Hirdetés
- Steam topic
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Automobilista 2
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt1129
addikt
Tyű de komoly lett a játék. Ki kell próbálnom nekem is
-
Zsoccc
senior tag
válasz Sirandrish #16 üzenetére
A második résszel annak idején volt, hogy egyhuzamban (kisebb megszakításokkal) vagy 17-18 órát játszottam(azért nem vagyok fanatikus, de az jól esett), soha semmi nem tudott úgy lekötni mint a Shenmue.
Na de ne offoljuk szét a topicot. -
Sirandrish
legenda
ne 5 képtől várd már a megváltást..mozgás közben sokkal jobb lesz..amugy meg nemigazán válogathatsz szvsz..
Zsoccc: hát pedig az első résszel a maga idejében hatalmasat alkottak..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Zsoccc
senior tag
válasz Sirandrish #9 üzenetére
Bizony Ryo Hazuki!
Shenmue 3-ról sajna nem sok jót lehet tudni, kérdéses, hogy egyáltalán valamikor megszületik e. Sajnos elég nagy bukta volt, kevesen voltak vevők arra a csodára.
-
athomi
veterán
Nekem lenne igényem PC-n egy jó verekedős játékra, de vhogy ezek a képek nem győztek meg.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Eredetileg kb 6 részesre tervezték..nemtudom..nagyon nagy a csendesség a név felett..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Eagl3
veterán
Elég vegyesek az érzelmeim a játékot illetően.
-
mad1
veterán
-
Eagl3
veterán
Valóban nem túl meggyőző a grafika, de mint írtátok, már nagyon kell PC -re egy verekedős játék. Reménykedjünk, hogy a többi kiadó is veszi a lapot és a jövőben kapunk ilyen stílusú játékokat.
-
Sirandrish
legenda
Nem lesz ezzel probléáma..mozgás közben sokkal szebb lesz..a másik meg hogy verekedős game PC-re az elmult jónéhány évben nem volt...talán az MK4 volt az utolsó..szóval igencsak kivagyunk már éhezve egy ilyenre
-
_ak_
addikt
Sajnos nem vagyok annyira benne a világába, talán a 2vel játszottam legutoljára még super nintendon, na de ettől függetlenül, na adj isten kijön a doa5 és tekken 6, akkor nem biztos, h elég lesz a név. persze nem vagyok otthon benne, így nem tudom, h mekkora rajongó tábora van, csak szvsz nem lesz könnyű dolga.
Let's begin, de gozaimasu!
-
_ak_
addikt
Nem tudom, számomra valahogy ezek nem túl meggyőző képek. se szépnek, se komolynak nem tűnnek
Let's begin, de gozaimasu!
-
F e Z o
veterán
nem hiszem hogy erre lenne igény...
inkább dobnának ki pc-re ge ybox, vagy egy új f-1 játékotH2O über alles!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest