnak. -
gejala
őstag
válasz gejala #21811 üzenetére
Ééés megjelenési dátum is van, méghozzá jövő hét.
Available: 11 JuneEzek szerint 1.35 is mindjárt itt van.
[ Szerkesztve ]
-
gejala
őstag
Na, végre hivatalos, hogy Washington ebben a hónapban jön.
-
gejala
őstag
válasz Mr.Franczy #21775 üzenetére
Szerintem jövő hét végére reális a live 1.35. De legkésőbb 2 hét múlva mindenképp jönnie kell, mert június végére itt lesz a Washington DLC. Patchnek jóval előtte érkeznie kell.
(#21774) vlevi
"Nem tudom, hogy pl. a DX 11 átállás mennyire érinti a modokat."DX11 kísérleti státuszban jön, csak ini-ből lehet majd bekapcsolni. Tehát minden működhet úgy, ahogy eddig. Végleges, játékból is aktiválható DX11 módot csak az év későbbi részére ígérik. Alighanem a Utah/Black Sea DLC-k környékén.
[ Szerkesztve ]
-
gejala
őstag
A leggyorsabb pénzkereset úgy működik, hogy fast travelezel 2 egymástól messze levő garázs között. Ehhez kell 4-5 sofőr, hogy többet hozzanak be, mint a hitel törlesztője. Utána annyi pénzed lesz, amennyit akarsz. 10+ sofőrrel már százezrek jönnek be egy teleporttal.
Szóval garázst fejleszteni fölösleges eleinte, inkább újat vegyél másik országban.Sofőr fejlesztése úgy néz ki, hogy kell 3 long distance, 1-1 high value/fragile és 2 just-in-time, plusz 2-3 ADR. Utána meg egyenlően elosztva mehet. De mire addig eljutsz, a fenti módszerrel annyi pénzed lesz, hogy teljesen mindegy, egy fuvar mennyit ad. Én csak szórakozásból vezetek, nem nézem a pénzt, mert úgyis százmillióim vannak és nincs mire elkölteni.
Sofőrjeid egyébként össze-vissza hoznak. Nekem is van olyan, hogy ugyanaz a sofőr egyszer pár száz dollárt hoz ATS-ben, máskor meg 20k-t.Saját pót csak fun, akkor érdemes venni őket, ha már nem érdekel a pénz. Én is csak azért megyek log trailerrel Oregonban, mert poén.
[ Szerkesztve ]
-
gejala
őstag
Na végre idén beindul az ATS fejlesztés is.
Anniversary Stream alapján idén jön:
1. Washington + egy másik állam, szinte biztosan Utah
2. 2 új kamion
3. 1.34-ben egy új út + egy új trailer, 1.35-ben DX11 támogatás (!)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest